NAVEE N65 – електрически скутер за 65 км с едно зареждане

Електрическият скутер NAVEE N65 е издръжлив, лесен за сгъване и стабилен на пътя

След летните отпуски възрастните се завръщат на работа, тийнейджърите отново тръгват на училище, а студентите на лекции. Какво по-хубаво от това да започнете есенния сезон с един нов електрически скутер – удобно и екологично возило за града… и не само.

Представяме един е-скутер с доста привлекателни възможности и цена. Това е моделът NAVEE N65 Electric Scooter, който се предлага в момента за €459 с купон за отстъпка GMKS3 в онлайн магазина Cafago и безплатна доставка от европейски склад. Ето какви са неговите технически характеристики и предимства:

NAVEE N65 е електрическо возило за възрастни и тийнейджъри

На първо място ще изтъкнем изключителната издръжливост на този е-скутер. Захранван от литиева батерия с голям капацитет 48 V/12,5 Ah, моделът N65 е способен да измине до 65 км с максимална скорост 25 км/ч. С други думи, няма да ви се налага твърде често да зареждате батерията. В допълнение, системата за управление на батерията (BMS) подобрява като цяло автономността – мощността и издръжливостта на батерията, нейният експлоатационен живот и сигурността.

NAVEE N65 е оборудван с мощен безчетков мотор 500 W, който дава сила и стабилност на електрическия скутер. Любопитен факт, цитиран в спецификациите на модела, е неговата подобрена с 20% способност да изкачва височини. Производителят твърди, че е-скутерат може да се катери по наклон от 25°, което е рядко срещано за подобни возила.

Е-скутерът NAVEE N65 може да поеме товар до 129 килограма

Що се отнася до скоростните показатели, N65 разполага със система за 2-степенна регулируема скорост – съответно 25 км/ч и 15 км/ч, която водачът може да зададе чрез бутон и да види на LED екрана, разположен отпред, тоест да избере режима на каране в зависимост от предпочитанията си и условията на пътя. В спецификациите производителят споменава максимална скорост от 35 км/ч, но останете разумни – такава скорост е рискована, особено в градски условия. Освен това в София са разрешени до 25 км/ч, а в парковете ограничението е 5 км/ч!

NAVEE N65 може да се похвали и с широки 10-инчови пневматични гуми, покрити с крос-кънтри шарка на протектора. Това изпълнение ги прави по-стабилни на пътя и устойчиви на убождане. Гумите са издръжливи и комфортни, тъй като се адаптират към различни пътни настилки и като цяло осигуряват гладко каране.

NAVEE N65 разполага със задна стоп светлина и преден фар

Освен от гумите и здравата конструкция, безопасността на е-скутера е обезпечена с двойна спирачна система. Предна EABS и задна дискова спирачка помагат за постигане на кратък спирачен път и по този начин осигуряват на водачите безопасно каране, особено при по-динамични сценарии. Предвидени са също преден фар и задна светлина, така че нощното каране не е проблем.

Като предимство на NAVEE N65 може да посочим и доста широката 17-сантиметрова платформа, на която стъпва водачът. Тя е направена от магнезиева сплав, с противоплъзгащо покритие, а това означава, че електрическият скутер е по-здрав и стабилен за каране. Рамката е с висока якост и може да понесе товар от 120 кг.

NAVEE N65 – така изглежда електрическият скутер фронтално

Гордост на N65 е иновативната система за сгъване. Тя използва механизъм с двойно въртене, което освобождава притежателя на модела от предварително сглобяване и помага за по-удобно съхранение на тротинетката – сгъната, N65 заема малко място и e удобна за пренасяне, вкл. в багажника на колата.

По отношение на контрола и управлението, скутерът разполага с ясен екран, който показва скоростта, заряда на батерията и други важни параметри. Достъпно е и смарт приложение Go Navee, което се свързва с N65 безжично през Bluetooth и показва статистика за карането в реално време, поддържа настройка на круиз контрол, самопроверка на превозното средство и др. С него може да се управляват също предната и задната светлина на е-скутера.

Платформата, върху която стъпва водачът, е доста широка – 17 см

Можете да купите този отличен е-скутер тук: NAVEE N65 Electric Scooter – за €459 с купон за отстъпка GMKS3 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни. 

Коментар