Equinix отваря врати за ексклузивно събитие на Delta.BG и eCommerce Academy

“Домът на успешния eCommerce бизнес” е темата на ново по рода си ексклузивно събитие за партньори и приятели на двете партниращи си организации – Delta.BG и Ecommerce Academy с любезното домакинство на Equinix.

Delta.BG е сред водещите хостинг компании в България с над 10-годишна история на растеж и развитие – утвърден лидер в сегмента на персонализирани облачни услуги и специализираните инфраструктурни решения за клиенти като Technopolis, Ebag, Happy, bTV, Sopharma и др.

eCommerce Academy стартира дейността си в началото на 2016 г. Академията си поставя за цел да предоставя полезно съдържание на своята аудитория, изградена от собственици на електронни магазини и малки и средни бизнеси.

Освен организираните от Академията събития, всички последователи могат да черпят информация от различните източници на съдържание, които тя предоставя – YouTube канал с повече от 350 полезни видеа, аудио подкаст канал, съдържащ интервюта с множество онлайн предприемачи, две книги на български език. Академията е организатор и на едно от най-значимите международни събития – Balkan eCommerce Summit.

Equinix (Nasdaq: EQIX) е световната компания за дигитална инфраструктура, с над 250 дейта центъра с присъствие в 32 държави. От години центровете за данни (IBX) в София SO1 и SO2 подкрепят компаниите в България в техния път към трансформиране на бизнеса си чрез взаимосвързаност с партньори по дигиталната верига за доставки, внедряване на облачните технологии и достъп до нови пазари по света.

Акцентът на събитието е върху един от факторите за успех на всеки бизнес – стабилната основа, която го обезпечава с надеждност и непрекъсваемост на услугите, а именно – безотказно работещата техническа инфраструктура, която може да поеме пиково натоварване и да устои на атаки от онлайн средата.

Все повече компании мигрират своето техническо решение към облачни технологии, с необходимата софтуерна имплементация, автоматизация, мониторинг и грижа от квалифицирани инженери с най-висока експертиза 24/7.

За да предоставят възможно най-добра облачна услуга, Delta.BG изграждат своята клауд инфраструктура в центрове за данни на Equinix – и в рамките на събитието ще предоставят възможност на своите партньори да се убедят в това от първо лице.

В рамките на събитието е предвидена разходка в центъра за данни SO2 и техническите му съоръжения, за да могат гостите на събитието да видят как се постига SLA 99,999%+ ниво на услугата, резервирано електрозахранване и SLA 99,99%+ за температура и влажност.

Участниците в събитието „Домът на успешния e-commerce бизнес” ще разберат как лесно и интуитивно от всеки център за данни на Equinix може да се достигне всеки клиент на Equinix по целия свят чрез платформата Equinix Fabric – софтуерно дефинирано решение за взаимосвързаност, което позволява директно, сигурно и динамично свързване към разпределена инфраструктура и цифрови екосистеми.

След ексклузивната разходка в сърцето на дейта центъра, е предвидено време за нетуъркинг, въпроси и позитивно настроение с подаръци. От страна на Delta.BG е планиран анонс на най-новите услуги на компанията – иновативната и AI-базирана DDoS защита с изграден scrubbing center (PoP) в дейта центъра, както и новата бекъп услуга (Backup-as-a-Service).

Достъпът до пилотното събитие “Домът на успешния eCommerce бизнес” е ексклузивен – с покана от организаторите. Ако проявявате интерес и бихте искали да участвате, свържете се с Боряна Попова – Маркетинг мениджър  на Delta.BG, за да получите покана – за предстоящи събития на компанията в дейта център Equinix.

спонсорирана публикация