The Premiere – 4K UHD проектор за къси разстояния

Технологията на The Premeire осигурява звук и картина с най-високо качество
(снимка: Samsung)

Samsung Electronics пусна в продажба новите 4К UHD проектори The Premiere. Любителите на филмовите приключения и гейминга могат да избират между два модела, които се различават по характеристиките на картината и звука – LSP7T и LSP9T.

The Premiere, носител на множество награди за техника и дизайн, разширява лайфстайл аудио-визуалните продукти на корейския производител. Проекторите имат компактен минималистичен дизайн, спестяват пространство и могат да се съчетаят с обзавеждането на всеки дом.

Технологията за ултракъсо разстояние на прожектиране ги прави лесни за инсталиране, независимо от големината и разпределението в помещенията. Мощните вградени басове осигуряват съвършена акустика за филмово или гейминг изживяване.

Звук като на кино

Проекторът LSP9T е снабден с вграден 40-ватов 4.2-канален звук, благодарене на който потребителите получават аудио с кинокачество, наред със завладяващото визуално изживяване. Използва технология Samsung Acoustic Beam и в тялото му са разположени общо 44 отвора, обърнати нагоре от двете страни, които генерират по-динамични звукови ефекти.

Моделът LSP7T – по-малкият еднолазерен проектор, разполага с 30-ватов 2.2-канален звук, и предлага същото качество на звука, но за по-малки помещения.

Голям екран в ограничено пространство

За прожектиране на екран с размер от 100 инча проекторът трябва да се инсталира на разстояние между 10 и 30 см. Това означава, че потребителите могат да поставят своя The Premiere директно пред избраната за прожектиране стена, което улеснява инсталирането и включването му.

The Premere се отличава с ултракъсо разстояние на прожектиране
(снимка: Samsung)

Ултракъсото разстояние на прожектиране прави проекторите The Premiere иновативни от технологична гледка точка и естетични от интериорна.

В хармония с дизайна на дома

Дизайнът на The Premiere е далеч от стандартния облик на електронните устройства в домa. Новите модели на Samsung са най-малките в сравнение с други проектори от висок клас и се отличават със семпъл и изискан външен вид, който не съдържа излишни орнаменти.

Дизайнът на проекторите The Premiere е естетически завършек на всеки дом
(снимка: Samsung)

С минималистичен дизайн и заоблена форма, The Premiere е в хармония с всеки предмет от интериора, независимо дали е поставен на холната маса или шкаф за книги. А когато не се използва за гледане на филми или гейминг например, на него могат да бъдат прожектират различни картинни изображения, които да бъдат акцент в помещението.

Изживяване като смарт телевизор

The Premiere разполага с няколко режима, които осигуряват потребителско изживяване като смарт телевизор:

Filmmaker Mode. Този режим е първият по рода си в света на проекторите и показва филма така, както биха искали неговите създатели. Изживяването е като в кино – светлината, експозицията и цветовете остават във вида, в който е ги замислил режисьорът на филмовата лента. А отличителната характеристика на LSP9T – режимът HDR10 + осигурява перфектно качество през цялото време чрез оптимизирани изображения според изходния цвят и яркост на кадъра.

Game Enhancer. За почитателите на игрите е създадена функцията Game Enhancer. Тя оптимизира настройките така, че да напаснат формата на екрана спрямо спецификите на конкретната игра. С интелигентния потребителски интерфейс всеки геймър получава реалистични изображения на екран с големина повече от 100 инча и звук, който обгръща всичко наоколо.

ОТТ услуги. Проекторите поддържат различни ОТТ услуги за достъп на потребителите до всякакво съдържание. The Premiere стриймва всичко: от YouTube до Netflix, Amazon Prime Video и др.

MEMC (Оценка на движението и компенсация на движението) е технология, която прави динамичните движения, като например в екшън или спортни сцени, по-плавни чрез добавяне на кадри към източници с ниска скорост. 16-битовата 3D цветна обработка на картината осигурява по-прецизни и разнообразни цветове, преодолявайки ограниченията на съществуващата цветова палитра.

Tap View. И двата проектора правят много лесно споделянето на филми или музика от всеки вид мобилно устройство на екрана, без да са необходими допълнителни приложения или устройства, а само с едно докосване на проектора със задната част на телефона. The Premiere автоматично регистрира връзката и започва да прожектира съдържанието от смартфона.

Коментар