HP и SAP обявиха абонаментна услуга за бизнес анализи

Използването на оперативната памет за изчисления и анализ позволява взимане на „светкавични” решения

Използването на оперативната памет за изчисления и анализ позволява взимане на „светкавични” решения

HP обяви решението HP As-a-Service за SAP HANA, което позволява на компаниите да анализират големи масиви данни и да се възползват в реално време от специализирано ноу-хау.

HP As-a-Service Solution за SAP HANA комбинира софтуерния лиценз SAP HANA с хардуер и постоянна поддръжка в цялостно решение, представено в разходно-ефективен модел за услуга под наем. Този модел позволява на клиентите да избегнат капиталовите разходи и да намалят общите разходи за придобиване -клиентите плащат само месечна абонаментна цена за цялото решение.

Използването на оперативната памет за изчисления и анализ позволява взимане на „светкавични” решения въз основа на огромни обеми данни.

Новото решение работи в рамките на HP Managed Cloud, както като управляван виртуален частен облак, така и като управляван частен облак, в рамките на регионален HP дейта център от корпоративен клас. Задвижва се от SAP-сертифициран HP AppSystem за SAP HANA.

Съвместното решение работи и с HP Migration Factory за SAP HANA. Тези миграционни услуги гарантират, че HP ще планира, мигрира, валидира, защити и предостави към платформата SAP HANA критични клиентски данни. Всички миграционни услуги се извършват по сертифицирана от SAP методология и се валидират в глобални SAP сертификатори на HP.

„Това ново предложение е част от стратегията HANA Enterprise Cloud на SAP, която цели да предложи критични за бизнеса цялостни управлявани облачни услуги, както директно, така и чрез стратегически партньори като HP”, коментира Ерик Джонсъс, старши вицепрезидент в SAP.

Коментар