Reddit Enchancement Suite – персонализира Reddit

RES включва опции за персонализиране, които могат да променят почти всичко в Reddit
(екранна снимка: Reddit Enhancement Suite)

Reddit Enhancement Suite (RES) е разширение за браузър, което може да подобри работата с популярния сайт за новини и коментари Reddit, за да отговори по-добре на специфичните нужди на потребителите.

Пакетът включва опции за персонализиране, които могат да променят почти всичко – от начина, по който се управляват коментарите, до филтрирането на съдържанието и дори потребителския интерфейс.

Конфигурационният панел разкрива широк набор от настройки, които ви дават контрол върху съдържанието, което Reddit показва, и как се осъществява достъпът до него.

По отношение на акаунтите, настройките на RES позволяват добавяне на множество акаунти и превключване между тях, без да се налага да напускате Reddit. Разширението може също така да запази потребителя логнат в системата след рестартиране на уеб браузъра.

Налични са също различни опции, които биха могли да помогнат както за по-бързото публикуване на съобщения, благодарение на функцията за автоматично попълване, така и за проверката им, преди да попаднат в мрежата.

Опциите са подобряване на потребителския интерфейс са многобройни
(екранна снимка: Reddit Enhancement Suite)

RES предлага и необходимите инструменти за премахване на безинтересно или неподходящо съдържание. Чрез тях може да добавите филтри, базирани на ключови думи, подредакции, домейни или спам бутон за по-лесно докладване на ненужно съдържание.

Възможностите за подобряване на потребителския интерфейс са огромни и могат да ви отнемат известно време, за да преминете през всички тях. Включват настройки за отваряне на изображения, клавиатурна навигация през уебсайта, персонализиране на показването на съдържанието и на начина, по който различни елементи са подредени на страницата.

Reddit Enhancement Suite има потенциал да е идеалната програма за оформяне на Reddit, която да накара начинаещите „редитори” да се ориентират в лабиринта от категории и теми.

Даунлоуд: Reddit Enhancement Suite (за Chrome)

Коментар