Facebook се срина, оплаквания от цял свят

Facebook изпитва сериозни проблеми днес. Потребители от цял свят алармират за невъзможност да публикуват каквото и да е на стените си. Проблемът се разпростира и върху мобилните приложения – и там потребителите не могат да публикуват своите нови съобщения или коментари.

facebook message

Опитите за публикуване във Facebook завършват с показаното служебно съобщение

При опит за качване на нова публикация, съобщение или коментар на стената, излиза прозорец със следния текст: „There was a problem updating your status. Please try again in a few minutes” или „This message could not be posted to this Wall”.

В някои случаи Facebook дори не може да покаже каквото и да съобщение, поради безкрайно зареждане на икона. Други потребители твърдят, че първоначално съобщенията им се качват на стената, но после внезапно изчезват.

Все още няма официална информация от компанията на Марк Зукърбърг, но се предполага, че администраторите на мрежата са запознати с проблема, който има глобален обхват, и работят усилено за възможно най-бързото му отстраняване. След 17.15 ч. работоспособността на услугата започна постепенно да се възстановява.

Коментари по темата: „Facebook се срина, оплаквания от цял свят”

добавете коментар...

  1. Дейвид Тодоров Натов

    Николета Лозанова na edno mesto …

  2. zdravko

    ama koga moje da pi6em komentar i da pra6tame pokani

  3. Николета Лозанова

    И ся къде ша си пуликувам пиковете?

  4. петър

    очакваме самоубийста на отчаяни лузъри

  5. Марк Зукърбърг

    Ко? Не!

Коментар