KugooKirin S4 – електрически скутер за улегнали ездачи

KugooKirin S4 има с 15% по-широка площадка за крака, което го прави уникален на пазара

Популярната марка скутери Kugoo е известна с широката си гама електрически тротинетки, които пасват на предпочитанията на различни категории потребители. Моделът Kugookirin S4, който ще представим днес, е създаден предимно за улегнали хора, вече преминали младежките си години.

Няколко са акцентите в KugooKirin S4, предлаган сега на много конкурентна цена от €352,43 с купон за отстъпка NNNTECHKUGOS4 в онлайн магазина GeekBuying. Производителят набляга на мощния 500W мотор, умерената максимална скорост от 35 км/ч и големия LCD сензорен екран, разположен на кормилото. Kugoo е направил площадката за крака с 15% по-широка от обикновеното с цел да осигури по-удобно каране – това прави Kirin S4 уникален на пазара. Освен това скутерът е оборудван със стабилни 10-инчови пневматични гуми.

KugooKirin S4 е проектиран за стабилно и надеждно каране в градски условия

Очаквано, S4 има здрава конструкция с антиоксидантна рамка, която същевременно е и лека. На този скутер могат да се возят комфортно хора с тегло до 100 кг. Дръжките са ергономични, с висококачествена дроселова клапа. Моделът може да се сгъне много лесно, буквално за секунди, като се отключи предвидената дръжка за тази цел. В сгънато състояние скутерът, с тегло около 17,5 кг, е много по-удобен за пренасяне и съхранение.

Отличителна характеристика на Кirin S4 е голямото сензорно LCD табло отпред на кормилото, което показва в реално време цялата необходима за карането информация, вкл. състояние на батерията, режим на скоростта, температура на двигателя, изминати километри, фарове и др.

10-инчовите пневматични гуми на KugooKirin S4 са подходящи за всякакви пътища

Безчетковият 500W мотор (730 об./мин) поддържа максимална скорост до 35 км/ч. Това е издръжлив електродвигател с водоустойчив дизайн по стандарта IP45, което означава, че е защитен от дъжд и вода. Предвидени са три режима на скоростта – 15 км/ч, 25 км/ч и 35 км/ч, които могат да се превключват от сензорното табло. Има и специален круизен режим. Освен това са вградени различни защити – от късо съединение, прекомерно разреждане, високи температури, свръхток и др.

По отношение на сигурността, Kirin S4 е оборудван с дискови спирачки с електронно управление (Е-ABS) за безопасно спиране. Разполага с предни и задни LED светлини, които са ярки и имат модерна визия. Предният 3W фар осигурява видимост до 20 метра, а силен звънец предупреждава останалите на пътя. Скутерът е преминал строги тестове за издръжливост и ще ви служи много години. 10-инчовите пневматични гуми позволяват каране по всякакви пътища, с наклон до 15°.

Мощен преден фар и задна стоп светлина подсигуряват безопасността на KugooKirin S4

Батерията с капацитет 360WH (10Ah) се зарежда за 6-8 часа и е достатъчна за пробег от около 40 километра. Така че при умерено градско ползване, ще ви се налага да зареждате скутера веднъж седмично. Освен това има система за възстановяване на енергията, която презарежда батерията и произвежда ток в движение и при спиране.

Ако трябва да обобщим, скутерът за възрастни KugooKirin S4 има няколко ключови предимства: здрава конструкция, мощен 500W мотор, дискови спирачки с E-ABS, табло с голям сензорен екран, редица вградени защити, по-широка площадка за крака и надеждни 10-инчови гуми. Може би му липсва единствено седалка, каквато предлагат някои други модели на Kugoo.

Дисковите спирачки с Е-ABS контрол гарантират безопасно спиране на KugooKirin S4

Можете да купите този стабилен електрически скутер тук: KugooKirin S4 – на цена от €352,43 с купон за отстъпка NNNTECHKUGOS4 в онлайн магазина GeekBuying и безплатна доставка от европейски склад. Това е модел с отлично съотношение между цена и характеристики.

Коментар