ILIFE V7s Plus – тази прахосмукачка-робот е много добра за цената си

ILIFE V7s Plus е достъпен почистващ робот с богата функционалност и удобства

Известен недостатък на роботите-прахосмукачки е малкият капацитет на батерията и дългото време за зареждане – това ограничава възможностите на тези иначе полезни домашни помощници. Някои производители преодоляват подобни ограничения, дори със сравнително евтини продукти. Ето по-долу един интересен модел на достъпна цена.

Умната прахосмукачка ILIFE V7s Plus, предлагана сега на изгодна цена от €108,58 с купон за отстъпка 7HBNV7S в глобалния онлайн магазин Geekbuying, е проектирана с по-големи части, които разширяват възможностите ѝ. Така например, този евтин модел има батерия с капацитет 2600 mAh – достатъчен за близо 2 часа работа с едно зареждане, а също така е оборудвана с по-големи кофа за боклук и резервоар за вода.

ILIFE V7s Plus е уред за почистване “две в едно” – прахосмукачка и моп

V7s Plus е „две в едно” почистващ робот, който може да работи и като  прахосмукачка (сухо почистване), и като моп (миене). Интелигентни функции подобряват ефективността на уреда, наред с това, че е способен да почисти по-голямо пространство – до 120-150 квадратни метра, благодарение на издръжливата батерия.

При сухо почистване, V7s Plus лесно обира всички боклуци и прах от пода и настилките, като използва комбинация от четка и засмукване в кофата за боклук. Когато работи като моп, роботът премахва ефективно петната от пода с помощта на микрофибърна кърпа.

С ниския си профил ILIFE V7s Plus може да чисти и под мебелите

Освен това прахосмукачката на ILIFE поддържа 4 режима на почистване, от гледна точка на движението на уреда, които отговарят на различни нужди на потребителите: автоматичен, режим за ъгли и ръбове, точков режим за определени зони и почистване по предварително зададен график. Това осигурява гъвкавост и по-голяма ефективност при почистване на жилището.

Както споменахме, предимство на ILIFE V7s Plus са по-големите размери на кофата за боклука и резервоара за вода. Засмуканият от пода прах попада в кутия с обем 300 мл, което означава, че няма да ви се налага често да я изпразвате. В допъленение, вградената в робота система за многократно фино филтриране отделя ефективно праховите микрочастици от въздуха.

ILIFE V7s Plus преодолява препятствия с височина до 10 мм – като килими

Същият голям обем от 300 мл има и резервоарът за вода. При миене на пода, смарт технологията i-Dropping разпръсква вода от резервоара само когато V7s Plus се движи. По този начин роботът оптимизира използването на водата и може да измие по-голяма площ без прекъсване. Това също така предотвратява увреждане на пода от водата, когато уредът спира на място – в този случай не се подава вода.

Заслужава внимание и интелигентният детектор за нивото на боклука, вграден във V7s Plus. Той ще ви предупреди, когато кофата за боклука не е монтирана правилно, за да предотврати засмукване на мръсотия в други части на робота, което може да причини повреда.

Когато батерията падне, ILIFE V7s Plus автоматично отива при станцията за зареждане

Когато пък батерията падне до определено ниво, ILIFE V7s Plus автоматично ще отиде до базовата станция за презареждане. Прахосмукачката е оборудвана и със сензори срещу падане и сблъсъци, които я предпазват от инциденти по време на почистване. Тя има нисък профил – само 84 мм, което ѝ позволява да се завира под мебели. Способна е също да преодолява препятствия с височина до 10 мм, за да се качи, например, на килима.

Можете да купите този симпатичен робот тук: ILIFE V7s Plus Robot Vacuum Cleaner за €108,58 с купон за отстъпка 7HBNV7S и безплатна доставка от европейски склад на онлайн магазина Geekbuying в рамките на няколко работни дни.

Коментар