Uwant X100 – безжична прахосмукачка с много предимства

Ръчната прахосмукачка Uwant X100 предлага удобството на почистване без кабели

Ръчните безжични прахосмукачки несъмнено са по-удобни и все по-предпочитани от домакините, които ценят времето и усилията си при почистване на жилището. Един нов представител на тази категория продукти впечатлява с иновации и удобства на достъпна цена.

Моделът Uwant X100 е „всичко-в-едно” безжична прахосмукачка, която се предлага сега на промоционална цена от €196,57 с купон за отстъпка GKBUWANTX11 в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Уредът се доставя безплатно до България от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Вградените сензори на Uwant X100 настройват автоматично мощността на засмукване

С какво Uwant X100 привлича вниманието? На първо място ще изтъкнем патентованата двойна ролка за почистване – тя се състои от две ролкови четки, предна и задна, които се въртят една срещу друга, благодарение на което се удвоява мощността на почистване за по-кратко време. Прахосмукачката почиства ефективно както сухи замърсявания, така и мокри разливи, оставяйки след себе си чиста настилка.

Друга интересна функционалност на Uwant X100 е патентованото устройство за премахване на космите от домашни любимци по четката, които са предизвикателство за всяко домакинство с кучета или котки. Тази прахосмукачка поддържа самопочистване с едно докосване, когато бъде поставена в базовата станция. Иновативна технология автоматично почиства четката от косми, както и останалите части на прахосмукачката от замърсявания.

Uwant X100 е компактна и лека прахосмукачка, с иновативен дизайн

Ключова характеристика на Uwant X100 е и нейната висока автономност. Пакетът от 8 батерии с капацитет 4000 mAh осигурява 55 минути работа на прахосмукачката – достатъчно за почистване на жилище с площ от 300 кв. метра с едно зареждане. Що се отнася до презареждането, то отнема около 3 часа и прахосмукачката отново е напълно готова за 50-минутна работна сесия.

Впечатление правят и големите резервоари за чиста и мръсна вода – всеки от тях е с обем от 600 ml, което означава, че няма да ви се налага да изливате и доливате вода по време на почистването. Така Uwant X100 ви спестява една операция за по-бързо и ефективно почистване на жилището.

Поставена в базовата станция, Uwant X100 се самопочиства с натискане на един бутон

Uwant X100 е проектирана за 360-градусова гъвкавост. Нейният ефективен дизайн с двоен вал улеснява почистването на ъглите на стаята и други трудни места – около краката на масата и столовете, например.

Ръчната безжична прахосмукачка Uwant X100 е снабдена с интелигентни функции. Така например, уредът има вградени инфрачервени сензори, които определят в реално време нивата на замърсяване на пода и автоматично регулират параметри като обем на водата и мощност на засмукването за най-добро почистване.

Патентованата двойна ролка ускорява почистването на сухи и мокри замърсявания

В допълнение, LED екран с висока разделителна способност показва режима на почистване и други важни настройки. А функцията за гласово подпомагане ще ви уведомява какво се случва на всяка стъпка – от пускане на прахосмукачката до края на почистването.

В заключение, можем да обобщим, че Uwant X100 е една практична ръчна прахосмукачка без кабели, която предлага иновативни функции за по-бързо и ефективно почистване, при това на цена, достъпна за всяко домакинство.

Uwant X100 е способна да почисти площ от 300 кв. метра с едно зареждане

Можете да купите безжичната прахосмукачка тук: Uwant X100 Handheld Cordless Vacuum Cleaner – на цена от €196,57 с купон за отстъпка GKBUWANTX11 и безплатна доставка от европейски склад на Geekbuying в рамките на няколко работни дни.

Коментар