HONOR Choice – безжични слушалки за ценители

Безжичните слушалки HONOR Choice са елегантни, издръжливи, с чист звук

За ценителите на музиката няма място за компромиси, когато избират слушалки. Ако те са безжични Blueteooth „тапи” за използване със смартфона, ергономията, качеството на звука и удобният контрол са от първостепенно значение. Ще ви представим един модел, който отговаря на високите критерии.

Това са безжичните слушалки-тапи HONOR Choice X1 CE79, които притежават всичко необходимо за пълноценно потребителско изживяване при слушане на музика, игри, гледане на филми и разговори по телефона. Моделът се предлага в момента на цена от 59,49 евро – приемлива за ценителите и хората с по-изискан вкус – в глобалния онлайн магазин Cafago, който доставя продукта без допълнителни разходи за купувачите по света.

HONOR Choice се доставят заедно с кутийка за съхранение и зареждане

Да започнем с качеството на звука. Слушалките възпроизвеждат чист звук в целия честотен спектър, благодарение на фино настроени HD драйвери с диаметър 7 мм. В допълнение, всяка от тапите има по два микрофона, които заедно с DSP технологията потискат шумовете по време на телефонни разговори, така че да чувате ясно само гласа на събеседника си.

Важно предимство на HONOR слушалките е технологията за двуканално синхронно предаване, базирана на BT 5.0. Звукът се предава едновременно към двете тапи – лявата и дясната, вместо от едната към другата, като по този начин се намалява закъснението – от типичните 200 ms при обикновените слушалки до 130 ms.

HONOR Choice прилягат удобно в ушите за пълно потапяне в музиката

Тези слушалки са проектирани ергономично, с идеята да са удобни за носене, да прилягат елегантно в ушите, да не ги натоварват при продължително използване и да не се изхлузват. Слушалките HONOR се отличават и с удобно контрол на основните функции – с няколко различни по продължителност фини докосвания на тапите можете да пускате и спирате музика, да прескачате напред и назад, да отклоняване обаждания по телефона или да активирате гласовия асистент.

Много важна е ролята на кутийката, с която се доставят слушалките. Тя се използва не само за тяхното съхранение и пренасяне, но и като зарядна станция с капацитет 5000 mAh. Без нея, слушалките могат да възпроизвеждат музика до 6 часа с едно зареждане (при 50% сила на звука), но ако кутийката е с вас, ще имате резерв за още 3 пълни зареждания – т.е. ще увеличите времето за слушане до 24 часа!

Звукът се предава едновременно към двете слушалки за по-малко закъснение

Максимално е улеснено и сдвояването със смартфона. Щом извадите слушалките от кутийката, те се свързват автоматично през Bluetooth с мобилния телефон (елементарна ръчна намеса е необходима само при първоначалното сдвояване на двете джаджи). Когато приключите със слушането, просто връщате тапите в кутийката, което става много елегантно, благодарение на магнитния механизъм.

Не на последно място, Choice X1 CE79 са водоустойчиви по стандарта IP54, което означава, че няма да се повредят от пръски вода, когато сте на плажа или спортувате. Това обаче не важи за зарядната кутийка, която трябва да бъде предпазена от подобни въздействия.

Една такава слушалка тежи само 3,5 грама и не се усеща на ухото

Слушалките-тапи HONOR Choice X1 CE79 имат размери 6,03х4,32х2,8 см и тегло от едва 3,5 грама всяка от тях. В комплекта освен двете слушалки са включени още споменатата зарядна кутийка, двете тапи, кабел Type-C и ръководство за потребителя.

Можете да купите слушалките тук: HONOR Choice – за 59,49 евро и безплатна доставка.

Коментари по темата: „HONOR Choice – безжични слушалки за ценители”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Отлична батерия, добро качество на звъка. Проблема че никое приложение не ги разпознава.

  2. Цветан петров

    Много недоволен постоянно едната спира започва другата крайно разочарован

Коментар