Xiaomi Jimmy JV85 Pro – мощна ръчна прахосмукачка за $339,99

Xiaomi Jimmy JV85 Pro чисти перфектно твърди подове и килими

Производителят на електродомакински уреди Jimmy пуска на пазара новия си топ продукт – безжична ръчна прахосмукачка JV85 Pro, която вече е достъпна за предварителни поръчки с бранда на Xiaomi. Моделът впечатлява с най-добри характеристики в класа си и достъпна цена.

Новата Xiaomi Jimmy JV85 Pro се позиционира като най-мощната ръчна прахосмукачка на пазара, а цената й в момента е $339,99 с купон за отстъпка SMHJV85Z10, валиден за предварителни поръчки до 22 август в онлайн магазина Geekbuying. След тази дата моделът ще се продава за $399,99, така че промо предложението е доста изгодно.

Прахосмукачката на Jimmy се отличава с удобство и гъвкавост за почистване навсякъде

Jimmy JV85 Pro е проектирана с идеята да даде на потребителите най-удобното, ефективно и цялостно решение за почистване на жилището. Тази ръчна прахосмукачка се отличава с удивителна всмукателна мощност от 200 AW и издръжливост на батерия до 70 минути.

Патентованата технология за „хоризонтален циклон” прави Jimmy JV85 Pro най-добрата в класа си прахосмукачка. В допълнение, гъвкавият дизайн на металната тръба улеснява почистването под мебелите. Безспорно, Jimmy JV85 Pro ще направи мини революция в домашното почистване.

Xiaomi Jimmy JV85 Pro е изключително удобна за използване

200AW смукателна мощност

Задвижвана от 550W безчетков цифров двигател и патентован дизайн с „хоризонтален циклон”, Xiaomi Jimmy JV85 Pro осигурява 200 AW максимална всмукателна мощност. Последователното и силно всмукване премахва без усилия дори и най-упоритите отпадъци.

70 минути работно време

Благодарение на вградените 8 батерии с капацитет по 2500 mAh всяка и високоефективният двигател, прахосмукачката на Jimmy може да работи в продължение на безпрецедентните 70 минути, след като е напълно зареждане. Това е достатъчно за почистване на площ от 200 кв. метра.

Благодарение на гъвкавата метална тръба, Jimmy JV85 Pro почиства ефективно и под мебели

Гъвкава метална тръба

Металната тръба на JV85 Pro има панта в средата, която позволява автоматично почистване под различни ъгли на определени зони. Това е особено полезна възможност при почистване на труднодостъпни места, ъгли или ръбове, например под мебели.

Специализирани ролкови четки

JV85 Pro се предлага с електрическа четка за пода и четка за килими. Подовата четка използва както меки, така и твърди косми, за да поеме праха и да избърше земята от мръсотия. Четката за килими съчетава найлонови и гумени материали, което я прави особено ефективна при абсорбиране на коса и частици от дълбоки килими.

Удобна, функционална и лесна за обслужване – това е Xiaomi Jimmy JV85 Pro

Ако искате да имате най-новото и функционално устройство за почистване в дома си, прахосмукачката Jimmy JV85 Pro несъмнено отговаря на тази претенция. Тя се доставя с богат набор от принадлежности за почистване, обслужва се изключително лесно, може да работи дълго време с едно зареждане и се отличава с най-голяма всмукателна мощност в своя клас.

Можете да купите новия хит на Jimmy тук: Xiaomi Jimmy JV85 Pro – на цена от $339,99 с купон за отстъпка SMHJV85Z10, която е валидна за предварителни поръчки до 22 август. Доставката е от склад в Европа на символичната цена от $0,26.

Коментар