Jimmy JV85 – мощна ръчна прахосмукачка без кабели

Ръчната безжична прахосмукачка Jimmy JV85 е удобна е ефикасна в почистването

Продуктите на Jimmy, една от компаниите в групата на Xiaomi, са добре приети на пазара, благодарение на доброто съотношение цена/качество. Прахосмукачките с този бранд се отличават с удобство, ефективност и много конкурентни цени. Днес разглеждане популярния модел Jimmy JV85.

Това е ръчна безжична прахосмукачка, която е едновременно мощна и икономична, с ергономичен дизайн, който улеснява потребителя при почистване на пода и диваните у дома. В момента Jimmy JV85 се предлага на цена от само €149,99 с купон за отстъпка NNNTECHJMJV85 в глобалния онлайн магазин GeekBuying.

Jimmy JV85 се доставя с разнообразни аксесоари за почистване на всякакви настилки

Конструкцията на прахосмукачката е изработена от поликарбонат, дизайнът е минималистичен и модерен, с възможност за лесно използване на различните аксесоари, които идват в комплекта. А те настина са много – на практика всички четки, необходими за почистване на дома, в който обикновено има различни видове настилки.

Списъкът включва твърда тръба, основна моторизирана четка, ролкова четка, четка против акари, четка за килими, 2-в-1 инструмент за цепнатини, 2-в-1 накрайник за тапицерия. Основната четка върши отлична работа, направена е така, че да предотврати увиването на косми от домашни любимци около гребена.

Основната четка се справя отлично, като не допуска оплитане на косми от домашни любимци

Аксесоарите се свързват директно към прахосмукачката, без да се използва алуминиевата тръба. Много удобна, например, е малката моторизирана четка за почистване на дивани или на колата. В комплекта липсва гъвкав маркуч, но той е ексклузивен за модела на Jimmy от най-висок клас.

Jimmy JV85 разчита на безчетков двигател 500W с 100 000 об./мин, който гарантира всмукателна мощност от 185 AW – повече от достатъчно за почистване дори и на най-замърсените повърхности. Сменяемата батерия с капацитет 2500 mAh се зарежда от нулата до 100% за около 4-5 часа.

Аксесоарите, с изключение на основната четка, се свързват директно, без металната тръба

Има три режима на засмукване, като които определят и времето за използване с едно зареждане – при най-слабия „еко” режим JV85 може да работи около един час, без моторизираната четка. В „турбо” режим прахосмукачката работи около 23 минути, а когато е на „макс” издържа 13 минути.

Една от силните страни на JV85 несъмнено е наличието на патентована технология Horizontal Cyclone, която осигурява ефективно филтриране, улавяне и задържане на до 99,97% от частиците с размер 0,3 микрона и по-голям. Филтърът HEPA-13 се сваля много лесно, както и всички останали компоненти, вкл. контейнера за боклука с вместимост 0,6 л, които могат да измият с вода.

Jimmy JV85 улавя всякакви частици от пода с минимален размер до 0,3 микрона

Jimmy JV85 тежи 3,6 кг в работно състояние и се отличава с класическата фирмена дръжка, която прави работата с прахосмукачката много удобна, благодарение на специалната форма и добрия баланс на теглото на цялото устройство. С този уред определено няма да се уморите при почистване на жилището.

LCD дисплеят, разположен в горната част, показва оставащия заряд на батерията, както и режима на засмукване. Под него са разположени бутонът за захранване и превключвателят за мощност.

Освен за пода Jimmy JV85 е подходяща и за почистване на мебелите

Цялостното впечатление от JV85 е, че това е добре направена, солидна и достатъчно мощна безжична прахосмукачка, която се доставя с широк набор от аксесоари и има отлично съотношение цена/качество

Можете да купите ръчната прахосмукачка тук: Jimmy JV85 само за €149,99 с купон за отстъпка NNNTECHJMJV85 в глобалния онлайн магазин GeekBuying и безплатна доставка от европейски склад. Тази цена е отлична, предвид качеството на уреда и неговите характеристики.

Коментари по темата: „Jimmy JV85 – мощна ръчна прахосмукачка без кабели”

добавете коментар...

  1. Севда Колева

    От къде мога да си я купя

  2. Юлия

    В БГ от каде мога да я закупя. И колко струва

Коментар