Samsung: Няма универсално мобилно изживяване

„Никога не сме вярвали в т.нар. универсално мобилно изживяване – една и съща технология, която пасва на всеки, и никога няма да повярваме в това”, казва Ти Ем Рох
(снимка: Samsung)

Смартфоните започват да се превръщат в продължение на нас самите, заяви президентът на Samsung Ти Ем Рох при представяне на визията и плановете на компанията за следващата година.

„Много хора започнаха да работят дистанционно и да прекарват повече време в забавление вкъщи. От дистанционната работа и виртуалните тържества до игрите и онлайн предизвикателствата, светът създава и споделя повече видеоклипове от всякога”, казва Рох.

Отчитайки тази тенденция, Samsung ще разшири възможностите за изкуствен интелект на устройствата от линията Galaxy, така че да се учат непрекъснато от ежедневните дейности и навици и да правят по-добри снимки и видеоклипове, да увеличат живота на батерията и да оптимизират характеристиките на дисплеите.

„Никога не сме вярвали в т.нар. универсално мобилно изживяване – една и съща технология, която пасва на всеки, и никога няма да повярваме в това”, коментира още Ти Ем Рох, който оглавява и мобилното подразделение на Samsung.

Ето защо компанията работи върху иновации в сферата на 5G, изкуствения интелект (AI) и интернет на нещата (IoT), които ще предефинират параметрите на това, което мобилният телефон може да прави. Целта е потребителите да могат да избират технологиите и мобилните преживявания, които пасват на техния начин живот – не обратното.

Скоро устройствата на Samsung ще придобият възможности за свързване, които ще трансформират начина, по който например отваряме врати, и ще позволят безпроблемно интегриране на потребителското мобилно изживяване в автомобила, загатва Ти Ем Рох. Технологиите ще ни улеснят бързо да намираме нещата, които са важни за нас – от ключовете до портфейла, или дори семейния домашен любимец.

„През 2021 Samsung ще разширява портфолиото си от сгъваеми продукти, така че тази новаторска категория да бъде по-достъпна за всички”, казва мениджърът.  Потребителите могат да очакват „супер-интелигентни камери с невероятни професионални и видео възможности”.

Samsung ще обърне внимание и на любимите на потребителите характеристики, специфични за Galaxy Note. Ето защо компанията ще добави някои от най-обичаните функции на модела към други мобилни устройства.

„Ограниченията и рамките са за други брандове. В Samsung работим извън представите за възможното”, завършва изявлението си президентът на корейската компания.

Коментари по темата: „Samsung: Няма универсално мобилно изживяване”

добавете коментар...

 1. :o)

  Тва са някакви корпоративни напомпвания. Ние не сме като конкурентите бла бла.
  Масовото производство си е масово производство , каквото имат те , го имат и другите.
  Разликата е в качеството. Самсунг наистина в много от продуктите са топ качество

 2. армър суун

  „През 2021 Samsung ще разширява портфолиото си от сгъваеми продукти, така че тази новаторска категория да бъде по-достъпна за всички”, казва мениджърът.
  //Да има за вас!

  „Потребителите могат да очакват „супер-интелигентни камери с невероятни професионални и видео възможности”… които да ги следят супер-интелигентно (може и без тире).

Коментар