Марк Зукърбърг оглави гей парад

Марк Зукърбърг и още 700 негови служители участваха в голям гей парад в Сан Франциско

Марк Зукърбърг и още 700 негови служители участваха в голям гей парад в Сан Франциско

Шефът на социалната мрежа Facebook Марк Зукърбърг оглави гей парад в Сан Франциско с участието на служители както от неговата компания, така и от конкурентите Apple и Google.

В последните дни гей паради се провеждат в много страни по света, вкл. САЩ. В частност, служители на водещи световни корпорации формираха колона в Сан Франциско, предаде TechCrunch.com.

700 души от Facebook участваха в гей парада, водени лично от основателя и шеф на най-голямата социална мрежа.

Групата нае трамвай, украсен с хомосексуална символика, а на публикуваните снимки от мероприятието се вижда сияещият Марк Зукърбърг.

Американският гей парад се проведе няколко дни след като Върховният съд на САЩ взе решение, което изравнява всички права на хетеросексуалните и еднополовите двойки.

Apple също приветства решението за приравняване на гей браковете с традиционните, като с открито писмо заяви подкрепата си за еднополовите двойки.

Коментари по темата: „Марк Зукърбърг оглави гей парад”

добавете коментар...

  1. :)

    the naked truth…винаги в историята е имало ретроградно мислещи хора, но е имало и плиткоумни хора, които не виждат общия план…;)

    Не е случайно това че ****** се лансират на много места – филми, театри, кино, шествия, знаменца и т.н. а сега и “подкрепа” от този или онзи работодател гигант.

    Идеята на господарите на света, уважаеми мой naked truth е твоите деца да се пецкат в г**а или да си бъркат по дупките, НО ДА НЕ СЪЗДАВАТ НОРМАЛНО ЧОВЕШКО ПОКОЛЕНИЕ…затова поеми си дълбоко въздух, дишай и пак помисли дали искаш това за своите деца – да бъдат болни извратеняци или нормални хора.
    После пак можеш да дръпнеш лекция за ретроградни ценности, ако искаш 🙂

  2. the naked truth

    предлагам всички коментирали дотук, дали израз на справедливия си гняв в отговор да се откажат групово от ползване на продуктите и услугите, които предлагат майкрософт, фейсбук, епъл, гугъл и пр., все корпорации, които подкрепят ********.
    аз ще продължа да го ползвам, колкото и “сатанински” да са и в подкрепа на това, че защитата на равенството между хората е достоен хуманен жест. 🙂

    прочее, винаги в хода на човешкото развитие е имало ретроградно настроени хора. същите тези в името на “висши идеали” са подкрепяли кръстоносните походи и избиването на ехристияните, подържали са заробването на хора и са смятали, че чернокожите са втора ръка хора, изгаряли са на клади учени, а жени са обявявани за вещици и отново изгаряни. жените, отново смятани за второ качество, са лишавани от избирателни права… все “високохуманни” и “почтени” действия.

    но, ако трябва да цитираме: “… колелото на историята се върти”. 😉

  3. 666

    от ******** какво очаквате ?
    ТОВА СИ Е САТАНИНСКАТА ПРОГРАМА ЗА ИЗВРАЩАВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ПОДМЯНА НА ЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ.

  4. бацето

    до Гражданин:

    физически нищо не се изстрива от сървърите на фейсбук, така че опцията да си изстриеш профила е прах в очите, само достъпа триеш, не информацията …
    Аз примерно никога не съм правил акаунт там и нямам и намерение, предпочитам аз да разпологам лично с данните ми и да ги разменям с приятели по сигурен начин. Сакйп също е компрометиран откакто го купиха м$.

  5. Гражданин

    Вече е ясно, кой му е финансирал и помагал да направи мрежата. Той е агентче на ЦРУ дъжан на конци и дава целия достъп за информащия на кукловодите му. Апелирам всички нормални граждани да напуснат тази мрежа и да изстрият своята информация. Досиетата които гражданите доброволно си създават в неговота мрежа някой ден ще се обърнат срещу тях. Бягайте!!!!!!!!!!

  6. ?

    То си е пед……, ама сайта го цензурира и го замени със звездички.

  7. Българка

    Едни от признаците за край на света – Мерзостта, която докарва запустение стои на святото място.. Нима бракът не е свято място? А еднополовите бракове не докарват плод, а запустение.

  8. Драгомир

    Поне да беше сложил малко букви в звездичките, ето така: пед***

  9. Wiktor

    *********

  10. ?

    Сър Джон пита Джеймс:
    – Джеймс, какъв е този шум на улицата?
    – Гей-парад, сър.
    – Какво искат, Джеймс?
    – Еднополова любов, сър.
    – А някой забранява ли им, Джеймс?
    – Не, сър.
    – Тогава защо вдигат толкова шум?
    – Ами, ******, сър…

Коментар