Регус разширява бизнеса си в София

Втори бизнес център на Регус в София вече предлага гъвкави работни пространства на фирми от всякакъв мащаб

Втори бизнес център на Регус в София вече предлага гъвкави работни пространства на фирмите

Световният доставчик на гъвкаво работно пространство Регус отвори втори бизнес център в София, в близост до Народното събрание, който ще предлага услуги на фирми от всякакви размери.

За разлика от собствените офиси и дългосрочните договори за наем, гъвкавите работни пространства позволяват на бизнеса да разширява или намалява използваното от тях офис пространство. В допълнение към това, напълно оборудваните офиси са готови за употреба, така че фирмите ще си спестят високите разходи за настаняване, поясниха от Регус.

68% от хората на бизнеса в България заявяват, че липсата на достъп до кредит е пречка за предприемачите, сочи изследване на компанията. Състоянието на икономиката е друг притеснителен фактор за българския бизнес. Според  последния глобален доклад за индекса за бизнес доверие на Регус, фирмите в България са били по-малко уверени отколкото шест месеца по-рано и нивата на оптимизъм са били доста под средните за света.

Въпреки това, МВФ прогнозира, че БВП в България ще се увеличи с 1,6% през 2014 г. Чрез решения за гъвкаво работно пространство фирмите могат да постигнат растеж, без да се обвързват с рисковани дългосрочни финансови ангажименти, коментира Регус.

Използването на гъвкави работни пространства може също да подобри управлението на човешките ресурси на фирмите. Вместо служителите да пътуват ежедневно до работното място към фиксиран офис, те могат да приемат по-гъвкави и удобни работни договорености, като например да си вършат работата по-близо до дома или клиентите.

Коментар