Kugoo S1 – сгъваем, безопасен и издръжлив е-скутер

Kugoo S1 има редица предимства за градско каране – той е лек, издръжлив, сгъваем и безопасен

Електрическият скутер Kugoo S1 е добре познат на феновете на новия екологичен транспорт за придвижване в града и разходки на колела в парка. Сега този популярен модел се предлага на доста изгодна цена в онлайн магазина Geekbuying.

Сгъваем, безопасен и издръжлив, Kugoo S1 е наличен за поръчки на цена от $265,99 с купон за отстъпка GKB8TH11 в периода до 28 юни, с безплатна доставка от европейски склад и платени мита, подчертава търговецът. Несъмнено това е масово достъпен като цена е-скутер с впечатляващи характеристики.

Kugoo S1 се отличава с опростен дизайн и чудесни характеристики за цената си

На първо място, моделът се отличава с мощен безчетков мотор 350W и предлага три скоростни режима – съответно 15 км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч, които се контролират с един ключ, в зависимост от условията на пътя, така че да се чувствате най-комфортно и сигурно.

Освен това Kugoo S1 е оборудван с твърди 8,0-инчови гуми със защита срещу хлъзгане. Със силно сцепление, устойчиви на износване и безопасни, те правят скутера подходящ за каране по различни видове пътища.

Kugoo S1 се сгъва буквално за секунди в компактен вид, удобен за пренасяне

С едно зареждане на батерията електрическият скутер може да измине максимално разстояние от 30 км. Батерията е литиева с капацитет 6000 mAh, а за дългия пробег допринася системата за интелигентно управление на енергията.

Сигурността на Kugoo S1 е обезпечена както от стабилните гуми, така и от лесната за управление двойна спирачна система. Скутерът има спирачен път 4 метра, на задния калник се намира предупредителна стоп светлина, а отпред возилото разполага с ярък фар за нощно каране.

Предният панел на Kugoo S1 показва най-важните параметри на карането

С този скутер возенето е комфортно, благодарение на механизмите за смекчаване на ударите отпред и отзад. В допълнение, височината на седалката може да се настройва на три степени – 930 мм, 1070 мм и 1160 мм, така че да е удобна за различни ездачи. Електрическото возило може да поеме хора с тегло до 120 кг.

Отпред на Kugoo S1 е разположен LCD екран, който показва отчетливо важни параметри на скутера като скорост, изминато разстояние, заряд на батерията и време на пътуването.

С тегло от само 11 кг, Kugoo S1 е отличен избор и за дамите

Не на последно място, скутерът може да се сгъва лесно, буквално за секунди, за да придобие компактен вид за удобно пренасяне – в автобус, на ръка или в багажника на колата, както и за съхранение в по-малко пространство. Скутерът тежи само 11 кг, което го прави практичен и за дамите.

Купи: Kugoo S1 – на цена от $265,99 с купон за отстъпка GKB8TH11, валиден до 28 юни, с безплатна доставка от Европа и платени митнически такси

Коментари по темата: „Kugoo S1 – сгъваем, безопасен и издръжлив е-скутер”

добавете коментар...

  1. QWERTY

    Не става. Купих си и го разкарах, взех Xiaomi M365. Значително е по-добре.

Коментар