Geekbuying 8TH Anniversary Infinity Sale – Kirin S1 за $234,99

Солидни отстъпки за широк асортимент от продукти предлага онлайн магазинът Geekbuying

Началото на лятото е идеалният момент да се сдобиете с мечтания електрически скутер. Това може да стане и на много специална цена – само $234,99 с доставка от Европа, разбираме от промоциите в глобалния онлайн магазин Geekbuying.

Кампанията по случай 8-годишнината на магазина – Geekbuying 8TH Anniversary Infinity Sale – от днес е в разгара си и ще продължи до 25 юни. Купувачи от цял свят могат да се възползват от изгодни предложения за най-различни продукти – потребителска електроника, е-скутери и е-велосипеди, смартфони, таблети, лаптопи, ТВ приставки и какво ли още не с големи отстъпки.

Освен обявените отстъпки всеки купувач може да разчита на купони за допълнителни отстъпки, които варират в зависимост от стойността на поръчката. Ето и конкретните отстъпки:

  • при покупки за над $18: отстъпка от $5 с купон GKB8TH09
  • при покупки за над $88: отстъпка от $8 с купон GKB8TH10
  • при покупки за над $188: отстъпка от $15 с купон GKB8TH11

Специално внимание привлича секцията с т.нар. Outdoor продукти. Тук влизат електрически скутери, скейтборди и велосипеди, всевъзможни уреди за спортуване и фитнес и др. Онлайн магазинът е обявил отстъпки до 50% плюс споменатите вече купони за отстъпка.

Несъмнено, едно от най-атрактивните предложения по случай 8-годишнината на онлайн магазина е това на е-скутера Kugoo Kirin S1 – той се предлага в момента на цена от само $234,99 с купон за отстъпка GKB8TH11 и безплатна доставка от европейски склад.

Kugoo Kirin S1 е отличен е-скутер за града с мощен безчетков мотор 350W, който развива скорост от 25 км/ч (като поддържа три режима на каране с различни скорости), може да измине до 25 километра с едно зареждане на батерията и обезпечава безопасно каране, благодарение на здравите и устойчиви 8-инчови гуми двойни дискови спирачки. Скутерът може да се управлява от мобилно приложение и се предлага в черен цвят.

Купи: Kugoo Kirin S1 – на цена $234,59 с купон GKB8TH11 и доставка от Европа

Друг интересен продукт на привлекателна цена е роботизираната прахосмукачка Roborock S5 Max – домашен уред, който ще облекчи живота на всеки, които иска жилището му да бъде постоянно чисто, без да изразходва много усилия за това. Вакуумната прахосмукачка има всмукателна мощност 2000pa и комбинира 2-в-1 функционалност – сухо и мокро почистване, с автоматично определяна на маршрута и редица други смарт възможности. Предлага се в бял цвят.

Купи: Roborock S5 Max – на цена $419,99 с купон 4BWES55J и доставка от Полша ($11,39)

Ако търсите електрически велосипед, внимание заслужава предложението за модела FIIDO D1. Това е сгъваемо е-колело за придвижване в града, което се отличава с яки 14-инчови гуми и мощен мотор 250W. Моделът развива максимална скорост 25 км/ч, а литиевата батерия с капацитет 10,4Ah осигурява пробег до 40-55 км с едно зареждане. Велосипедът е наличен за поръчки в бял цвят.

Купи: FIIDO D1 – на цена $464,99 с купон GKB8TH11 и безплатна доставка от Европа

За любителите на качественото аудио развлечение са предназначени безжичните слушалки-тапи Tronsmart Onyx Ace. Те се възползват от предимствата на Bluetooth 5.0 комуникацията със смартфона, за да предложат истинско стерео изживяване (TWS) в продължение на 24 часа с едно зареждане. Нещо повече, можете да управлявате слушалките с гласови команди, както и да се възползвате от функцията им на микрофон. Достъпни са за поръчка в бял цвят.

Купи: Tronsmart Onyx Ace – на цена $24,39 с купон за отстъпка GKB8TH09

И още един аудио продукт от същия бранд – Tronsmart Onyx Free. Отново става въпрос за безжични слушалки-тапи, които обаче се отличават с възможност за ултравиолетово дезинфекциране чрез кутията, с която се продават – това е особено ценно в настоящата ситуация на повишен риск от инфектиране с вирус. Слушалките използват Qualcomm чип, поддържат истинско стерео, както и моно режим и могат да се управляват с глас.

Купи: Tronsmart Onyx Free – на цена 29,99 с купон за отстъпка GKB8TH09

Коментар