Advanced TIFF Editor Plus – опростен редактор на изображения

Advanced TIFF Editor Plus включва практични опции за преглеждане на изображения
(екранна снимка: Advanced TIFF Editor Plus)

Ако се нуждаете от лесен за използване софтуер за преглед, обработка и преобразуване на снимки в различни файлови формати, приложението, което представяме тук, вероятно ще отговори на очакванията ви.

Софтуерът Advanced TIFF Editor Plus предлага множество функции, които ще ви улеснят в редактирането на многостранични PDF и TIFF файлове. Главният прозорец е интуитивен, всички функции са ясно организирани в менюта с подходящи имена. Дори ако нямате опит с подобни програми, може да се възползвате лесно от функциите на Advanced TIFF Editor Plus.

Първо трябва да заредите файла за обработка, като за тази цел имате на разположение няколко метода. Можете да изберете PDF или TIFF файл от вашия компютър или да вземете изображение от свързан скенер. Можете също да свалите графики от екрана или от прикачена уеб камера.

След като изходният файл е избран, можете да добавите нова страница преди или след текущо избраната, да копирате избраната страница или да я изрежете. Освен това можете да местите, изтривате, разделяте, комбинирате или пренареждате страниците в зависимост от конкретните нужди.

Advanced TIFF Editor Plus улеснява вмъкването на нова страница въз основа на локален файл или премахването на всички празни страници в рамките на секунди. Има и множество методи за избор: четни или нечетни страници, всички или само избрани страници.

Програмата конвертира снимки в различни файлови формати като PDF, DCX, FAX, PRN и SVG
(екранна снимка: Advanced TIFF Editor Plus)

Ако искате да използвате това приложение само за преглеждане, имате на разположение някои практични опции. Можете да увеличавате или намалявате изображението, да го превъртате нагоре, надолу, наляво или надясно, да активирате или скриете линийката и лупата. 

Можете да завъртате страници надясно и наляво или да ги обръщате, когато е необходимо, както и добавяте форми и обекти. Програмата поддържа също работа с DCX, EPS, PS, AI, GIF, JBIG и DICOM файлове.

В заключение, Advanced TIFF Editor Plus е удобно приложение, което ще ви улесни в работата с TIFF и PDF документи, без значение какъв опит имате с компютрите.

Даунлоуд: Advanced TIFF Editor Plus

Коментар