Мултифункционален чопър – 22-в-1 за зеленчуци и плодове

Този мултифункционален чопър е чудесен помощник за всяко домакинство

Всяко домакинство се нуждае от поне малко технологична помощ в ежедневното приготвяне на храната. А когато менюто е богато на зеленчуци, какво по-удобно от един мултифункционален чопър?

Достъпен като цена Мултифункционален чопър 22-в-1 за зеленчуци и плодове се предлага от онлайн магазина Cafago – той струва само €24,89 и се доставя безплатно до купувачите, включително у нас.

Мултифункционалният чопър улеснява обработката на зеленчуци и плодове

Този практичен комплект позволява лесно нарязване на зеленчуци и плодове на резени и кубчета, а също и настъргване в различни форми и размери за минимално време! Гумираната неплъзгаща се основа осигурява стабилност и безопасност при използване на приборите.

Мултифункционалният чопър се състои от общо 22 части, включително 13 сменяеми остриета и допълнителна белачка, чрез която можете да получите голям или малък, дебел или тънък резен, парченца или жулиени. Зеленчуко-резачката има остриета от неръждаема стомана за нарязване на много твърди зеленчуци.

13 различни остриета са включени в комплекта на чопъра

Дизайнът на мултифункционалния чопър е проектиран за максимално удобство. Налични са кошница за оттичане и кутия за съхранение на зеленчуците. Комплектът е подходящ за обработка на зеле, лук, домати, чесън, моркови, картофи, яйца, плодове, сирене и др.

Помислено е, разбира се, и за безопасността на потребителите на мултифункционалния чопър. Протекторът за ръце във вид на предпазен държач защитава пръстите, а устойчивото на плъзгане дъно осигурява стабилност и издръжливост на чопъра.

Ето как се използва мултифункционалният чопър

В комплекта влизат: чопър за зеленчуци и плодове с вътрешна кошница за отцеждане на храна, дъска за отцеждане и външна кутия за съхранение, 13 броя остриета, протектор за ръце, белачка, сепаратор за яйца и 2 броя четки за почистване.

Можете да купите комплекта тук: Мултифункционален чопър 22-в-1 за зеленчуци и плодове – на цена от €24,89 и безплатна доставка.

Коментар