Proscenic P11 – чудесна прахосмукачка за малкия дом

Proscenic P11 чисти интелигентно твърди подове и килими, като регулира мощността

Безжичните прахосмукачки са голямо улеснение за домакините. А когато са и многофункционални – за чисто и мокро почистване, за твърди частици и косми, за пода, мебелите, пердетата и дори колата – удобството е несравнимо.

Такава е безжичната комбо прахосмукачка Proscenic P11, която сега се предлага на цена с отстъпка в онлайн магазина Geekbuying – за €120,91 с купон за отстъпка GKB22SS3, а ако платите през PayPal, ще получите още €5 отстъпка за крайна цена от €115,91. Моделът е много удобен за използване и съхранение, с тъчпад за управление и сменяема батерия. Според експертните оценки, тази прахосмукачка е чудесна за по-малки домове.

Безжичната прахосмукачка Proscenic P11 е подходяща за пълно почистване на малки домове

Proscenic P11 е „две в едно” безжична прахосмукачка – за сухо и мокро почистване, която може да се преобразува лесно в ръчна (без използване на основната тръба), така че някои я определят и като „три в едно”. Изключително лека е, само 1,8 кг, и има компактни размери, така че няма да отнеме много място за съхранение.

Работата с Proscenic P11 е максимално улеснена – достатъчно е да натиснете бутона за включване. С помощта на сензорен екран можете да контролирате скоростта и да проверите нивото на батерията. За да използвате мопа, е необходимо преди това да напълните резервоара с гореща вода и почистващ препарат и да го прикрепите към прахосмукачката. Уредът работи еднакво добре и при сухо, и при мокро почистване.

Сензорен тъч-панел улеснява управлението на Proscenic P11

Тъй като е безжична, Proscenic P11 е доста маневрена. С минимални усилия можете да завъртите главата на прахосмукачката около краката на мебелите или краищата на килимите. Можете да я използвате като класическа прахосмукачка с тръба или като ръчна, като премахнете тръбата и прикрепите тялото на прахосмукачката (където са кошчето и сензорният екран) към главата ѝ.

Моделът се доставя с много приставки, вкл. споменатия резервоар за вода, четка срещу увиване на косми, която е много практична, ако имате домашни любимци, кръгла четка за почистване на первази, мини инструменти за почистване на по-малки пространства, цепнатини и ъгли, които принципно са трудно достъпни.

Главата на Proscenic P11 разполага с LED светлини, за да не пропуснете нещо при чистене

Също така, тази прахосмукачка разполага с LED светлина в главата си, въпреки че тя не е приставка сама по себе си. Така много по-лесно ще виждате мръсотия, прах и отломки по пода, докато почиствате.

Засмукването на Proscenic P11 наистина е много впечатляващо – 25 000 Pa. Безчетковият електродвигател е с мощност 450W. Ако се стремите към бързо почистване, е добре да използвате прахосмукачката на максимална степен, за да съберете за по-кратко време всички боклуци от пода.

Батерията на Proscenic P11 е сменяема за по-дълго почистване и по-удобно зареждане

Предимство е сменяемата батерия. Така можете да удвоите времето за почистване, ако имате резервна батерия. Друга удобна функция е, че прахосмукачката се предлага със стойка за стена, за да не заема място на пода. А когато става въпрос за зареждане, можете просто да заредите само батерията, вместо да позиционирате неудобно цялата прахосмукачка до контакта.

Обслужването след почистване също е максимално улеснено. За премахване на кофата за боклук трябва да натиснете двата червени бутона отстрани на тръбата. След това отворете горната част на кошчето и го наклонете, за да се изпразни.

Комплектът на Proscenic P11 включва множество практични аксесоари

Струва си да се сдобиете с тази комбинация от прахосмукачка и моп – не само заради ниската цена, но и заради удобството от липсата на кабели, компактните размери и малкото тегло, удобното обслужване и разнообразните практични аксесоари в комплекта.

Можете да купите безжичната прахосмукачка тук: Proscenic P11 Combo Handheld Cordless Vacuum Cleaner – на цена от €120,91 с купон за отстъпка GKB22SS3. Плащане през PayPal ще ви осигури още €5 отстъпка и крайната цена става €115,91. Доставката е безплатна, от европейски склад на Geekbuying.

Коментар