Инфодизайн България стана дистрибутор на senhasegura

Решение от висок клас за управление на привилегировани акаунти идва на българския пазар
(снимка: CC0 Public Domain)

Дистрибуторът на решения за сигурност Инфодизайн България подписа споразумение за разпространение на продуктите на senhasegura у нас. Бразилският производител предлага системи за управление на привилегировани акаунти (PAM), защитавайки организациите от кражба на данни чрез проследяване на действията на администраторите в мрежи, бази данни и множество от устройства.

„Щастливи сме, че можем да предложим на българския пазар решение от толкова висок клас“, сподели Надежда Еремиева, управител на Инфодизайн България по повод новото партньорство. На 10 март компанията ще представи senhasegura пред специалистите у нас на уебинар.

„Като едно от PAM решенията с най-висока оценка в Gartner Peer Insights (бел. ред. – платформа за рейтинги и прегледи на корпоративни технологични решения), не бихме могли да предложим нещо по-добро. Ключови за нас са лесното внедряване, изключително достъпният интерфейс за управление и не на последно място бързата възвращаемост на инвестицията във времена, в които нови решения се анонсират почти ежедневно“, разказа Надежда Еремиева.

MT4, разработчикът на senhasegura, има повече от 20 години опит с клиенти и партньори на 5 континента, в повече от 40 държави. Докладът Forrester Wave от 2018 г. отличава senhasegura като един от световните лидери сред PAM решенията. Компанията е представена също в Gartner’s Market Guide for Privileged Access Management през 2016 и 2017 г. и класирана като визионер в Gartner’s Magic Quadrant за PAM.

През 2020 г. Gartner позиционира решението в квадрант Challenger, поставяйки го начело на 12 други производители, разгледани в доклада. В допълнение към международното си присъствие, senhasegura се позиционира като лидер в решенията за управление на привилегировани акаунти в Бразилия и е сред първите три технологични решения в областта, оценени в доклада на Gartner за Critical Capabilities for PAM през 2020 г.

„Разширявайки присъствието си в различни части на света, изборът на партньор, който да ни представлява е от огромно значение за успеха и правилното позициониране на продукта. Инфодизайн България е ключов дистрибутор на решения за сигурност на българския пазар и сме уверени, че предлагането на senhasegura като част от портфолиото им ще бъде от голяма полза за техните партньори и клиенти”, коментира споразумението Маркус Схара, CEO на senhasegura.

Портфолиото на Инфодизайн България се състои от добре позиционирани решения на производители като F-Secure, специализиран в EPP, EDR и Vulnerability Management, иновативното DLP решение ITsMine, решенията за бекъп и възстановяване на данни NAKIVO Backup & Replication и не на последно място решението за защита на имейл и платформи за колаборация Perception Point. Заедно тези решения представляват своеобразна система за откриване и управление на заплахи за сигурността.

Уебинарът за решенията на senhasegura, който Инфодизайн организира на 10 март от 10:30 ч., е свободно достъпен за всички заинтересовани потребители след регистрация.