Xiaomi Jimmy JV85: „звяр” в почистването за $142

Ръчната прахосмукачка Jimmy JV85 почиства от раз всички замърсявания от пода

Критично важен параметър при избора на ръчна прахосмукачка е нейната всмукателна мощност. Е, сега можем да получим желаната голяма мощност на засмукване за по-малко от 150 долара – това е моделът Jimmy JV85 от портфолиото на реномирания китайски бранд Xiaomi.

Този практичен уред за почистване на дома има всички характеристики, които търсим от една ръчна прахосмукачка без кабели. Jimmy JV85, предлагана за $142 с купон за отстъпка NNNTECHJV85 в глобалния онлайн магазин GeekBuying, грабва окото с футуристичния си дизайн в два цвята – светло син и сиво-сребрист.

Макар и с тегло от 3,6 кг, Jimmy JV85 не уморява ръката, благодарение на ергономичния си дизайн

Въпреки „народната” си цена, Jimmy JV85 далеч не изглежда евтино. Тя е изпипана във всеки детайл и несъмнено външният ѝ вид я позиционира като една от най-хубавите ръчни прахосмукачки на пазара. Закачена на стената за зареждане, прахосмукачката допълва идеално интериора на дома.

Както вече споменахме, Jimmy JV85 е и една от най-мощните ръчни прахосмукачки, достъпни на пазара, конкурирайки далеч по-скъпите модели. С всмукателна мощност 23 KPa / 185 AW този модел на Xiaomi ще изчисти без усилие, с едно минаване, всички отпадъци по твърдия под и килима. Наистина е невероятно, че можете да получите толкова много мощност за $142.

Jimmy JV85 се справя с лекота в почистването на всякакви подове  и настилки

Е, малко е тежичка, в сравнение с други ръчни прахосмукачки – 3,6 кг, но това е очаквано, тъй като голямата всмукателна мощност и дълготрайната батерия изискват повече маса. Все пак удобният дизайн на Xiaomi Jimmy JV85 не натоварва мускулите на ръцете, така че дори след почистване в продължение на 30-40 минути с една ръка, няма да усетите умора в мускулите.

Тестовете на потребители с JV85 показват, че в икономичен режим ECO уредът може да работи в продължение на 45-50 минути с електрическата глава и 60 минути без нея. В режим Turbo батерията издържа около 20 минути, а в режим Max – около 12 минути.

LED дисплеят показва колко батерия остава и режима на почистване

Батерията на Jimmy JV85 се зарежда напълно за 4-5 часа, което е сравнимо с това на останалите ръчни прахосмукачки. LED дисплей показва колко заряд е останал в батерията, а също и режима на работа. Батерията е лесно достъпна за замяна, ако се наложи в бъдеще.

Електрическата глава, оборудвана с ролка с четка за килими, почиства меките настилки перфектно в дълбочина. Прахосмукачката е способна да премахне дори най-малките остатъци от косми само с едно движение в режим Turbo. Въобще, благодарение на голямата си мощност, JV85 ще почисти педантично всички замърсявания и частици от всяка повърхност, било то твърд под или килим.

Кошчето за боклук с обем 0,6 л е от най-големите, срещани в ръчните прахосмукачки

Освен това Jimmy JV85 разполага с едно от най-големите кошчета, налични в ръчните прахосмукачки – 0,6 литра, докато други модели обикновено имат кошчета по 0,5 л. С такъв обем за боклука няма да ви се налага да изпразвате често контейнера, което е още едно предимство на JV85.

Ако трябва да обобщим, прахосмукачката на Xiaomi има няколко ключови предимства. Това са огромната всмукателна мощност, дългото време за работа с едно зареждане, големият капацитет на кошчето за боклук и, разбира се, страхотният дизайн, който отличава JV85 от останалите ръчни прахосмукачки. В допълнение, моделът е комплектуван с много аксесоари, включително спомената  ролка с четка за килими.

Jimmy JV85 се доставя в комплект с всички необходими аксесоари за пълноценно почистване

И накрая, можете да се възползвате от всички тези предимства на изключително достъпна цена. В момента JIMMY JV85 Smart Cordless Handheld Vacuum Cleaner се предлага само за $142 с купон за отстъпка NNNTECHJV85 в глобалния онлайн магазин GeekBuying.

Коментар