Roborock S7 Pro Ultra – висша класа почистващ робот

Roborock S7 Pro Ultra е перфектен тандем от прахосмукачка и обслужваща станция

Понякога името на даден продукт напълно съответства на неговите възможности. Такъв е случаят с Roborock S7 Pro Ultra – това наистина е „ултра” почистващ робот, връх в линията роботизирани прахосмукачки на известния бранд, част от екосистемата на Xiaomi.

Когато избирате модерна прахосмукачка за дома, размерът на жилището определено има значение. Е, с Pro модела на Roborock ще получите перфектна комбинация от прахосмукачка и станция за обслужване – тя е толкова практична, че роботът ще може да почисти огромно жилище с площ до 300 кв. метра напълно самостоятелно, като от време навреме отива до нея за изпразване на боклука и доливане на вода. При това ултра-чистачът няма да ви струва цяло състояние – сега Roborock S7 Pro Ultra е достъпен само за €959 с купон за отстъпка 726HT1LOAR в онлайн магазина Geekbuying заедно с подарък – портативна Bluetooth колонка Tronsmart Element T6 Mini.

Roborock S7 Pro Ultra има невероятна всмукателна мощност 5200 Pa

Кои качества правят този Roborock толкова впечатляващ? На първо място, това е голямата мощност на засмукване от 5100 Pa, благодарение на която S7 Pro Ultra не оставя никакъв шанс на мръсотиите по пода. Това е над два пъти повече от 2500-те Pa на базовия модел S7! Почистващата система на робота е допълнена от издръжлива гумена четка, която е разположена още по-близо до пода, за да подсигури щателното почистване.

Roborock S7 Pro Ultra достига невероятната всмукателна мощност, когато работи в специален режим Max+. Очевидно е, че ще се възползвате от този режим, ако искате да премахнете много упорити замърсявания. В останалите случаи ще ви свършат работа режимите с по-малка мощност, които естествено са по-икономични  и позволяват по-дълго почистване без презареждане.

Roborock S7 Pro Ultra може да почиства жилища с площ до 300 кв. метра с едно зареждане

Очаквано S7 Pro Ultra е перфектен и в миенето. Роботът не просто влачи мопа по пода, но използва специална вибрационна система – VibraRise, която прави миенето по-прецизно и позволява почистване дори на засъхнали мръсотии. За сравнение, обикновените роботизирани прахосмукачки се провалят с тази задача.

Ultra е проектиран така, че за потребителя няма значение дали роботът прахосмуче, мие пода или килима в даден момент. Автоматична система за откриване на килими работи безотказно и настройва параметрите на умната машина според условията на пода. А благодарение на вибрациите с честота 3000 пъти в минута, почистването е с 30% по-ефективно.

Roborock S7 Pro Ultra може да се управлява удобно с мобилно приложение

Както вече изтъкнахме, Pro Ultra се предлага със специално разработена станция за обслужване. Тя не само събира мръсотията, която роботът е засмукал от пода, но служи и като резервоар за добавяне на чиста вода и дори изцежда кърпата за почистване. С две думи, това комплексно устройство ще ви спести грижите по почистване – достатъчно е от време навреме да сменяте пълната торба за боклука, да изпразвате резервоара за мръсна вода и да добавяте чиста вода.

Roborock S7 Pro Ultra има и други достойнства. Във всеки момент той знае точно къде се намира. Системата му за навигация е една от най-добрите в индустрията. Роботът съставя нова карта на помещението автоматично, въз основа на това къде е бил досега, в резултат на което се движи по-бързо и по-ефективно.

Обслужващата станция на Roborock S7 Pro Ultra улеснява максимално домакините

Чрез мобилното приложение можете да създавате или редактирате стаи, различни зони за почистване, виртуални стени, забранени зони и др. Приложението предлага три вида карти, с идентифициране на мебели – класическа 2D с изглед отгоре, 3D с изобразяване на цялата стая и специална матрична карта за прецизна навигация.

Освен това е възможно да зададете метода на почистване отделно за всяка стая – било то кухня, спалня или дневна. Сред останалите интелигентни функции заслужава да споменем управлението чрез гласовия помощник Google Assistant.

Roborock S7 Pro Ultra е достъпен за поръчки от европейски склад

Батерията на S7 Pro Ultra има капацитет 5200 mAh и е една от най-големите на пазара. Тя може да поддържа работата на робота в продължение на три часа. Подобрено е и зареждането, което в този модел е с 30% по-бързо.

Наличност и цена

Ако казаното досега ви убеждава, че това е желаният почистващ робот за вашето жилище, можете да го купите тук: Roborock S7 Pro Ultra Robot Vacuum Cleaner на цена от €959 с купон за отстъпка 726HT1LOAR в глобалния онлайн магазина Geekbuying. Ще получите и подарък – портативна Bluetooth колонка Tronsmart Element T6 Mini. Доставката е безплатна в рамките на няколко работни дни от склад в Полша.

Коментар