Умната прахосмукачка Xiaomi Viomi S9 изпразва боклука сама

Роботът-прахосмукачка Viomi S9 идва с интелигентен, автоматичен колектор за прах

Новата роботизирана прахосмукачка Viomi S9 излиза на световния пазар от партньорите на Xiaomi. Най-атрактивната функция на този домашен робот за почистване е неговата способност сам да се освобождава от събрания боклук!

Първият по рода си в екосистемата на Xiaomi робот-прахосмукачка със самостоятелно изпразване на боклука идва с интелигентен колектор за прах с обем 3 литра, което предполага до един месец автономност на уреда при почистване на жилища и офиси. Нещо повече, торбичката за събиране на прах е напълно запечатана, за да се предотврати риска от алергии, и може да се сменя.

Viomi S9 почиства от прах, косми от домашни любимци и фини частици

Функцията за автоматично събиране на прах, вградена във Viomi S9, означава, че след като приключи почистването, прахосмукачката ще отиде при колектора и напълно самостоятелно, без човешка намеса, ще изпразни мръсотията в торбичката. Когато тя бъде запълнена, на корпуса на колектора светва LED индикатор за замяна на торбичката, а също така придружаващото мобилно приложение уведомява потребителя. Налични са и още два индикатора – съответно за статуса на колектора и състоянието на батерията.

Xiaomi Viomi S9 има всмукателна мощност 2700pa, за да почиства ефективно и педантично различни замърсявания – прах, косми от домашните любимци и фини частици. Роботът интегрира възможности за сухо и мокро почистване и използва резервоар за вода с голям обем от 250 мл и механизъм, който регулира прецизно разпръскването, за да се избегнат изтичания и повреди на пода.

Viomi S9 преодолява с лекота препятствия с височина до 20 мм

Умната прахосмукачка е оборудвана със солидна батерия 5200 mAh, благодарение на която може да работи в продължение на 220 минути, почиствайки помещения с площ до 320 кв. метра. Налягането се регулира автоматично при почистване на килими и одеяла. 3-слойният HEPA филтър се отличава с висока ефективност и дълъг живот.

източник: Geekbuying

Вградената лазерна система LDS 2.0 осигурява максимална точност при измерване на препятствията по маршрута на прахосмукачката. Предвидени са също опции за задаване на виртуални стени и места, които не трябва да бъдат обхождани от робота в процеса на почистване.

Роботът се насочва интелигентно по маршрута от лазерна система

Viomi S9 е способна да преодолява препятствия с височина до 20 мм. Роботът има размери 350x350x98 мм и тежи около 3,8 кг, а станцията за събиране е малко по-тежка – 4 кг. Потребителят може да програмира уреда на дневна и седмична база,  да избира всмукателна мощност и количество вода в зависимост от средата за почистване.

В рамките на около две седмици Viomi S9 се продава с $50 отстъпка в онлайн магазина GeekBuying – за $649,99 вместо $699,99, като по-ниската цена се получава от $40 намаление за промоцията и още $10 от купон за отстъпка VIOMIS9Z. Доставката на робота до България е безплатна, от склад в Европа.

Viomi S9 се предлага сега на промоция с $50 долара по-евтино

В комплекта са включени роботът, станцията за автоматично събиране на боклук, резервоар за вода, странична четка, моп за еднократно ползване, миещ се моп и торба за прах.

Коментар