Photolemur – подобрява качеството на снимките

Вертикалният плъзгач позволява лесно сравнение между оригиналното и новото изображение

Искате да подобрите някоя от старите или новите си фотографии и да я споделите в социалните мрежи? Можете да направите това лесно и бързо с програмата Photolemur, която се предлага на цена 29 долара долара и безплатно за тестване.

Photolemur идва с автоматичен инструмент за подобряване на качеството на изображенията. Корекцията се извършва бързо, с няколко клика и няма да затрудни дори и начинаещите потребители.

При първото стартиране на приложението, програмата ще ви разведе през серия от инструкции, които обясняват процеса на обработка. Всичко става интуитивно, с отваряне на нов прозорец за всяка следваща стъпка, а цялата операция отнема само няколко минути.

Най-напред отваряте в програмата снимките, които желаете да подобрите – това става с влачене и пускане или с избор през диалогов прозорец на браузъра. Photolemur поддържа изображения във всички популярни формати, вкл. BMP, DIB, JPG, JPEG, JPE, JIF, JFIF, JP2, J2K, JPF, PNG, PSD, TIFF и RAW.

Времето за изпълнение на операцията по подобряване на снимките зависи от броя им и тяхната сложност. Може да отнеме известно време на приложението да направи своята магия, докато потребителят се забавлява с анимация, насложена над оригиналната снимка.

Веднага щом приключи процесът, се показва подобрената снимка. Един вертикален плъзгач върху картината предлага удобна възможност за анализ на разликата между оригиналното и новото изображение. Цялата операция е автоматизирана, но можете да използвате няколко основни опции за управление на цветовете и ефекта.

Накрая ви остава да решите какво да правите с обработеното изображение. Можете да го споделите във Facebook и Twitter или просто да го съхраните на своя компютър в някой от познаните формати – JPG, PNG, TIFF или PDF.

Даунлоуд: Photolemur

Коментари по темата: „Photolemur – подобрява качеството на снимките”

добавете коментар...

  1. Иван

    Странно кой бай балък ще си купи подобна програма? Всяка съврменна цифрова камера била тя вградена в смартфон или фотоапарат си има всички функции за контрол на баланса на бялото, автоматични корекции и подобрения не само цветове и контраст, а още куп други неща?

Коментар