Roborock S5 Max – умна и ефективна прахосмукачка

Roborock S5 Max е интелигентна, мощна прахосмукачка за сухо и мокро почистване

Ако искате да почистите жилището си бързо и ефективно, една модерна роботизирана прахосмукачка е най-доброто решение. Тези устройства са умни, с много функции и способни да работят самостоятелно. Нека видим как.

Вакуумната прахосмукачка Roborock S5 Max, предлагана от Xiaomi, притежава всички необходими функции за пълноценно почистване на дома по един интелигентен начин. Моделът е наличен за поръчки в глобалния онлайн магазин Geekbuying на цена от $449,99 с купон за отстъпка XMRBS5Z10 и доставка до България от европейски склад за символичната сума от $2,45.

Roborock S5 Max използва прецизна лазерна навигация за картографиране в реално време

В сравнение с предходния модел, S5 Max е надградена с възможност за мокро и сухо почистване. Новата прахосмукачка е оборудвана с голям резервоар за вода, за да покрие по-голяма площ и така да подобри ефективността на почистване. Голямата всмукателна мощност от 2000 Pa и вградените алгоритми за планиране и адаптиране към условията позволяват по-добро автоматично почистване.

Резервоарът за вода на Roborock S5 Max има обем 290 мл и е достатъчен за измиване и почистване на площ от над 200 квадратни метра. Благодарение на уникалния дизайн на чекмеджето, моп подложката може лесно да се монтира и демонтира, без да е необходимо да завъртате и изваждате резервоара за вода.

Roborock S5 Max преодолява с лекота препятствия като килими с височина до 2 см

Поддръжката на прахосмукачката е улеснена максимално, тъй като конструкцията позволява бързо освобождаване на главната четка, мопа, резервоара за вода и кошчето за боклук. Въздушният филтър и моп подложката могат да се мият, което удължава експлоатационния им срок.

Roborock S5 Max е интелигентна прахосмукачка, която използва прецизен LDS лазерен сензор за сканиране на помещенията със скорост 300 оборота в минута (RPM). Адаптивен алгоритъм изчислява най-ефективният маршрут за почистване на стаите, като отчита препятствията. Зоната за почистване може да бъде зададена и с помощта на мобилно приложение. Предвидена е също възможност за задаване на виртуални прегради за зони, които не желаете да бъдат почиствани.

При зареждане Roborock S5 Max автоматично спира водата, за да е готова за следващото измиване

Умните способности на прахосмукачката не се изчерпват дотук. Можете да планирате почистване на дадена стая в различно време, на различни дати. Когато се зарежда от док станцията, S5 Max затваря водата, за да се подготви за следващото измиване.  Когато зарядът на батерията падне под 20%, роботът ще се презареди автоматично. Напълно заредена, S5 Max ще продължи почистването на останалата част от помещението.

Roborock S5 Max може да преодолява первази и килими с височина до 2 см. Освен това превключва автоматично в турбо режим, когато почиства килим. Интегрираният дизайн за сухо и мокро почистване осигурява желаната висока ефективност. Селективното почистване позволява на потребителя да избере конкретни помещения, като зададе подходящия воден поток и интензитет на вакуума за всяка стая.

Roborock S5 Max се поддържа лесно, а основни части като филтъра могат да се мият за дълго използване

Прахосмукачката е лека и маневрена. Тя има размери 35,30×35,00×9,65 см, тежи 3,5 кг и работи тихо (шумът е 60 dB). Чисти всякакви подове и настилки – килими, плочки, мрамор, дървен под. Доставя се в бял цвят заедно със зарядна станция, моп, водоустойчив пад и документация.

Купи: Roborock S5 Max – на цена от $449,99 с купон за отстъпка XMRBS5Z10 и доставка до България от европейски склад (Германия) за $2,45.

Коментар