5th Wheel M2 – електрически скутер за градския човек

Електрическият скутер 5th Wheel M2 е достъпно возило за екологично придвижване в града

С навлизане в пролетния сезон интересът към електрическите скутери отново се покачва, особено на фона на скъпите горива за колите и разходите за градски транспорт. За всички фенове на тротинетките има добри новини – тези возила не винаги струват скъпо и същевременно отговарят на всички нужди от екологично придвижване в града.

Днес ви представяме един привлекателен като цена и възможности електрически скутер – това е моделът 5th Wheel M2, който се предлага в момента само за €235 с купон за отстъпка NNN5THM2ES (въвежда се при поръчка на продукта) в глобалния онлайн магазин Geekbuying и с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

5th Wheel M2 е лек, сгъваем, добре обезопасен и удобен за каране

Накратко, 5th Wheel M2 е сгъваем електрически скутер, който може да измине до 30 км с едно зареждане на батерията при максимална скорост 25 км/ч. Поема товар до 120 кг, подсигурен е с предни и задни спирачки, фар и стоп. Управлява се удобно, вкл. със смартфон приложение.

5th Wheel M2 е проектиран с идеята за удобство и безопасна употреба. Сгъването и разгъването е изключително лесно, за няколко секунди. Самият скутер тежи скромните 15 кг и може да се пренася без особено усилие, вкл. в багажника на колата, и да се съхранява в по-ограничено пространство.

Двигателят на 5th Wheel M2 е достатъчно мощен за придвижване с разумна скорост

Освен това 5th Wheel M2 е защитен от случайно стартиране – дроселът се включва, след като плъзнете скутера със скорост до 3 км/ч. Това е практична функция, като се има предвид любопитството и пакостите, които могат да сътворят децата. Не е за пропускане и фактът, че скутерът е водоустойчив по стандарта IP54.

По отношение на мощността, двигателят 350W е напълно подходящ за разумно каране в града. Както казахме, M2 развива максимална скорост 25 км/ч – напълно достатъчна и безопасна, тъй като над тази граница започват рискованите екстремни преживявания с подобни електрически возила. Скутерът е способен да поеме човек с тегло до 120 кг и може да се катери по наклон до 15 градуса.

Тройна система за абсорбиране на удари прави изживяването с 5th Wheel M2 по-комфортно

M2 поддържа три режима на скоростта, което дава добри опции на потребителите, в зависимост от възраст, пътни условия и предпочитания. Вградената в скутера батерия с капацитет 270Wh (36V 7.5Ah) осигурява пробег до 30 км и се презарежда за 4-5 часа, което е напълно приемливо.

Стигаме и до важен компонент като гумите. 5th Wheel M2 има 8,5-инчови не-пневматични гуми, тип медна пита, което ги прави по-здрави, но возенето е по-твърдо отколкото при пневматичните. Производителят набляга и на тройната система за абсорбиране на удари, роля в която играят гумите. Предвидени са също задна дискова спирачка и предната спирачка на мотора. Безопасността е подсигурена още с преден LED фар и задна стоп светлина.

5th Wheel M2 с тегло от само 15 кг се пренася лесно в сгънато състояние

Отпред на кормилото, както при повечето е-скутери, е разположен LED дисплей, който показва най-важните параметри, включително скорост, пробег и ниво на батерията. Можете да управлявате 5th Wheel M2 и с мобилно приложение – например да заключите електрониката на скутера, както и да видите повече подробности за пътуването на екрана на смартфона.

5th Wheel M2 може да се управлява удобно и смартфона с мобилно приложение

В заключение можем да подчертаем отново, че M2 е удобно, безопасно и икономично средство за придвижване в града – било то да отидете на работа или на училище, да пазарувате или да се забавлявате в парка. Моделът има прилични характеристики като пробег и скорост, отличава се с малко тегло и се сгъва за броени секунди за по-лесно пренасяне и съхранение.

Можете да купите изгодно този е-скутер тук: 5th Wheel M2 Electric Scooter – на цена от €235 с купон за отстъпка NNN5THM2ES (въвежда се при поръчка на продукта) в глобалния онлайн магазин Geekbuying, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар