QCY T13: най-добрите „бъдс“ слушалки под $30, сега за $13,69

Пространственият звук и 8-часовият живот на батериите правят QCY T13 най-добрите слушалки тип “бъдс” в класа до 30 долара

Продължителен живот на батерията, отлично качество на звука, чудесно представяне при аудио- и видео-разговори: QCY T13 са същинско бижу при слушалките тип „бъдс“ и е невероятно, че могат да се купят за едва 30 долара, а дори за $13,69 в промоцията на Hekka.

Както се казва, големите марки задават тенденциите, но малките правят революциите. Безжичните слушалки QCT T13 потвърждават това правило.

Дизайн

QCY T13 Bluetooth Headphone, предлагани на промоция в онлайн магазина Hekka, имат семпъл дизайн. Слушалките са едноцветни – бели, черни или бледорозови.

Лягат в ушите добре, без да създават усещането за „тапа“, тоест нещо твърде голямо в ухото. Затова могат да се носят продължително време, без да досадят – например по време на пътуване, разходка или дори тренировка.

Малките слушалки не досаждат на ухото и могат да се носят продължително време.

Производителят не ги дефинира като водонепроницаеми, но посочва, че са „потоустойчиви“ – семплият им дизайн без вдлъбнатини или дупки ги прави устойчиви и на дъжд, навярно.

Батерия

Батерията на QCY T13 издържа 8 часа – достатъчно дълго, за да покрие всичко извън времето на сън и на работа. Това е чудесно постижение за „бъдс“ в този ценови клас и определено надминава немалко конкурентни.

Бели, черни или перлено-розови, слушалките са устойчиви на влага и са годни за носене по време на тренировки

Зареждащата кутия може да ги презареди пълноценно три пъти. След това самата тя се зарежда посредством USB-C кабел. Който няма толкова време в дадения момент, може да подходи по друг начин: кратки зареждания за десетина минути осигуряват два часа слушане на музика.

Пространствена музика

Може да се каже, че QCY T13 постига най-добрия звуков обем при слушалки от този вид и този ценови клас. Музиката се усеща така, сякаш заобикаля потребителя с всичките нюанси на пространственото разпределение.

Ако човек слуша класическа музика, той може да долови не само кои инструменти са отляво и отдясно, но и кои са „по-отзад“ и кои „по-отпред“ в оркестъра. Същото се отнася и за други жанрове. Лесно се усещат „слоевете“ в музиката, може да се определи дори точната позиция на всеки отделен инструмент. Това прави много приятно слушането на висококачествени записи на „претенциозна“ музика като например джаз.

Контроли

Сензорните контроли за управление на слушалките са в горната им част и реагират добре на командите. Както и при други слушалки, тук се разчита на двойно или тройно докосване, като има значение дали се потупва лявата или дясната.

Контролът се осъществява с две или три докосвания на лявата или на дясната слушалка. Има и режим за ниска латентност на звуковите ефекти – за игри

Схемата е лесна:

  • двойно докосване на която и да е осигурява пауза или пускане на музиката;
  • задържане на дясната – преминаване към следващата песен;
  • задържане на лявата – връщане към предишната песен;
  • тройно докосване на дясната – активиране/деактивиране на игровия режим;
  • тройно докосване на лявата – активиране на гласовия асистент.

Освен това потребителят може да промени контролите -посредством приложението за QCY.

Свързаност и качество

Свързаността при QCY T13 е стабилна. Слушалките работят с Bluetooth 5.1 и сигналът остава стабилен до 9-10 метра, тоест както е по дефиниция за стандарта.

По време на аудио- или видео-разговор тези „бъдс“ предават звука чудесно. Имат четворка микрофони, благодарение на което събеседникът чува гласа ни ясно и чисто, силно. Досадните и пречещи странични шумове, например от трафика по улицата, биват потиснати успешно.

Малко по-трудно е при наличието на вятър, тогава може да се усети изкривяване или необичайно „омекване“ на гласа. Но като цяло качеството на звука е чудесно и отговаря на очакванията за гласов или видео-разговор.

Видео и игри

Гледането на видео с тези слушалки е приятно, има добра синхронизация между телефона и самите „бъдс“. По време на игра потребителят може да се възползва от тройното потупване на дясната слушалка – това активира (или декативира) режим за ниска латентност специално за игри: в този режим се намаляват времезакъсненията на звуковите ефекти при играене.

Приложение за управление

Слушалките QCY T13 могат да се настройват посредством безплатното приложение QCY. Чрез него T13 се сдобиват с някои допълнителни функции като например настройване на еквилайзера или намиране на слушалките посредством карта. Тук се настройват и контролите на двете слушалки.

Чрез безплатно приложение можете да настройвате слушалките и да добавяте функции

QCY T13 – няколко предимства:

  • безжичен интерфейс Bluetooth 5.1;
  • 7,5 часа с едно зареждане;
  • три зареждания от зарядната кутия;
  • 3 размера на гумените уплътнения;
  • USB-C кабел за зареждане.

Цени и промо-условия

Тези слушалки са достъпни на половин цена през май в онлайн магазина Hekka

Цената на QCY T13 Bluetooth Headphone e крайно примамлива: $29,99. До края на май обаче тези „бъдс“ слушалки са на промоционална цена от $13,69 с включен ДДС! за първите 100 поръчки в онлайн магазина Hekka, ако при покупката се приложи купон за отстъпка HekkaT13.

Коментар