GOGOBEST V1 – детски е-скутер за по-малко от €60

GOGOBEST V1 е създаден за деца – привлекателен и безопасен за каране

Модата на електрическите скутери завладя всички поколения. Нуждите на едно дете обаче са различни от тези на батковците и по-възрастните. Детският е-скутер трябва да е преди всичко безопасен, лек и атрактивен като дизайн. Ще ви представим един такъв модел, който е и неустоимо евтин.

Електрическият скутер GOGOBEST V1 е създаден за деца, които навлизат в тийнейджърска възраст и за първи път ще се качат на подобно е-возило. А изкушението V1 няма да натовари никак семейния бюджет – моделът се предлага сега само за €59,99 с купон за отстъпка 7DUZUBLP в глобалния онлайн магазин Geekbuying и безплатна доставка от европейски склад.

GOGOBEST V1 е оборудван с удобна за децата ръчна електрическа спирачка

Вероятно най-напред ще се запитате колко мощен е този е-скутер и какви са динамичните му показатели. Мини двигателят е 150W, доста лек, но напълно достатъчен за целите пред V1 – малчуганите ще могат да се забавляват пълноценно с него, когато са в парка с приятели, на път за училище или на гости в къща с просторен двор.

Скоростта, която GOGOBEST V1 развива, може да се счита за напълно безопасна за децата. Е-скутерът се движи максимум с 6 км/ч и е способен да измине около 7 км с едно зареждане на батерията. А тя е литиево-йонна с капацитет 21,6V/2AH, с нов усъвършенстван дизайн и допълнена от система за интелигентно управление на енергията.

GOGOBEST V1 се доставя в комплект с протектори за колене и лакти, в различен цвят

Очаквано GOGOBEST поставя акцент върху безопасността на децата, избрали този е-скутер. Моделът е направен от лека и здрава алуминиева сплав от авиационен клас, на лявата предна ръкохватка има удобна, ръчна електрическа спирачка. И нещо особено практично – в комплекта са включени протектори за колене и лакти, които са в унисон с избрания цвят на е-скутера.

Гумите на GOGOBEST V1 също са много солидни – предната е 7 инча, а задната 6. Те не са пневматични, което означава, че няма опасност да се спукат и да оставят детето в „небрано лозе”. От друга страна, при каране децата ще усещат всяка бабунка по пътя, но това е разумен компромис.

Практична стойка до задното колело позволява лесно “паркиране” на е-скутера

Електрическият скутер е и много лек – тежи около 6 кг и освен това се сгъва лесно за удобно пренасяне и съхранение в по-малко пространство. Може да вози деца с тегло до 50 кг и височина 1-1,6 м, както и да изкачва наклон до 5 градуса. Не е за пропускане още едно удобство – практично краче (стойка), на което детето може да подпре е-скутера, докато си играе с приятели или е в час.

С няколко думи в заключение, GOGOBEST V1 е лек, удобен и безопасен електрически скутер за деца, който се предлага в няколко цвята, в комплект с протектори, и на изключително атрактивна цена в момента. Това е много подходящ избор за първи е-скутер на всеки бъдещ фен на електрическите возила.

Дизайнът на GOGOBEST V1 ще допадне на децата, които за първи път се качват на е-скутер

Можете да купите е-скутера тук: GOGOBEST V1 Electric Folding Children Scooter – за €59,99 с купон за отстъпка 7DUZUBLP в глобалния онлайн магазин Geekbuying и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар