Proscenic P10 – безжична прахосмукачка с 4 режима

Proscenic P10 премахва бързо от пода малки и големи частици, прах и косми

Ако не искате да се оплитате в кабели, когато почиствате подовете в дома, решението е безжична прахосмукачка. Да, ще трябва да я зареждате, както смартфона си, например, но удобството си струва това усилие.

Достъпно решение за бързо и лесно почистване на дома е безжичната прахосмукачка Proscenic P10, която се предлага сега на изключително атрактивна цена от $90 (с купон за отстъпка GKB22SS3) в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Вече ви представихме два други продукта от този бранд – подобно на тях, P10 предлага много удобства и ефективност на цена, която е по джоба на всеки потребител.

Proscenic P10 е компактна и лека прахосмукачка, може да стои удобно на стената

Смело може да се каже, че Proscenic P10 промени играта в уредите за почистване на дома. Този модел премахва бързо и ефективно прах, мръсотия, частици и косми от домашни любимци. Ключовите предимства на P10 са липсата на кабели, голямата всмукателна мощност, наличието на 4 работни режима, лесното обслужване и издръжливата сменяема батерия.

Въпреки че е компактна и лека, Proscenic P10 всъщност е доста производителна прахосмукачка – тя има всмукателна мощност 22 000 PA, а литиево-йонната батерия с капацитет 2200 мАч осигурява почистване в продължение на 45 минути.

Главата на Proscenic P10 има вградени LED светлини за по-голяма видимост при почистване

Можете да използвате P10 в четири режима на работа, които се управляват чрез удобен LED сензорен екран: 6500 PA за прах и косми, 10500 PA за малки частици, 14500 PA за трохи и 20 000 PA за големи частици. При почистване в максималния режим, батерията ще издържи около 25 минути, което не е никак малко.

Самата батерия може да се извади и зареди самостоятелно, ако предпочитате този начин, вместо да слагате цялата прахосмукачка до контакта. Пълното зареждате отнема от 4 до 6 часа. Фактът, че батерията е сменяема, дава допълнителна гъвкавост – ако имате резервна батерия, може да удвоите времето за почистване.

Proscenic P10 включва множество приставки за различни цели

Proscenic P10 идва в комплект с много приставки за използване в различни ситуации. Мини моторизираната четка, например, е идеална за премахване на прах и малки частици, а дългият накрайник за цепнатини премахва праха от ъглите и тесните места. Има и кръгла четка, която премахва косми и прах от завеси, рафтове за книги и дивани.

Ролковата четка е флагманът сред всички аксесоари на Proscenic P10. Тя има зиг-загообразен дизайн за висока ефективност и предотвратяване на заплитането на косми. Поставена на удължителя на прахосмукачката, тази четка ще ви реши проблема с ежедневното почистване на пода в жилището, вместо да използвате метла и кофичка за боклук.

Обслужването на Proscenic P10 е максимално улеснено

Що се отнася до обслужването на P10, то е максимално улеснено. Когато контейнерът за прах се напълни, просто натиснете бутона за освобождаване, дъното се отваря и изпразвате боклука в кошчето. HEPA филтърът и колекторът за прах могат да се мият и е препоръчително да го правите редовно.

И така, да обобщим. Proscenic P10 предлага безжично удобство, има висока производителност, няколко режима на работа, издръжлива батерия и множество приставки за различни сценарии на използване, обслужва се изключително лесно. И всичко това на достъпна цена.

С гъвкавия си дизайн Proscenic P10 почиства лесно навсякъде

Можете да купите безжичната прахосмукачка тук: Proscenic P10 Handheld Cordless Vacuum Cleaner – за $90 с купон за отстъпка GKB22SS3 в глобалния онлайн магазин Geekbuying. При плащане през PayPal получавате още $3 отстъпка и крайната цена става $87. Доставката е безплатна, от европейски склад, в рамките на няколко работни дни.

Коментар