Книжарници Orange с AI приложение за избор на артикули

Ния Арсениева, изпълнителен директор на книжарници Orange, разказа за иновациите, които компанията въвежда в обслужването на клиенти (снимка: Orange)

Верига книжарници Orange лансира иновативно приложение, което изцяло променя начина, по който хората избират и купуват подаръци. Новата апликация беше представена на събитие в Университетската ботаническа градина в София. 

С помощта на различни алгоритми и усъвършенстван изкуствен интелект, Orange Gifts подбира артикули, които най-добре пасват на индивидуалните предпочитания на получателите. Приложението е достъпно в платформите Google Play и App Store, а клиентите, които го ползват, ще бъдат включени и в My Orange – програма за лоялност с различни отстъпки и атрактивни оферти.

„Наясно сме, че изборът на подходящ подарък за любимите ни хора е от съществено значение – той е символ на любов, привързаност и уважение. Затова, в стремежа си да им помогнем и да ги улесним максимално в избора, създадохме приложението Orange Gifts”, разказа Ния Арсениева, изпълнителен директор на книжарници Orange.

По нейните думи, приложението не само спестява време и усилия в търсене на подарък, но също така е персонален асистент, който дава предложения „за нещо хубаво, което отговаря на индивидуалните предпочитания и интереси на всеки получател”.

Регистрацията в приложението е напълно безплатна и автоматично включва потребителите в програмата за лоялност My Orange, чрез която те могат да се възползват от различни отстъпки и ексклузивни персонализирани предложения, поясни Арсениева.

Приложението Orange Gifts е достъпно в платформите Google Play и App Store
(снимка: Orange Gifts за iOS)

Иновативното приложение Orange Gifts елиминира стреса и притеснението от избора на подарък. В него потребителите могат да получат списък с предложения за подходящи подаръци, който е изцяло съобразен с хобитата и интересите на любимите за тях хора.

Посредством приложението, Orange решава и проблема със закупуването на подаръци в последния момент, като дава възможност на потребителите да вземат избрания от тях продукт от обект на веригата само 3 часа след завършване на поръчката си.

Приложението е достъпно за сваляне тук: Orange Gifts за Android; Orange Gifts за iOS

Коментар