Роботите Liectroux HCR-10 и HCR-09 – за лъскави прозорци без усилие

Почистващият робот Liectroux HCR-10 има грижата прозорците да са винаги лъскави

Потребителските роботи поемат все повече роли в бита на хората. След бума на роботизираните прахосмукачки, сега път си проправят и автономните машинки за почистване на прозорци и стъкла в домовете. Представяме ви два такива робота на народни цени от бранда Liectroux. 

Роботите за почистване на прозорци Liectroux HCR-10 и Liectroux HCR-09 се предлагат в момента на промоция в онлайн магазина Geekbuying – съответно за €99,83 (след купон за отстъпка 727AJK7KI3) и €90,75 (след купон за отстъпка 7S3DEBY). Доставката на устройствата е безплатна от европейски склад.

Роботът има две въртящи се кърпи, които премахват всички замърсявания от стъклото

Моделът HCR-10 е практично устройство с няколко режима на автоматично почистване. Може да работи напълно автономно или управляван дистанционно от потребителя. Отличава се с ултратънко тяло (с дебелина само 6,8 см) и дизайн, който минимизира съпротивлението при почистване и поддържа бързо движение на робота.

HCR-10 разполага с резервоар от 30 мл, от който водата се разпръсква автоматично при измиване на прозорци и други стъклени повърхности. Това е мощно устройство с вакуумно засмукване 2800 Pa – задвижва се от японски безчетков мотор, работи стабилно, без приплъзване и изместване.

Liectroux HCR-10 чисти не само прозорци, но и всякакви други стъкла в жилището

Производителят изтъква иновативната пулверизираща дюза на HCR-10. Тя може да създава 15 μm водни мъгли, благодарение на които мръсотията и праха се разтварят лесно при почистване.

Освен в типичната си роля на почистващ робот за прозорци, HCR-10 може да се използва и в редица други сценарии. С него можете, например, да измиете огледала за баня, мраморни стени, стъклени рамки, плочки и др.

Роботът поема рутинните ангажименти по почистването и осигурява повече свободно време

Можете да купите почистващия робот тук: Liectroux HCR-10 Robot Window Cleaner – за €99,83 след купон за отстъпка 727AJK7KI3 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.


Вторият модел, Liectroux HCR-09, има сходни характеристики –  всмукателна мощност 2800 Pa и три режима на автоматично почистване, които осигуряват силна адсорбция и плавно движение. Тук производителят изтъква симулираното избърсване с ръка чрез усукване с два диска, което премахва замърсяванията от стъклото чрез въртеливи и усукващи движения.

Liectroux HCR-09 е компактен, лек и стилен почистващ робот

HCR-09 е почистващ робот за прозорци с висока ефективност. Както и предходния модел, разполага с две колела – със завъртане на колело А се премахва праха от стъклото, а при завъртане на колело B роботът отстранява петна от мръсотия и вода.

Благодарение на японския безчетков мотор, HCR-09 може да предложи бърза скорост на почистване и стабилно вакуумно засмукване без приплъзване или изместване. Почистващата кърпа с висока плътност помага за ефективно отстраняване на всички видове мръсотия, прах и частици и може да се използва многократно, което намалява разходите и допринася за опазване на околната среда.

Liectroux HCR-09 може да работи автоматично или управляван с дистанционно

В допълнение, HCR-09 разполага с вградена система за непрекъсваемо захранване (UPS), която осигурява защита при изключване на захранването и може да поддържа автономната работа на робота в продължение на 20 минути.

HCR-09 е подходящ за почистване на различни повърхности, включително стъкло с всякаква дебелина – прозорци и огледала за баня, а също и за мраморни стени, стъкла в рамки и др.

Liectroux HCR-09 премахва всякакви замърсявания от прозорците и стъклата

Можете да купите този почистващ робот тук: Liectroux HCR-09 Window Cleaning Robot – за €90,75 след купон за отстъпка 7S3DEBY и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар