Ninebot KickScooter Max G30 – сгъваем, бърз, с дълъг пробег

Ninebot KickScooter Max G30 е създаден за максимална полезност и удобство при движение в града

Ако се чудите какъв електрически скутер да си купите за лятото, моделът Ninebot KickScooter Max G30, предлаган от Xiaomi, определено няма да ви подведе. Това електрическо возило си заслужава всеки цент.

Компактен, сгъваем, с дълъг пробег и висококачествени гуми – това е електрическият скутер Ninebot KickScooter Max G30, който е достъпен в момента за предварителни поръчки на цена от $709,99 с купон за отстъпка GKB465S в онлайн магазина Geekbuying за купувачи от избрани държави, вкл. България.

Ninebot KickScooter Max G30 е снабден с 10-инчови здрави и устойчиви гуми

Скутерът е оборудван с мощен безчетков мотор 350W и развива максимална скорост 30 км/ч. С натискане на един удобно разположен бутон можете да превключвате между три режима на каране – еко (енергоспестяващ), стандартен и спортен, така че да имате гъвкавост според условията на пътя и собствените си предпочитания.

Гумите са едно от големите достойнства на Ninebot KickScooter Max G30. Те са вакуумни антипункционни с диаметър 10 инча, с отлично усвояване на ударите и способни да се адаптират към сложни пътни условия, така че да осигурят гладко и безопасно каране.

Преднията панел на Ninebot KickScooter Max G30 показва важната информация

Скутерът разполага с усъвършенствана спирачна система и нещо повече – със система за преобразуване на кинетичната енергия в електрическа, която се задейства при натискане на спирачката и отпускане на дросела, за да удължи живота на батерията, като съхранява и използва повторно енергията.

Като стана въпрос за батерията, тази на Ninebot KickScooter Max G30 има капацитет 15,3 Ah и осигурява до 65 км пробег на скутера, което е респектиращо постижение. Зарежда се за около 5-6 часа с включеното в комплекта на скутера зарядно устройство.

Ninebot KickScooter Max G30 се привежда в компактен сгънат вид само за 3 секунди

Разглежданият модел е компактен и лесно сглобяем. Само да 3 секунди можете да го приведете в сгънато състояние, за да го пренасяте и съхраняване лесно и удобно. Скутерът тежи 19,1 кг и има размери 116,70×47,20×120,30. Здравата алуминиева конструкция издържа товар до 100 кг.

По време на каране ще имате на показ ключова информация на LED панела, разположен отпред на Ninebot KickScooter Max G30. На него ще видите колко капацитет и километри ви остават, в какъв режим карате и други данни. Отпред е разположен и ярък фар за безопасно каране на тъмно.

Ninebot KickScooter Max G30 е еднакво удобно електрическо возило за мъже и жени

Електрическото возило е подсигурено и с множество системи, които защитават батерията на скутера от късо съединение, презареждане, свръхток, температурни аномалии и др. Моделът може да се движи по наклон до 16-20 градуса.

Купи: Ninebot KickScooter Max G30 – на цена от $709,99 с купон за отстъпка GKB465S и доставка от европейски склад (за  $1,92).

Коментар