Xiaomi VIOMI SE – почистващ робот „две в едно”, умен и точен

VIOMI SE е един от най-добрите почистващи роботи, с много конкурентна цена

С встъпване в новата година искаме да сложим ред в ежедневието си, да започнем на чисто. А не е ли време да помислим и за по-ефективно почистване в буквалния смисъл – на жилището си, където прекарваме най-хубавите моменти със семейството и приятели.

Чудесна възможност домът ни да е винаги чист, без да влагаме маниакални усилия, ни предлагат роботите-прахосмукачки. Такъв е VIOMI SE, част от огромната екосистема от продукти на реномирания китайски производител Xiaomi. Този перфектен почистващ робот се предлага изгодно в момента в онлайн магазина Geekbuying – на цена от $299,99 (вместо $319,99) с купон за отстъпка NNNtechbyteviomise и доставка от склад в Чехия за символичните $0,03 с CZ DHL Express.

VIOMI SE e „2-в-1” вакуумна прахосмукачка, което означава, че може да се използва за сухо и мокро почистване. Това е мощен и интелигентен робот – има всмукателна мощност 2200Pa, лазерна система за картографиране и навигация, алгоритми с изкуствен интелект за динамично определяне на оптималния маршрут и други напреднали характеристики.

Външният вид на VIOMI SE напълно съответства на интелигентната му същност

Оборудван с безчетков японски мотор с висока мощност и производителност, роботът почиства старателно помещението, без да оставя мъртви точки. Вентилаторът с подобрена скорост на въртене до 15000 об/мин също е гаранция за висока ефективност на почистването.

Xiaomi VIOMI SE разполага с литиево-йонна батерия 3200 mAh, производство на Samsung, която му позволява да почисти с едно зареждане помещения с площ до 200 квадратни метра в продължение на два часа работа!

Подобрена навигационна система съставя бързо прецизни карти за почистване, отчитайки условията в помещенията. Изкуственият интелект изчислява оптималния път, намалява времето за почистване и повишава ефективността с 30%.

VIOMI SE е лесен за обслужване, както и за управление, вкл. с мобилно приложение

Снабден с устойчиви на износване японски гуми, роботът може да се катери и преодолява с лекота препятствия с височина до 2 см като прагове и килими. Това му позволява да проникне във всяка стая на жилището и да я почисти. 12 комплекта високочувствителни сензори могат да усетят особеностите на средата наоколо и да я опознаят бързо с цел избягване на препятствията.

VIOMI SE има голям 300 ml резервоар за вода и 200 ml кутия за боклука, в която роботът-прахосмукачка събира прах, косми, отломки и други частици от пода по време на почистване. Нещо повече, AI алгоритми симулират ръчно мокро почистване, както и двупосочно почистване.

Прецизната електронна водна помпа с 3-степенна система за контрол на обема не се влияе от оставащия обем вода и налягането на въздуха и равномерно изпуска вода. Ще забравите за лоши преживявания като нечисто влачене и изтичане на вода. Когато роботът се презарежда, електронно управляваният резервоар за вода автоматично спира изтичането.

VIOMI SE чисти педантично различни настилки и всякакви замърсявания

В случай на внезапна загуба на мощност по време на почистване, роботът автоматично ще се презареди, след което ще продължи да почиства от мястото, където е прекъснал работата си, без да остави непочистена площ или да повтаря вече почистената.

Можете да управлявате този умен уред дистанционно чрез мобилно приложение, включително да съставяте графици за почистване на хола сутрин, на кухнята следобед или на цялата къща на другия ден. Налични са също възможности за задаване на виртуални стени, зони, които не трябва да се почистват, и др.

Интелигентният робот-прахосмукачка е достъпен за поръчки тук: Xiaomi VIOMI SE Robot Vacuum Cleaner – на цена от $299,99 (вместо $319,99) в момента с купон за отстъпка NNNtechbyteviomise. Доставката от чешки склад е на практика без пари –само $0,03 с CZ DHL Express.

Коментари по темата: „Xiaomi VIOMI SE – почистващ робот „две в едно”, умен и точен”

добавете коментар...

  1. Го

    Без съмнение добър продукт, но по-незачитаща частната сфера фирма от Шаоми едва ли има. Заедно с прахосмукачката, освен очакваното разпродаване на информацията за покъщината и навиците ви, получавате дори и сниферче за мрежата си, а приложението изсмуква от телефона ви абсолютно всичко, до което се докопа. Дори в днешния свят на тотална безсрамна търговия с личните ви неща, Шаоми прекаляват.

Коментар