Телерик представи в САЩ новия си софтуер Sitefinity 6.0

Sitefinity 6.0 е ново решение на Телерик за управление на мобилно уеб съдържание

Sitefinity 6.0 е ново решение на Телерик за управление на мобилно уеб съдържание

Българската компания Телерик обяви очакваната нова версия на платформата за управление на уеб съдържание (WCM) – Sitefinity 6.0. Разработчикът твърди, че това е първото WCM решение, което позволява на компаниитe да прилагат трите основни подхода за презентиране на информация на мобилни устройства – отзивчив уеб дизайн, мобилни приложения и мобилни интернет страници.

Sitefinity 6.0 бе представена на конференция на анализаторската компания Gartner в Сан Диего, Калифорния. Чрез платформата бизнес потребителите могат да предлагат на клиентите си персонализирано мобилно изживяване, независимо през какво устройство и в какъв формат.

Освен това наличието на централизирана WCM платформа, която публикува съдържание на всички мобилни устройства, позволява на компаниите да изградят гъвкава стратегия за управление на съдържанието, която може да се променя и да еволюира паралелно с растежа на бизнеса.

Използването на интернет през мобилни устройства ще надмине това през компютри до 2015 г., сочи доклад на Morgan Stanley. Мобилните технологии променят изцяло сегашните практики, а компании, които нямат добра мобилна стратегия, ще изостанат, смятат анализаторите.

“Мобилните технологии са водещата сила, която движи пазара днес. Все повече хора комуникират с компаниите посредством мобилни приложения. Засега обаче компаниите имат фрагментиран подход към разработването на мобилни приложения, който не е свързан с хранилищата за данни”, коментира Мартин Киров, изпълнителен вицепрезидент за Sitefinity. Той подчерта, че Телерик има уникална позиция на пазара, тъй като предоставя единна платформа за доставка на мобилно съдържание, интегрирана със система за управление на уеб съдържание.

Sitefinity 6.0 е първата платформа, която включва в едно мобилно предложение функционалности като: решение за създаване на мобилни приложения, отзивчив дизайн, свързаност с SharePoint, хибридни услуги в „облака“ и Canonical URL услуга, поясниха от компанията.

Коментар