Dreame T20 и D9 – ефективни помощници в почистването

Роботизираните прахосмукачки се настаниха трайно в домовете

Технологиите са призвани да разтоварят хората от рутинни занимания и да им освободят време за по-приятно прекарване на ежедневието. Това важи в пълна степен за почистването на жилището, където напоследък все по-често виждаме роботизирани уреди да вършат работата или просто по-модерни прахосмукачки, които са ефективни и удобни за използване. Представяме ви два такива уреда с марката Dreame.

Първият модел Dreame T20 представлява ръчна прахосмукачка на батерии, без кабел, което я прави много удобна за използване, а техническите ѝ параметри предполагат ефективно и качествено почистване на жилището. Този практичен уред струва в момента $329,99 в глобалния онлайн магазин Geekbuying и се доставя от европейски склад (от Полша) за $3.

T20 се задвижва от мотор Space 4.0 със скорост 125 000 rpm и голяма всмукателна мощност (150AW), благодарение на което може да почиства по-дълбоко от традиционните вакуумни прахосмукачки. Същевременно тя е компактна и лека и може да се ползва не само за почистване на жилището, но и на колата.

Моделът е способен да почисти дори най-трудно достъпните места, като дупки по пода и дълбоки килими, а също така да премахне акарите от леглото. Интелигентен автоматичен режим настройва всмукателната мощност в зависимост от типа на пода.

12-конусна циклонна сепараторна технология филтрира прах, мръсотия и косми с ефективност от 99,97%, като освен че поддържа жилището чисто предотвратява запушването на самия филтър, за да удължи живота му с 63% спрямо традиционните касети. T20 няма проблем с увиването на косми около ролката по време на работа, така че е подходяща за чистене в къщи, пълни с домашни любимци.

Dreame T20 идва с комплект от различни четки, които са лесни за монтиране и използване и позволяват ефективно почистване не само на пода, но и на акари от кърпи, възглавници и юргани.

И накрая, тази ръчна прахосмукачка може да работи в продължение на 2 часа без прекъсване, благодарение на двойната зареждаща система и възможността за смяна на батериите по време на работа.

Можете да купите ръчната прахосмукачка тук: Dreame T20 Handheld Vacuum Cleaner на цена от $329,99 и доставка от полски склад (за $3).

Вторият модел, Dreame D9, е роботизирана вакуумна прахосмукачка с всички очаквани умни функции от подобен уред, призван да замени напълно човека при почистване на жилището. Тя се предлага на цена от $342,99 в момента, също с доставка от Полша за $6,94.

D2 представлява 2-в-1 уред, който съчетава сухо и мокро почистване, за да отговори на предпочитанията на домакините. Има всмукателна мощност 3000Pa и е способен да почиства и малки, и големи частици.

В представянето на този модел се набляга на усъвършенствана лазерна система LDS 3.0 и новия SLAM алгоритъм за навигация, които правят почистването по-интелигентно и ефикасно. Налягането върху килима също се регулира автоматично за постигане на по-добри резултати.

Антибактериалното мокро почистване с D9 елиминира 99,9% от бактериите, с възможност за избор на три нива на водния поток с помощта на мобилно приложение. Резервоарът за вода има капацитет 270 мл и позволява почистване на площ от 200 кв.м.

D9 е оборудвана с мощна батерия 5200 мАч и система за интелигентно управление. Дизайнът на прахосмукачката е оптимизиран за по-тиха работа. Смартфон приложението позволява планиране на почистването, когато не сте вкъщи. Нещо повече, функциите на уреда могат да се управляват с гласов асистент Alexa.

Можете да купите роботизираната прахосмукачка тук: Dreame D9 Smart Robot Vacuum Cleaner на цена от $342,99 и доставка от полски склад (за $6,94).

Коментар