Трислойна медицинска маска пази от прах и бактерии

Тези медицински маски имат трислойна структура с висока ефективност на филтриране

По всичко изглежда, че предпазните маски ще се настанят трайно в живота ни. Коронавирусът е нито първата, нито последната заплаха за здравето, в допълнение към все по-замърсения въздух, особено в градовете, което принуди много хора да носят защитни маски.

Въпросът е каква цена ще плащаме за този нов здравен „аксесоар”, който се очертава като задължителен в много ситуации и силно препоръчителен при определени условия – на работа или на обществени места със замърсяване на въздуха, при грипни епидемии и т.н.

Пакет от 50 броя медицински маски за еднократна употреба предлага онлайн магазинът Cafago на цена от $20,91 и доставка от европейски склад в Германия. Това са 3-слойни предпазни маски за лице, които предотвратяват проникването на частици, капки, бактерии и прах.

Защитната маска прилепва плътно по лицето, без пропуски

Изработени от висококачествен екологичен нетъкан материал, тези медицински маски са меки, удобни и дишащи. Еластичната лента за уши улеснява максимално носенето на маската – тя не е стегната и не оказва натиск върху ушите.

Друго предимство е клипсът за нос, който може да се регулира според формата на лицето, за да се постигне плътно прилягане по кожата, без пропуски. Дизайнът на маските осигурява голямо пространство за удобно дишане.

Най-ценното достойнство на маските, предлагани от Cafago, разбира се, е трислойната високоефективна материя за филтрация, която предпазва от проникване на капки, прахови частици, бактерии и други замърсители в среда на градски смог или при лоши условия на работа.

Предлаганият пакет включва 50 маски на цена около 20 долара

Маските се еднакво подходящи за използване от мъже и жени, имат неутрален цвят, меки са и удобни за носене, като осигуряват леко дишане. На сайта на доставчика е показана инструкция за правилно поставяне на маската на лицето в четири стъпки.

Купи: 50 броя медицински маски за еднократна употреба на цена от $20,91 и доставка от европейски склад в Германия.

Коментар