Умен хладилник с екран идва на цена под $500

Интелигентният хладилник Viomi 451L Cross разполага с голям сензорен екран
(снимка: Viomi)

Подкрепяната от Xiaomi китайска компания Viomi подготвя за пазара умен хладилник с четири врати. Моделът Cross 451L има общ капацитет от 451 литра и на етапа на колективно финансиране се предлага за $482, но след това цената му ще нарасне до $731, съобщи Gizchina.

Viomi 451L Cross разполага с голям интерактивен сензорен екран, който може да се ползва, например, за гледане на видео и музикални програми, както и за търсене на рецепти.

Нещо повече, от сензорния екран потребителят може да управлява всички други свързани, умни устройства в дома. Осигурена е поддръжка на гласово и сензорно управление.

Ширината на хладилника е 836 мм, дълбочината на всяко отделение е 636 мм, а височината е 1830 мм. Интериорът е разделен на 299-литрово отделение за хладилник и 152-литрово отделение за фризер.

Хладилникът поддръжка също мобилни приложения – с помощта на смартфон потребителите могат дистанционно да регулират температурата в различни отделения на хладилника, както и да разглеждат съдържанието в него.

Viomi Cross 451L има степен на стерилизация до 99,9% и успешно потиска разпространението на различни бактерии. Той е оборудван с инверторни компресори и вентилатори, а нивото на шума е само 38 dB.

Коментар