Xiaomi пуска на пазара смарт хладилник с Wi-Fi 6, 5G и IoT

Viomi 21Face 5GIoT има голям интерактивен дисплей и поддръжка на Wi-Fi 6 комуникации
(снимка: Viomi)

Хладилник, оборудван с голям дисплей, Wi-Fi 6 чип и поддръжка на 5G мрежи пуска на пазара китайската компания Viomi, която оперира като част от екосистемата на Xiaomi. Хладилникът идва на пазара на цена от около 744 долара.

Viomi 21Face 5GIoT е първият в света 5G IoT хладилник с голям екран и вибрато. Той е оборудван с най-новия Wi-Fi 6 чип, който напълно отговаря на високоскоростната свързаност, която предлагат 5G мрежите, съобщи Gizmochina. Новият Wi-Fi стандарт поддържа максимална скорост на даунлоуд от 1200 Mbps.

Интелигентният хладилник разполага с голям обем от 520 литра и работи с впечатляващо ниско ниво на шум от само 38dB. Разполага с просторен интерактивен и чувствителен на допир екран, който може да се използва за гледане на видеоклипове, за музика и четене на рецепти.

Освен това дисплеят може да се използва като хъб за управление на всички други свързани домакински уреди. Неговата AI система за гласово взаимодействие позволява на потребителите да свързват други смарт домакински уреди без да ползват ръцете си.

Viomi се утвърждава като иноватор в смарт уредите. Неотдавна компанията представи първия 5G IoT смарт телевизор, наречен 21Face Interactive Smart Screen. Тя е известна и с множество други интелигентни домашни продукти с поддръжка на 5G и IoT.

Коментари по темата: „Xiaomi пуска на пазара смарт хладилник с Wi-Fi 6, 5G и IoT”

добавете коментар...

  1. :o)

    Все още никой на тоя свят не може да обясни ползата от това да се свържа с хладилника си
    или микровълновата си!??!?
    Затова и няма никой да се юрне към очакваните в розовите им мечти бум на продажбите.
    Когато едно нещо няма практически смисъл то умира от самосебе си.
    Справка – 3D телевизори – къде са те сега?
    Малоумници!

Коментар