Xiaomi Mijia 1S – нов скутер с 250W мотор и 30 км пробег

Xiaomi Mijia S1 Folding Electric Scooter е нов електрически скутер с отлични характеристики

Нов скутер с популярния бранд Mijia, предлаган на пазара от Xiaomi, излиза на 21 април. Моделът Mijia 1S дава всичко, от което се нуждае модерният градски човек – издръжливост, здравина и, разбира се, сгъваема конструкция за удобно пренасяне и съхранение.

Електрическият скутер Xiaomi Mijia S1 Folding Electric Scooter вече е достъпен за поръчки в глобалния онлайн магазин Geekbuying на цена от $489,99 с купон за отстъпка GKB431S. Моделът се задвижва от безчетков двигател с мощност 250W и развива максимална скорост 25 км/ч.

С натискане само на един бутон можете да управлявате скоростта на електрическия скутер, така че да имате комфортно и безопасно возене при различни пътни условия. Моделът поддържа три режима: 25 км/ч, 20 кч/ч и еко режим със скорост 15 км/ч.

Xiaomi Mijia S1 Folding Electric Scooter се сгъва в компактен вид само с три прости действия

Напълно заредената батерия ще ви осигури пробег от 30 км. Тя е литиево-йонна и се зарежда за около 5 часа. При натискане на спирачката или отпускане на дросела по време на каране, се задейства автоматично система, която преобразува кинетичната енергия в електрическа, което допълнително удължава живота на батерията.

Xiaomi Mijia S1 Folding Electric Scooter е проектиран с иновативна сгъваема конструкция, така че можете да го приведете в компактен вид само с три прости действия. В сгънато състояние скутерът е удобен за пренасяне (тежи 12,5 кг) и съхранение, заемайки малко пространство (има размери 108x43x49 см), като се побира безпроблемно и в багажника на колата.

Xiaomi Mijia S1 Folding Electric Scooter е стабилен, бърз и издръжлив

Това е надеждно возило, благодарение на здравата алуминиева сплав и 8,5-инчовите пневматични гуми с добро абсорбиране на ударите и способност за преодоляване на препятствия. Скутерът реагира адекватно на груби пътища, издържа натоварване до 100 кг, катери се по наклон до 14 градуса и е водоустойчив по стандарта IP54.

Купи: Xiaomi Mijia S1 Folding Electric Scooter – цена $489,99 с купон за отстъпка GKB431S

Ninebot KickScooter MAX G30 има мощен 350W мотор и стабилни гуми

Ако търсите по-мощен електрически скутер, може да разгледате модела Ninebot KickScooter MAX G30, също предлаган от Xiaomi, с цена от $669,99 с купон за отстъпка GKB286S. Той е сгъваем, като разчита на безчетков мотор с мощност 350 W. Развива максимална скорост 30 км/ч, способен е да вози човек с тегло до 100 кг и изминава до 65 км с едно зареждане на батерията.

Ninebot KickScooter MAX G30 е еднакво подходящ за мъже и жени

Подобрената вакуумна антипункционна гума дава на този скутер по-добро усвояване на ударите и адаптивност към сложни пътни условия, като е способен да се катери по наклон от 16-20 градуса. Сгъването на модела става само за 3 секунди, но все пак този скутер не е толкова лек за носене – тежи 19,1 кг.

LED дисплеят на Ninebot KickScooter MAX G30 показва оставащите енергия и разстояние, така че да сте винаги наясно със ситуацията. Можете да управлявате скоростта чрез три режима с лесно превключване – икономичен, стандартен и спортен.

Ninebot KickScooter MAX G30 се сгъва само за 3 секунди

Скутерът е оборудван с напреднали технологии за ключовите системи, включително спирачките, както и системите за възстановяване на кинетичната енергия и управлението, които удължават живота на батерията. Тя е с капацитет 15,3 Ah и се зарежда напълно за около 4-6 часа.

Купи: Ninebot KickScooter MAX G30 – цена $669,99 с купон за отстъпка GKB286S

Електрическият велосипед Xiaomi HIMO C20 има патентована структура с интегриран дизайн

В случай, че търсите модерен електрически велосипед, не пропускайте да разгледате модела Xiaomi HIMO C20, който се доставя от склад в Полша на цена от $739,99 с купон за отстъпка GKB337S. Е-велосипедът има патентована структура с интегриран дизайн, 20-инчова лека рамка, високо качество и стабилност.

Xiaomi HIMO C20 използва 6-степенна система за превключване Shimano

Това возило съчетава както електрическо, така и човешко задвижване с педали, като поддържа три режима на каране – чист електрически, задвижван от човек и електрически-подпомаган, които се избират в зависимост от предпочитанията и условията на пътя.

Е-велосипедът Xiaomi HIMO C20 се сгъва изключително лесно

6-степенна система за превключване Shimano регулира умело скоростта на Xiaomi HIMO C20, а 25-ватовият безчетков мотор осигурява достатъчно мощност на велосипеда, за да развие скорост до 25 км/ч. С едно зареждане на батерията с капацитет 10Ah, електрическото колело може да измине до 80 км.

Xiaomi HIMO C20 развива скорост до 25 км/ч

Надуваемите гуми имат малко съпротивление и силно сцепление, за да се движат с лекота по неравномерни пътища. Портативна помпа е скрита в тръбата на седлото и може да се използва по време на път.

Купи: Xiaomi HIMO C20 – цена $739,99 с купон за отстъпка GKB337S

Коментари по темата: „Xiaomi Mijia 1S – нов скутер с 250W мотор и 30 км пробег”

добавете коментар...

  1. Иво

    Защо да купувам MAX G30 от китайски сайт, при положение, че се предлага в България при това с 2 години гаранция?

  2. Здравко

    “…..патентована структура с интегриран дизайн…..” Какво значи този израз?

Коментар