7 смарт уреда с отстъпки за Cyber Monday

“Кибер понеделникът” в Geekbuying дава шанс за покупки с големи отстъпки

И след „Черния петък” с пълна сила продължават кампаниите на големите онлайн магазини с намаления и отстъпки. „Кибер понеделникът” е следващият пик на голямото пазаруване по цял свят.

Поредна вълна от оферти за дома, офиса и персонална употреба публикува глобалният онлайн магазин GeekBuying. В рамките на кампанията Cyber Monday намаленията в цените достигат до 70% за някои продукти. Освен това купувачите могат да се възползват от купон за отстъпка:

  • купон 20CYBERMO – отстъпка от $8 при поръчки за над $100

Промоцията започна днес, 30 ноември, и ще продължи до 12 декември. Изборът от продукти е огромен, като за улеснение са обособени няколко категории – най-продавани продукти на Black Friday, продукти за активности на открито и е-транспорт, смарт устройства за дома, фитнес оборудване, потребителска електроника, лаптопи и телефони, ТВ приставки, дронове и ирачки, РС периферия, носима електроника и др.

Силен акцент онлайн магазинът поставя върху смарт уредите за дома, вкл. роботизирани прахосмукачки, отоплителни уреди, пречиствали за въздух и т.н. Ето 7 атрактивни предложения от тази категория:

Xiaomi VIOMI S9 е вакуумна прахосмукача-робот, която се отличава с интелигентен колектор за събирана на боклука, като спестява ръчни операции на потребителите. Поддържа сухо и мокро почистване, има всмукателна мощност 2700Pa, лазерна LDS система за навигация и батерия, която осигурява автономна работа в продължение на 220 минути. С робота можете да почиствате всякакви подове от прах, косми и фини частици. Този умен уред се продава в момента за $649,99 с купон за отстъпка VIOMIS9Z и безплатна доставка от Европа.

Xiaomi JIMMY JV65 Plus представлява безжична ръчна прахосмукачка за почистване 2-в-1 – сухо и мокро. Въпреки компактните си размери, тя има мощен 500W цифров мотор и може да почиства в продължение на 70 минути с едно зареждане на батерията. Работи ултра-тихо и е подходяща както за почистване на подовете, така и на мебелите в жилището. Предлага се в момента на цена от $204,99 с купон за отстъпка 20CYBERMO и безплатна доставка от европейски склад.

Xiaomi JIMMY JV53 e също безжична ръчна прахосмукачка, която е с по-малка всмукателна мощност от JV53 (128AW спрямо 145AW). Това се отразява и на цената ѝ – междунородната версия на модела струва $145,99 с купон за отстъпка 20CYBERMO и безплатна доставка от европейски склад.

Xiaomi JIMMY F6 е портативен сешоар за коса, който работи със стандартно напрежение 220V и е доста мощен (1800W), като същевременно използва технология за намаляване на шума. Отличава се с редица интелигентни характеристики, различни режими и настройки. Струва $168,99 с купон за отстъпка 20CYBERMO и доставка от Европа за $1,88.

Xiaomi Mijia 1S е още една роботизирана вакуумна прахосмукачка, която има всмукателна мощност 2000Pa, лазерна и визуална система за навигация, с разпознаване на изображения на база изкуствен интелект. Съпътстващото мобилно приложение добавя интересни възможности, като например създаване на виртуални стени. Цената на този умен уред за почистване е $299,99 с купон за отстъпка MIJIA1SROB и доставка от Полша за $7,77.

Xiaomi VIOMI V2 Pro e първокласен робот-прахосмукачка за чисто и мокро почистване, с двоен резервоар – за вода и прах, всмукателна мощност 2100Pa, лазерна LDS система за навигация и интелигентно електронно регулиране на подаването на вода. Моделът е наличен за поръчки срещу $340,99 с купон за отстъпка 20CYBERMO и доставка от Полша за $6,23.

Roborock H6 е усъвършенствана безжична прахосмукачка за ръчно използване, която има всмукателна мощност 150AW, безчетков мотор 420W и батерия 3610 mAh, а също така OLED дисплей. Международната версия на този смарт уред за почистване се предлага за $329,99 с купон за отстъпка ROBOH6Z4 и доставка от Германия за $6,62.

Коментари по темата: „7 смарт уреда с отстъпки за Cyber Monday”

добавете коментар...

  1. maxobg

    Тъпо,тъпоооо….цифров безчетков мотор !!!!

Коментар