Avira Free Security – модерното антивирусно решение

Графичният потребителски интерфейс (GUI) с черна тематика пасва идеално на Windows 10
(екранна снимка: Avira Free Security)

С над 500 милиона потребители по целия свят, Avira е едно от най-добрите безплатни антивирусни решения. Програмата Avira Free Security, в частност, действа като модерен заместник на основния продукт на компанията от много години.

Avira Free Security нагледно демонстрира какъв трябва да бъде основният антивирусен инструмент. Накратко, програмата следва настоящата тенденция на всеобхватни AV решения, които са фокусирани не само върху сигурността, но и върху защитата на поверителността и подобряването на производителността на компютъра.

Продуктите на Avira винаги са имали първокласни технологии за сигурност, достъпни на конкурентни цени, но Avira Free Security определено е стъпка напред в индустрията. С това решение ще получите една от най-добрите антивирусни технологии със защита в реално време срещу всички видове злонамерен софтуер и онлайн заплахи.

В допълнение пакетът съдържа безплатна VPN услуга (500 MB/месец), различни функции, ориентирани към поверителността, като безопасност на браузъра и средство за почистване на бисквитки, основен мениджър на пароли, както и нещо, наречено „настройки за поверителност”, което е предназначено да попречи на Windows и приложенията да споделят вашите данни.

Базовата версия предоставя също селекция от безплатни инструменти за настройка като част от System Speedup Suite. С тяхна помощ можете да си гарантирате, че компютърът ви е чист от всички видове досадни нежелани файлове.

Наличен е също така оптимизатор за стартиране, който ви помага да ускорите времето за зареждане на операционната система и приложенията, както и търсачка на дубликати, която внася ред в обемистите папки.

Приложението може да се похвали с нов, стилен графичен потребителски интерфейс (GUI) с черна тематика, който изглежда като у дома си в Windows 10/11. Всички инструменти и функции на приложението са спретнато организирани в няколко раздела.

Разработчикът предлага и три основни платени варианти: Internet Security, Prime и Prime Family. Първият е насочен към потребители, които искат да гарантират, че тяхното онлайн присъствие е възможно най-защитено. Плановете Prime и Prime Family са по-добри, тъй като с тях можете да усвоите пълния потенциал на пакета, с всички инструменти за сигурност, поверителност и производителност на Avira.

Avira Free Security е еволюция на модерното антивирусно решение. Пакетът включва един от най-добрите антивирусни енджини, VPN и много други ефективни екстри, които ще имат голямо влияние върху защитата на поверителността и дори ще гарантират, че компютърът ви работи както трябва по отношение на производителността.

Даунлоуд: Avira Free Security

Коментар