Най-малкият принтер Selpic P1 дебютира в Indiegogo

Selpic P1 има невероятно малки размери – 13х3х2,4 см и тежи само 180 грама
(снимка: Selpic)

Преносим ръчен принтер, за който се твърди, че е най-малкият в света, набира финансиране в платформата Indiegogo. Моделът Selpic P1 позволява печат в движение върху всякакви повърхности.

Принтерът има невероятно малки размери – 13х3х2,4 см и тежи само 180 грама, което го прави лесно преносим дори в джоба. Може да работи 3 часа след пълното зареждане на литиево-полимерната батерия.

Selpic P1 печата с разделителната способност 600 dpi върху различни повърхности, вкл. метал, текстил, пластмаса, кожа и хартия. Подходящ е за отпечатване на лога, текстове, снимки, баркодове, QR кодове и др. Може да се ползва навсякъде – в офиса, у дома, по време на командировка и в движение.

Принтерът поддържа 6 основни цвята за печат. Съвременните мастила на водна основа гарантират ярък, устойчив на избледняване печат. Можете да отпечатвате няколко реда едновременно, да регулирате скоростта, вида на печат и други параметри с приложението за принтера.

Джобният принтер печата върху различни повърхности като метал, текстил, пластмаса, кожа, хартия…
(снимка: Selpic)

Selpic P1 е съвместим с iOS, Android, Windows и Mac платформи. Потребителите просто трябва да изберат изображение, лого или текст и да натиснат бутона за печат.

В момента най-малкият принтер в света Selpic P1 е достъпен за предварителни поръчки в краудфъндинг платформата на цена от 89 долара, или с 55% отстъпка.

Коментар