Извънземният разум вероятно се е самоунищожил

Земята вероятно е дом на единствената разумна цивилизация в Млечния път
(снимка: CC0 Public Domain)

Извънземни цивилизации вероятно са съществували в нашата галактика, но вече ги няма – те са се самоунищожили, предполагат учени от Калифорнийския технологичен институт и Лабораторията за реактивно движение на НАСА.

Отговорът на въпроса има ли живот на други планети освен Земята е едно от най-големите предизвикателства за научната общност. Ново изследване, публикувано в arcXiv.org, дава интересна гледна точка относно вероятността за съществуване на извънземни цивилизации в нашата галактика.

За основа на изследването учените използвали уравнение на Франк Дрейк от 1961 г., което изчислява вероятността за съществуване на извънземен живот, взимайки предвид всичко известно за космоса и астрономическите обекти по онова време. Тоест, уравнението включва променливи като брой на предполагаемите екзопланети и звездни системи и на колко от тях е вероятно да има условия за живот.

Авторите на изследването „актуализирали” уравнението, като добавили не само нова информация за старите променливи, но и въвели нови съставляващи, вкл. „еволюционни времеви скали” и „вероятност за самоунищожение на сложния живот” (Pann).

Резултатът от изчисленията показа, че извънземен разум е могъл да се появи около осем милиарда години след формиране на нашата галактика – Млечния път. Но напредъкът на науката и технологиите вероятно би довел до унищожаване на тези цивилизации.

„Открихме, че Pann е най-влиятелният параметър, определящ количеството и възрастта на галактическия интелигентен живот”, казват учените. Логично, ако разумният живот е способен да се самоунищожи на Земята, тогава няма да е изненада отсъствието на разумен живот на други места в галактиката.

Според изследователите, ако някъде в Млечния път има разумна цивилизация, тя все още е твърде млада и твърде далеч от Земята, за да я забележим и идентифицираме.

Учените предполагат също, че ако извънземните съществуват, те са само на 13 000 светлинни години от центъра на галактиката, докато Земята и Слънчевата система са на около 25 000 светлинни години от центъра на Млечния път.

Коментари по темата: „Извънземният разум вероятно се е самоунищожил”

добавете коментар...

  1. Симо

    Бла Бла, малоумно лИке

  2. :o)

    Както казва един класик, Симо :

    “лИкета може, пИдал може” … ти на Български език не можеш да пишеш, тръгнал си квалификации да даваш 🙂 Кво има да говорим.
    Да не говоря колко ми е смешно да избивам комплекси в коментарите на някакви ИТ новини
    леле какъв балък трябва да си , за да се гордееш там да ти е изявата ахахахаохохохо

  3. Симо

    И ти :о) и фофу тук избивате комплекси, какви идеи и факти от кретенчета като вас, това фърфу никога нищо смислено не е написал, на улицата надали сте такива отворковци
    Повечето българи са подтиснати, аз обаче винаги съм мачкал ликетата и разни наперени тъпоглави, такива като вас

  4. :o)

    Обаче Фофу много ви мъчи, значи яко ви бърка в дупетата 🙂
    Иначе се правите на много умни, ама досега не съм видял да оборите “идиота” Фофу с факти
    Само си ляляте отговори от типа “Ти си малоумен” “Ти не разбираш” а вие сте
    много знаещи с голямото знание за просветени, което не се обяснява на “идиоти” разбираш ли
    МЕГА СМЕШНИ 🙂

  5. Симо

    Малоумния пубер фофу от край време нищо смислено не е написл

    Темата е невероятно интересна!

    За луната говоря сериозно, но по земното е Розуел, от падналият обект казват че са взели дизайна на транзисторът и моделите на интегралните схеми а също и на оптичните влакна, изследвали са ги в Бел лабс с най модерното оборудване за времето си, а официалното за транзисторът е че е създаден в гараж в пустинята от трима физици… самият принцип на транзистора е уникален и иска много добро познаване на полупроводниковите диоди което иска много време докато се осъзнае как да се контролира проводимостта на pn преход чрез втори рn преход и двата имат обща пе или Ен зона. Това изисква много време да се разбере и би отнело още минимум 20години. А за това как да се правят интегрални схеми при условие че никога не сме имали готови дизайни се изискват поне още 15г и като цяло прогреса е ускорен с около 40г… От дизайнът на транзистора тръгна целият технологичен прогрес. По интересно е с каква технология е летяло това нещо, а енергийната система? Заради подобни въпроси имаше доскоро отричане за съществуването на НЛО, представете си електрическа кола с някаква си такава енергийна система.

  6. Фофу

    И поне един изпушил кретеноид има, Симо.

  7. Usq

    45 години стига стига.
    Времето е наше.
    Извънземните са ваши.

  8. Anonymous

    Пии си боряшника в лудницата.
    Извънземни няма.

  9. Симо

    Тук има поне един извънземен, фофу…

  10. Anonymous

    В края на 90-те г

    Скот Рейн заявава по американска телевизия, че е бивш служители в Зона 51.

    Скот :

    в един от подземните хангари са затворени извънземни .

    Америк. чиновници веднага контрират, че тази инф. не е вярна и че Скот Рейн е луд.

    С опровержение на изявленията на Рейн излиза и президентът на САЩ Бил Клинтън, който отрича всички твърдения за наличието на НЛО в тайна лаборатория.

    В отговор известният физик Боб Лазер коментира :

    “Невероярно е президентът на Америка да тръгне да отрича твърденията на някой ненормален”.

  11. Anonymous

    Зона 51/S4 – Изявленията на ядрения физик Боб Лазар

    Зона 51 е част от обширна военна зона, военновъздушната база Нелис{ 26 000 км2), на около 150 км северо-западно от Лас Вегас в щат Невада, САЩ.

    Въпреки че се намират в обширния регион, принадлежащ на военновъздушната база Нелис, съоръженията в близост до езерото Грум изглежда се експлоатират така, сякаш са отряд на Центъра за летателни изпитания на ВВС в базата на Едуардс в пустинята Мохаве и като такъв, базата е известна като Център за летателни изпитания на ВВС.
    Базовите съоръжения са известни още като “Dreamland”, “Paradise Ranch”, “Home Base”, “Watertown Strip”, “Groom Lake” и отскоро “Homey Airport”.

    Военните пилоти наричат въздушното пространство около базата „Кутията“

    .

    Районът е непроходим и охраняван от въоръжени войници, въздушното му пространство е най-защитеното в us .
    В зона 51, създадена през 1954 г., авиокомпанията Lockheed е построила шпионски самолети от името на (ЦРУ) и До 1994 г. ВВС на САЩ дори отричаха съществуването му.

    Откакто съществува зона 51, наблюденията на мистериозни обекти в небето в тази област са се умножили, редовно отричани от властите. Докато един ден, за да потвърдят фактите, един от техниците в базата, който освен това, говори ясно за учебни програми, така наречените „проекти за обратно инженерство“, извършвани по извънземни технологии.

    Робърт “Боб” Лазар е учен, ядрен физик, който е работил в базата на Нелис на 5мес договор, започвайки през дек. 1988 г. В първото си взривно изявление по телевизията Лазар твърди, че воените на уs бяха ангажирани с изследването на 9 летящи чинии, с цел да открият възможните приложения на извънземните технологии. Лазар говори за част от суперсекретната база в езерото Папуз, наречена „S4“, където ще бъдат държани извънземни летящи кораби. По-късно той разкрива, че е бил част от персонал от 22 техници, натоварени с откриването на задвижващата система на летящи чинии.

    Взето от оригиналното интервю: UFO DOSSIER / AREA 51, ИЗВЪНЗЕМНИ ТЕХНОЛОГИИ, FABBRI VIDEO

    – Въпрос:Какво впечатление оставихте при първото влизане в раздел S4?

    – Лазар: Всичко изглеждаше много военно и не особено научно, имаше много контроли и максимално ниво на сигурност, където и да отидеш, трябваше да бъдеш придружен от въоръжен пазач, дори в тоалетната. Всички врати се отваряха и затваряха с магнитни пластмасови значки и имаше много потискаща атмосфера.

    – Въпрос: Колко пъти трябваше да влезете в тази зона, преди да можете да видите кораба?

    – Лазар: 3 , преди да можем да го видим.

    – Въпрос: Какво почувствахте, когато за първи път видяхте неизвестния самолет?

    – Лазар:Първият път, когато влязох в хангара, си казах: ето, това най-накрая обяснява всички тези наблюдения на странни предмети. Това е американски таен военен автомобил в процес на експерименти.

    Всъщност за втори път го видях, когато влязох вътре, той усети какво се случва и това е, че това беше извънземно превозно средство, но това се случи, след като прочетох инф. материал. Всичко беше много трудно за разбиране, чувствах се като натрапник.

    – Въпрос: Опитайте все пак.

    – Лазар: Знаете ли снимките на Били Майер, направени по време на неговите наблюдения? Беше невероятно подобно на снимките му. Трудно е да го опишем така, без да го нарисуваме, но имаше класическата форма на летяща чиния.

    – Въпрос: От един тип или няколко?

    – Лазар: Общо имаше 9 диска, но работех на ниво „обратен инженеринг“ само върху един обект, бяха в отделни хангари, всички бяха видимо различни.

    – Въпрос: Те разказаха как са били възстановени от разузнаването (ЦРУ) или от флота?

    – Лазар: Не, абсолютно не. Корабите не изглеждаха повредени.

    – Въпрос: Можете ли да опишете вътрешността?

    – Лазар:Много е просто, има само един доминиращ цвят, калаено сиво, екстериорът също е в същия цвят, няма пързалки.

    Вътре цялото оборудване има заоблена форма, дори седалките и корпусите на усилвателите, все едно те са разтопени във восък и след това са оформени с тези криволинейни форми, включително фугите между стените и пода. Интериорът е от съществено значение, много ефирен, използването на пространство изобщо не изглежда функционално.

    Има 3 палуби:

    (1) долната се намират усилвателите, монтирани на мобилни бази.

    (2)в На средния, откъдето има достъп до кораба, са седалките и усилвателите, а след това е

    (3)горната палуба, с ограничен участък, до който нямах достъп, не знам какво имаше там.

    – Въпрос: кораба беше ли ви чужд?

    – Лазар: Абсолютно да, извънземен.
    (1) целта на проекта беше да го анализира. Ако беше обект от Съединените щати, нямаше да губим време, за да разберем как бихме могли да го изградим,
    (2) за размерите на вътрешното оборудване, размерите на седалките и използваните материали, напълно чужди за нас …
    (3) „горивото“: елемент 115, който на практика не съществува в нашата страна. Добавих цялата тази информация към това, което ми беше предоставено преди това, което ясно посочваше, че това е извънземно превозно средство.

    – Въпрос: Казаха ли ви как работи задвижващата система?

    – Лазар:Не, това беше част от моята обратна инженерна работа, за да разбера задвижващата система. Вече бяха постигнали известен напредък, но не знам точно колко време кораба е бил там, ако са го изследвали в продължение на година или десет, но с малък напредък.
    Системата е физически впечатляваща. Състои се от 2 части,

    (1) гравитационните усилватели и реактора, който доставя енергията. Реакторът работи при пълно ядрено унищожение, задвижвано от анти-материя. Пълното унищожаване е практически най-ефективната ядрена реакция от трите, а именно: делене, синтез и унищожаване. За тази цел се използва супер тежък елемент, елемент 115, това би било неговото местоположение в периодичната таблица, която на Земята все още не е синтезирана.

    елемент 115(223гр.) е бомбардиран в изключително малък ускорител. Елементът 115, който се бомбардира, се подлага на спонтанно разделяне и произвежда частици анти-материя.

    Те, благодарение на 100% ефективно термо-електрическо устройство, реагират с газообразната материя и се трансформират в електричество.
    Сега на Земята :

    1ият закон на термодинамиката –

    100% ефективността на всяко електрическо устройство е физически невъзможна , тъй като трябва да възникнат топлинни загуби или други такива загуби,

    но

    аз не съм открил(няма топлина при синтез/разпад в реактора) такива в тази система(извънземните напълно са овладяли термо-динамиката и )

    Това невероятна технология! Невероятното количество енергия, което се генерира от системата, захранва усилвателите и като страничен продукт от бомбардировката на елемент 115 се генерира много интересно явление, което е определена вълна, наречена “гравитационна А”.

    Тази вълна пътува много подобно на тази на микровълните.

    Вълната А се прилага към гравитационни усилватели ;

    посредством електрическия ток, генериран от реактора, се усилва и фокусира.
    Така усиленият сигнал се прави леко “афазичен” и така е възможно да се привлече или отблъсне всяко гравитационно тяло.
    Кораба е в състояние да излети дори с помощта само на 1 работещ усилвател.

    Този кораб е с 3 усилвателя .

    омикронна“ конфигурация –

    когато задейства само 1 усилвател(на дъното на кораба), за да се отдалечи от Земята,

    За да пътува в космоса, корабът се върти дъното към страна където желае да пътува, фокусира 3те усилвателя от дъното на кораба в точка, разположена на огромно разстояние, след това реакторът и усилвателите се довеждат до максимална мощност – вдлъбва, ” пространство-време “и кораба пропада в създадената празнота , така изминава огромни разстояния за 0 време.

    Корабът не се движи линейно, защото изкривява пространството. Самата тъкан на пространството, следователно и гравитационните полета, и времето са тясно свързани.
    Когато едно гравитационно поле е изкривено, пространството и времето също са изкривени.
    Това не са прости теории, това са неща, които познаваме от много години, само че нямаме възможност да ги проверим и очевидно тази цивилизация ги е приложила на практика.

    – Въпрос: А успявали ли сте някога да летите с такъв?

    – Лазар:Правени са много тестове, но не извън атмосферата, кратки и нисколетящи полети. В края на краищата те имат обект с безценна стойност и не възнамеряват да го унищожат с ненужни рискове, дължащи се на земното гравитационно поле или летящи на твърде голяма надморска височина. Но бях свидетел на някои тестове извън оградата и един път видях всичко, което се правеше, но само на около тридесет метра от самолета.

    – Въпрос: Как е маневрирал обектът в полет?

    – Лазар:Беше много тихо, издигаше се, генериращо слабо съскане, долната повърхност издаваше синя светлина, вероятно поради генерираното много високо напрежение. След известно време, с увеличаване на височината, светлината изчезна. Изглеждаше, че плава леко във въздуха и след това се обляга на земята, всичко по абсолютно спокоен и почти напълно безшумен начин.

    – Въпрос: Бихте ли описали информационните документи и тяхното съдържание?

    – Лазар:Това беше голям брой документи, около 120 много кратки доклада, на практика те ми позволиха да имам представа като цяло за другите изследвания, проведени на кораба, но почти цялата информация и техническите подробности се отнасяха до задвижващата система и генериране на енергия, това е изследователската област, в която трябваше да работя.
    Имаше и документи, в които се посочва, че корабът е извънземен. Докладите за някои аутопсии не бяха много задълбочени, защото нямаше причина да ми се дава подробна информация за това, но имаше снимки. Всъщност, за да бъдем точни, имаше 2 снимки на извънземно тяло с отворен тяло, който имаше само един орган, който беше изваден и дисектиран. От моя немедицинска гледна точка този орган изглежда изпълняваше не една, а няколко функции.
    След това имаше други документи, описващи металургични изследвания, проведени в други части на кораба, накратко те бяха кратки резюмета на работата, извършена от различните групи и обратно, със сигурност и те ще са получили доклади и кратки отчети за работата, извършена от моята група.

    – Въпрос:Посочиха ли откъде са дошли извънземните?

    – Лазар: Да, от системата Zeta Reticuli не знам дали тази информация е получена от самия корпус, от астрални карти или от бордови инструменти.

    – Въпрос: Имаше ли информация за тази цивилизация, тяхната история или предишни контакти с човечеството?

    – Лазар:Не точно, никъде не е споменато изрично. От документите, които съм виждал, повтарям, те бяха синтетични, обобщени документи, мога само да правя предположения. Информацията за задвижващата система обаче беше вярна, сигурен съм, че работех по нея.
    В останалото имаше само намеци за контакт със Земята от тези същества, които се случиха преди повече от 10 000 г, и подобни неща.

    – Въпрос: Виждали ли сте някога извънземно отблизо, мъртво или живо?

    – Лазар:
    Не, само във фотографията.

    – Въпрос: Защо те избраха за тази работа?

    – Лазар: не знам. Със сигурност като физик не съм много подходящ, така че нямам идея.

    – Въпрос: Защо решихте да разкриете тази информация?

    – Лазар: Има натиска, на който съм бил подложен, и за личната ми защита и защо е несправедливо тази информация да се пази много поверителна.

    -Въпрос: опитаха ли се да ви затворят устата?

    – Лазар:
    О, да, така или иначе, стреляха ме на магистралата тук в Лас Вегас. Някои от приятелите ми бяха заплашени,
    загубиха работата си, всичко се случи.

    
    CUSI

  12. пътя

    Под небето няма нищо ново

  13. Фофу

    Свеждам глава в преклонение към още един ново появил се изплескал и жалък да добавя мозък. Ядящ на западна трапеза, но мечтаещ за топъл боряшник и ушанка и ватенка които да носи гордо.
    Да му пожелаем сбъдване на мечтите.

  14. Anonymous

    Няма земни мозъци какво остава за извънземни.

  15. Anonymous

    Леле,леле ,леле колко луди руски подлоги като тебе са писали.
    Пии си лекса боряшник и недей писа.

  16. Saevar

    интересно ми е че дори и Фофу се разграничава от тезли лудите по доло, явно не са от една и съща лудница 🙂

  17. Фофу

    Свеждам глава в преклонение. Такова изплескване на мозъци не бих могъл дори да си представя.

  18. Anonymous

    при всички видове = 96% от ДНК са идентични

    Ако сте амеба, слон, човешк, маймуна – 96% от вашата ДНК е еднаква с тази на всички останали
    &

    различна – 3-4% отличава един вид др. вид

  19. Симо

    Погледнете към Луната, но със сериозен телескоп, те са до нас и почти всички снимки от луната са редактирани, през телескопа е друго не е както показват. Те са до нас тези извънземни но според мен не са за добро тук. В старите предания се говори за времето преди луната…

  20. Anonymous

    За някои Земята се счита за затвор,

    за други – училище,

    да кажем средният път, че е място за преживяване на всичко, което има там и е едно от многото места, които предлагат уникални преживявания.

    Това, което мога да кажа е, че да се въплътиш на Земята, се смята за най-трудното ниво на въплъщение, където само малцина се осмеляват.

    Във всеки случай сравнявайки, животът там е само едно ниво или бързо, силно и кратко въплъщение, но много полезно.

  21. наблюдател

    Затова ли либералните идеолози модифицираха и пуснаха корона вируса? И ние да се самоунищожим? По-скоро в отчаян опит да запазят господството си и да увеличат натрупаните милиарди.

  22. Anonymous

    В 4-то измерение, когато минеш покрай някого, или докоснеш нечия ръка,
    мигновено ще знаеш всичко за него. Така че, няма да има никакви скрити помисли. Всеки ще трябва да бъде истински.
    Ако някой избере да има или да продължи със скритите си цели, ще му се даде пространство за това. Но хората ще знаят с кого си имат работа мигновено.

    ™™™™™™™™™™™™™
    В наше село пожарите шъ продължават(и сам да съм в рейса пак ще се блъскам)

  23. Anonymous

    В 4-то измерение можеш моментално да създаваш това, за което мислиш.

    Каквито и да са мислите ти, те се проявяват почти моментално.

    Така че и отговорността, свързана с това, е голяма.

    Също така, в 4-то измерение ние ще имаме групово съзнание и всички ще владеем телепатия.

    С други думи, всеки ще може да чете мислите на другите, което означава, че всеки трябва да бъде истински открит.

    Не можеш да имаш скрити помисли и цели, защото всеки ще може да вижда през теб.

    Също така, в 4-то измерение всички ще имаме ясновидски способности.

    Ще можем да виждаме енергийни полета, форми на живот.

    Което означава, че ако криеш нещо, то ще бъде видяно моментално.

    Андромеданците казаха също, че когато минем в 4-то измерение,
    съдебните ни системи ще се променят.

    Те съществуват чак до пето измерение, където в голяма степен ще усещаме дуалността във всекидневния ни живот.

    Ще имаме съдии и съдебни заседатели, които ще бъдат ясновидци.

    Те ще четат енергийните полета и ще знаят кой казва истината и кой не.

    Всичко ще се съди на основата на това.

    Ще се основава на енергия, а не на думи.

    В 4-то измерение, когато минеш покрай някого, или докоснеш нечия ръка,

  24. Anonymous

    В сис. Андромеда има 28 различни раси.

    Не всичките са хора. Много от тях са от различни измерения, плазмени, органични, които са били там преди човешкия аспект на Андромеданците да се появи – преди хората от Лира да отидат там и да станат Андромеданци.

    Има най- различен живот в различните измерения, и ако отидем в 5-то измерение, все още ще имаме физическа форма, въпреки че от нашата гледна точка на 3измерни същества ние ги виждаме като духове.

    Та, във всяко от измеренията има изобилие от живот, напълно различен от нашите представи, защото нашето възприятие е от 3-то измерение.

    Дори 4-то измерение е много по-различно, но ние пак ще имаме физическа форма, когато преминем в 4-то измерение.

    – А 3-то измерение най-ниското ли е, или има и други по-долни?

    – Царството на животните и насекомите(2D),
    системите от планети(кристално царство – 1D) могат да бъдат разгледани като по-ниски измерени

  25. Хибрид(човек-сив)

    Аутопсии на 2 извънземни

    интервюто, направено от Клаудио Трионфера, озаглавено “Oltre le frontiere”, където интервюираният, полк.
    Филип Корсо споменава <>
    Отново, след като прочетох това, си спомних, че в книгата на Уитли Стрийбър „ MAJESTIC “ (на стр. 270) писателят описва аутопсията на 2 извънземни.
    аутопсията № 2, която докладва подробно характеристиките, казани от полк. Корсо.

    Отбелязвам, че книгата на Стрибър е публикувана в Италия от Рицоли през 1991 г. и в Америка много по-рано.

    Тема: Доклад за аутопсията No. 1
    Дата: 14.07.1947 г.
    Копие N1 / 3

    Първоначални констатации от изследването и аутопсията на тялото на привидно извънземно .
    ВЪНШЕН ВИД
    Това тяло е в напреднало състояние на влошаване. Консервиран е с разтвор на формалдехид, но
    не е дисектиран .

    Трупът :

    дълъг – 112 см и

    тежал – 12,247 кг, когато бил лишен от разтвора за консервант.

    Външният вид на трупа беше на човешки ембрион с увеличен череп.

    Ръцете и краката бяха нормални.

    Ноктите на ръцете и краката са подрязани.
    Наблюдават се и се вземат пръстови отпечатъци с ляв вихър. Всички 10ти пръста на ръцете и краката бяха подчертани. Между първия и втория пръст на ръцете и краката имаше остатъци от междупалчевата мембрана.

    Репродуктивните органи изглеждаха мъжки.
    Те бяха в ембрионално състояние и не показваха признаци на пубертез.

    Ушите са частично оформени и показват някои признаци на операция.

    Кожните клапи бяха отстранени от повърхността на скалпа в очевиден опит да се създаде впечатление за по-развито ухо, отколкото е било в действителност.
    Устните изглеждаха елементарни устата – не съдържаше видими зъби.

    Носът също е бил в непълен стадий на развитие и е претърпял операция, в резултат на което орган е изглеждал много тънък и деликатен.

    Очите – следи от операция.

    Те бяха с форма на бадем и бяха най-забележителната черта на лицето.

    Очните ябълки са неразвити и изглежда са зашити с изкуствени лещи от неизвестен тип. Като се има предвид изключително необичайното им състояние, нямаше дисекция на тези очи.
    ДИСЕКЦИЯ
    Направен е разрез от гърдите до скротума. За първи път кожата се отделя от фасцията, което се наблюдава като съответствие с появата на незрял мъжки мъж.
    След това фасцията се дисектира и се наблюдават вътрешните органи.

    Открито е вертикалното положение на сърцето, положение, съответстващо на разположението на много незрял плод, преди 4ят месец(сивите отвличат/оплождат жени и изваждат хибридният-плод в 3тият месец).

    Органът сърце е ясно изразен и теглото му е оценено на 1/70 от телесната маса.
    При дисекция органът разкрива директна комуникация между двете ушни миди през овалния отвор.

    Евстахиевата клапа беше голяма.

    Наблюдава се комуникация между белодробната артерия и низходящата аорта чрез артериален дуктус.

    Този канал се отваря в низходящата аорта точно под началото на лявата субклавиална артерия.

    Промените в структурата на кръвоносната система предполагат, че това тяло е било хирургично коригирано, за да го изкуствено отдели от плацентарната зависимост.

    Стомахът, отворен, е лишен от хранителни вещества.
    Кардиалният отвор очевидно е атрофиран, въпреки че влошеното състояние на корпуса затруднява това определяне.
    Черният дроб беше открит и беше ясно, че кръвта от пъпната вена премина през него, преди да влезе в долната кухина.
    Самата пъпна вена е била отделена от плацентарната корона и е свързана отново с кръвоносната система по метод, чието откриване е извън обхвата на тази дисекция.

    Белите дробове не бяха развити.

    От двете страни на централния дивертикул имаше странични торбички, отворени във фаринкса.
    Ларинксът е донякъде хрущялен и трахеята е развита.
    Вероятно този човек не е дишал повече, отколкото е ял.

    Неговата система за поддържане на живота е неизвестна, ако някога е била жив в практически смисъл.

    Черепът е разрязан и е установено, че се състои от изключително тънък и ковък хрущялен материал, очевидно оформен костен материал, който по някакъв начин е бил намесен, което го прави по-тънък и по-деликатен от нормалното.

    Мозъкът беше изненадващо голям .

    Намерена е неизвестна кора, която припокрива предния мозък и се простира до цепнатината на Роландо.
    Поради тази необикновена структура беше решено да не се пристъпва веднага към дисекцията на мозъка.

    Органът беше извлечен и поставен в течност, запазена в очакване на по-нататъшно проучване.

    Като цяло този корпус представяше 3-4 месечен човешки ембрион, който е претърпял значителни изменения и модификации, някои от които очевидно са били хирургични.

    Други модификации, като тази на мозъка, са по-трудни за разбиране. В допълнение към промените, имаше въпрос за размера на тялото и относително зрялото състояние на епидермиса и ноктите. Изглежда, че този плод е отделен от майка си и е доведен до полуфункционално състояние чрез изкуствени средства.

    ЗАКЛЮЧЕНИЯ

    Това е човешки мъжки плод, подложен на принудително узряване извън нормалната бременност.

    Степента му на функционалност в живота – ако някога е бил жив – е неизвестна.

  26. Мартин

    А може би виждаме само от нашия мироглед.

  27. Унуфрий

    Тия са много тъпи. Не са се сетили, че може да има разумни същества в други измерения и цялата им формула отива на кино.

  28. Гого

    Навярно е така защото и ние вървим към унищожение!

  29. Фофу

    А може просто защото са разумни да не искат да се занимават и да се крият от тъпунгерите на земята.

  30. VL

    Ако извънземния живот има същото увлечение към материалното като човека, то може и наистина да се е самоунищожил.

Коментар