Евтините продукти в eMAG.bg свършиха

emag-featuredОбещаните ултраевтини  ИТ продукти от онлайн магазина eMAG.bg свършиха още със старта на продажбите рано тази сутрин. Най-атрактивните оферти, рекламирани от компанията за „Черния петък” (Black Friday”, 29 ноември), всъщност са недостъпни за потребителите – на страниците на продуктите се съобщава за „изчерпана наличност”.

Купувачите очакваха таблети по 49 лева, както обеща компанията. Такава оферта действително има на сайта на eMAG.bg, нещо повече – цената е 47,99 лв. с включена 70% отстъпка, но няма наличности от устройството. Става въпрос за 7-инчов модел Serioux S746TAB c двуядрен процесор Cortex A9 1,2 GHz, 1GB RAM DDR3, 4GB флаш памет, Wi-Fi и Android 4.2.

Не е достъпен за покупки и евтиният модел Serioux S745TAB c процесор Cortex A8 1.20GHz, 7-инчов екран, 512MB DDR3 RAM, 4GB флаш памет, Wi-Fi и Android 4.2, чиято цена с 30% отстъпка е 76,99 лв.

Същата е ситуацията и при лаптопите. Най-евтиният офериран модел е с цена 359,98 лева (отстъпка 34%), но наличностите са изчерпани, информира търговецът. Лаптопът е Acer E1-522-12502G32DNKK с процесор AMD E1-2500 1,40GHz, 2GB RAM, 320GB HDD, видео AMD Radeon HD 8240 и операционна система Linux.

Изчерпан е и друг от евтините модели лаптопи – Lenovo IdeaPad G500 c процесор Intel Celeron 1000M 1.8GHz, 2GB, 500GB, Intel HD Graphics и FreeDOS, който е офериран за 419,99 лв. (с включена 30% отстъпка). Същото е положението и с HP Compaq CQ58-d01SQ c процесор Intel Celeron 1000M 1,80GHz, 4GB RAM, 500GB HDD, графика Intel HD Graphics и Free DOS, обявен за 417,59 лв. с включена отстъпка от 28%.

Недостъпен за купувачите е и обещаният ултраевтин монитор. LED моделът на LG с 18,5-инчов екран и цена от 99,99 лв. (отстъпка 44%) също е изчерпан, информира сайтът на eMAG.bg.

Разбира се, в магазина са достъпни огромен брой други продукти, предлагани със сериозни отстъпки. Но топ предложенията, които бяха шумно огласени от компанията в последните дни, на практика вече не са налични за покупка.

Междувременно, от eMAG.bg изнесоха данни за продажбите тази сутрин. Търговецът твърди, че е продавал по 1 таблет за 48 лв. всяка секунда в първите пет минути, през които са изчерпани количествата, т.е. таблетите за били 300 (вижте повече подробности за продажбите тук – 45 000 щурмували eMAG.bg тази сутрин).

Като цяло за деня, eMAG.bg е продал 52 000 продукта на обща стойност 7 000 000 лв., а дадените отстъпки превишават 4 000 000 млн. лв., съобщи компанията (още статистика тук – Отстъпки за 4 млн. лв. дал eMAG.bg в Черния петък).

Коментари по темата: „Евтините продукти в eMAG.bg свършиха”

добавете коментар...

  1. Кирил Бориславов

    Свършили са защото прекупвачите са ги изкупили и още утре са на тройна и четворна цена, така е в Булгаристан!

  2. viki

    mnogo sam ot4aqna

  3. ivan

    E i az ochakvah cqla sedmica no dnes pristignaha ,takae gsm im postoqnno dava zaeto.

  4. Anonymous

    E i az ochakvah cqla sedmica no dnes pristignaha ,takae gsm im postoqnno dava zaeto.

  5. К.С

    Аз също уж се вредих за таблет от 48 лв, но уви – вече е 11.12. а него го няма. Незнам така ли правят бизнес от този електронен магазин, но на мен не ми се струва нормално да не отговарят на електронните писма и телефона им да е недостъпен. А бе с две думи голяма порнография . …

  6. avera

    Прав е Потребител” Антонов”.Клиентът много бързо тегли Пу.ка Майна на калпави търговци,особено на такива,на които стоките им свършват за 1-2 мин.Орезелиха се Емаг.бг с този Черен петък и се надявам,че ще има много уволнени за сбъркания мениджмънт поради балканско дребномислие.Явно шефа по продажбите е възпитаник на български университет, завършил с тройка благодарение на тлъсти рушвети или яки св..ки. Хич не я разбира търговията горкия.Правилно ще е,ако вече е безработен.

  7. avera

    Александърчо,ти си голям късметлия бе.Купил си бил Айпад.Честито.А за таблетите от 48 лв.,да ти кажа,понеже не си служител на Емаг-100лв. да ми дават с този таблет пак няма да го взема.Виж,ако ми дадат само стоте лева тях ще ги взема,но в комплет с таблета НЕ.Нещо няма в тва устройство бе Александърчо и ти като един НЕ служител на Емаг трябва да го знаеш това.Туй е една проста ЕЛКА-калкулатор демек,затова всички неуспели да го купят да почерпят за късмета,който са имали.
    Потребителя нарекъл се КОМЕНТАР да ми напише кои 5 продикта си е купил с 40% намалиние и аз ще му докажа,че всъщност е платил реалната цена,а може и малко по-висока дори.
    Калоянчо да вземе малко да се успокои.Цитат: “Вие живете в страна управлявана 70 години от комунисти и руски господари. Как очаквате който и да е търговец да се държи с вас така както би се държал (защото няма как да е иначе) в щатите например откъдето и произлиза черния петък” .Всеки търговец тъпако,трябва да се клани и да целива краката на потребителя,а не да го третира като роб,както ти мислиш.И понеже ще ми отнеме цяла вечер да опровергавам идиоти като -“Българите-ЛОКУМ”,”Мунчо”,”Калоян”,и др.разпознаващи се,ще кажа на всички-КУПУВАЙТЕ ОТ САЙТОВЕ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ!!!!! Не се занимавайте с БГ магазини,почти всички са печалбари и измамници.От години пазаря от европейски електронни магазин /не Американски-там има мито и сериозни цени за доставка/ и досега не съм намерил поне веднъж стока да е по-евтина в България.Затова пазарувайте от чужди сайтове,а на нашите,като им изгладнее гъза ще се научат да правят бизнес,и да уважават,дори да ухажват негово превъзходителство КЛИЕНТА.

  8. Георги Т.

    Всичките ми три поръчки пристигнаха така че търпение му е майката. Малко попрескочиха сроковете но се ядва.

  9. геримери

    Поръчахме си таблет,поръчката беше потвърдена от администратор, но доставка вече втори ден след посочения срок няма…Нито отговарят на е-майл,нито на посочения стационарен телефон.Интересува ме има ли и други така безпощадно подведени?Смятам този път да не си оставям магарето така нагло набутано от некоректни търговци в калта.

  10. Алекс

    На всички, които не са успели да си поръчат желания продукт: Не съжалявайте! Аз успях. По скоро те успяха да ми продадат неработещ телефон. Сега 240 лв отидоха в небитието. Не се знае дали ще ми върнат парите, не знаели дали ще го сменят с друг…. ей така ние бачкаме, а те ни правят на глупаци!!!

  11. Пламен

    Уж поръчките ми са потвърдени, но ни вест ни кост от Speedy. Ще почакам още 2 дена както са казали пък после мисля да им стъжня малко животеца ако се забавят. Иначе аз съм доволен от промоциите. Нямах проблеми с изчерпване на продуктите, които си харесах. Може би защото не бяха от “върховните” им промоции на телевизор и таблети.

  12. ради

    Редовен клиент съм на емаг. Много са коректни. До 07.20 си купих два лаптопа от 360 и 440 и други по дребни неща.

  13. Георги Т.

    Телефона който купих в петък днес на обяд е вкъщи. Офертата беше страхотна. Детето е щастливо. Фактурата я няма незнайно защо. Имам още една покупка която не е потвърдена за сега.

  14. Н

    Цяла нощ чаках и цъках постоянно и слава бого заслужаваше си още първата минута поръчах таблета за 47,99 и сега го чакам с нетърпение 🙂

  15. Besen i Lud

    Abe, umnik Muncho napalnixte gushite na xitrite romanci. Izob6to ne sa imali i 100 tableta, a kamo li 10 000. Vsi4ko be6e reklama. Gledax redovno produktite v emag, no ve4e ne se i se6tam za tqx. Palni izmamnici. I tiq 6te falirat skoro, kato MultiDrama.

  16. hristo

    Исках да си взема нещо по евтино от вас,но уви.Минута след изпращането на имейла,всичко беше изчерпано………………Не Ви вярвам.

  17. УОТ

    Калоян, изключително жалко е, че пишеш на български език. Аз лично се надявам вече да мислиш и да сънуваш на латиница и никога да не се сещаш за Балкана. Като цяло не е трябвало да се раждаш българин. Работил съм за чужди, в частност х’амрикански компании и думата свобода там отсъства. Няма я в речника. На нейно място за втори път стои думата задължение. Живей си свободен в най-задлъжнялата страна в света .. тъпако, и се чуствай свободен.
    А колкото до тези, които се чудят какво точно стана. Нека да помислят какво въобще означава черен петък и кой може да си ‘позволи’ да прави черен петък. Фирма/сайт, които са от няколко месеца не МОГАТ да правят черен петък … тууут. Това беше ‘гениалния’ маркетингов съвет на някоя невероятно отракана рекламна фирма. От тук само назад.
    Давам им ЧЕСТИТО

  18. Добре е

    Добре е в басейна със заспалите шарани да поплува румънска щука! За четири часа са отмъкнали за Румъния 2.5 милиона български евро от поръчки на по-стари модели ! Какво направиха вчера българските сайтове – абсолютно нищо ! С мързел пазар не се държи! Нито една българска суперпромоция и емаг им изяде главите преди коледа – хората вече си накупуваха при румънците…

  19. Мунчо

    А до умника бесен и луд ще кажа, че не е разбрал дори и клипа.
    Там се казва, че има 10 000 таблета, а не 10 000 от 40 лева … ама нали най-лесно е да ревеш?

  20. Мунчо

    Страшно доволен съм от черния петък,
    за 1 минута си купих Ipad-a, телевизора и фотоапарата canon .
    А хората, които за пръв път посещават сайта и не знаят как се пазарува и нямат регистрации, а са си въвеждали адресите ръчно и са чакали въобще не ги съжалявам.
    Аз съм редовен клиент на сайта и си купих нещата за 1 минута.

    Стига сте ревали, не може на Всички да се подаряват нещата с такива цени все пак са търговци и работят за ПЕЧАЛБА!

  21. весо

    за пореден път се подиграха с нас. още в първата минута телевизора,който бях харесал не беше в наличност. мошеници!!!!!!!

  22. Ники

    Уважаеми г-н Калоян,
    разбрахме всички че живеете в невороятната държава “САЩ” , както и аз между другото, но сметка на това аз всеоще се чувствам българин и няма да спра да се чувствам такъв.Продължавайте да пълните гушите на Бест бай и Уолмарт и да се радвате на “невроятните отстъпки” които ви дават на Блак Фрайдей, то целукупното Американско стадо нали за това живее..да консумира и затъпява прогресивно.Естествено когато една държава е окрупнила и дала право на монополите да доят народонаселението е нормално да им отпусне и малко фира-да се радват горките и да си купуват 30 чифта хавлии само защото са на сейл.Всеки ден сравнявам цените на техниката в България и Европа и мога да кажа,че са почти еднакви, а в някой случаи и доста по евтини.Справка – mediamarkt.de. Само дето забравяте да кажете,че тези рекламирани стоки в Бест бай са без включени данъци, които според Щата варират до 10%.Също така удобно не споменавате,че в Щатите стандартната гаранция от производителят е 1 година, за разлика от Европа където е 2 години.Ако искате удължена гаранция си плащате като поп и то доста солиден процент от продукта който сте закупили.Така,че айде малко по спокойно с Вашите Американски напъни, дето даже и не сте си ги извоювали, особенно пък вие.
    По отношение на emag.bg.Засилих се да купя малко подаръци на роднините за Коледа, тук беше 00:15 часа когато сайта отвори, но се въздържах.Цените на някои стоки бяха нереално ниски, а никъде в сайта не прочетох дали стоките са нови, а не употребявани и върнати-refurbished. Примерно Sony Xperia L e листнат в Amazon за около $270, т.е посмъртно няма как emag.bg да го продава на 275 лева освен ако не го продава на загуба.Освен това пише че гаранционните условия се поемат от продавачът,а не от производителят което също ми се струва странно.
    Както и да е, дано закупилите стоките да нямат проблеми и да си ги ползват със здраве!

  23. Besen i Lud

    Besen sam i poludql ot porednite izmamnici. V 7.15 vlqzox v saita im, a v 7.20 tabletite ot 48 leva svar6ixa. Prednata ve4er im gledax klipa na saita, kadeto pi6e6e, 4e imat 10 000 deset xilqdi broq ot 48 leva, a dnes pi6at, 4e sa prodali vsi4kite 300 trista broq za 5 minuti. MO6ENNICI, tezi sa nqmali dori i 5 broq. NE im vqrvaite i NE kupuvaite ni6to ot tqx.

  24. nina

    Няма смисъл да се ядосвате , че не сте се вредили за таблет 48 лв, това е голям боклук.
    Още вечерта разгледах мега боклуците им уж мега намалени, ми то нямаше нищо което си заслужава да стана в ранни зори

  25. Емко

    “Компютър за домашно кино”?

  26. Калоян

    Eто че и вие в българия получихте черен петък, макар и по български. Даром го получихте. Не сте се борили, а и не сте го заслужили. Потребителската култура в България е на нивото на Бангладеш.
    Но няма как да е иначе. Вие живете в страна управлявана 70 години от комунисти и руски господари. Как очаквате който и да е търговец да се държи с вас така както би се държал (защото няма как да е иначе) в щатите например откъдето и произлиза черния петък.
    Хубавото на вашите отрицателни преживявания от сблъсъка с лъжата и лицемерието е че вече имате обица на ухото. И ако положите усилия да ИЗВОЮВАТЕ! своите права и на потребители и на граждани! то тогава вашите деца ще бъдат доволни от ВАС и нямам да имат вашите проблеми. Аз с най-голямо съжаление ще ви кажа моето лично мнение относно това дали дори едно малко право, правенце, може да бъде извоювано от българите: Не, уважаеми. Вие просто нямате силите, манталитета, настройката, желанието, непримиримостта… вие просто сте българи. от това ме боли, но това е единствената и свята истина.
    Вижте протестиращите, 170 дена ли станаха вече? Специално за да участвам, да дам рамо, подкрепа на протестите посетих родината си, долетях от щатите сума пари, нерви и умора… 4 вечери успях да съм там… по 200 души на вечер … И вие мислите че с това овчедушие ще промените живота си към по-добро? Горките вие! Много ви е мъчно, гневни сте че мошенниците успяха да ви излъжат в 07:16ам, а за живота си нехаете… и за децата си нехаете.
    А човечеството не търпи успиване. Протестиращите няма да извоюват ВАШАТА свобода, не защото ще се уморят и ще се откажат, а защото вие не я искате. И когато те решат че ВИЕ не заслужавате тяхната енергия и градивност те ще последват този милион българи които като мен решиха (и то правилно) да останат не само креативни, но също така ДА БЪДАТ СВОБОДНИ. А вие ще останете на това ниво с ясната тенденция за влошаване на живота ви.

    ——————
    А тук в щатите черния петък започна преди 2-3 дена, а седмици преди това имаше doorbuster-и но на по-малки намаления. Хубави качествени компютри на Lenovo, HP, Dell (не Acer, Asus и всякакви 49 левови неизвестни марки) се продават с до 43% намаление. И това е от американските цени. Приятел ми даде този сайт http://www.technomarket.bg бил на “корпоративните бандити” както се изразява – гледам цените и се смея, но и плача за него… Давам ви тази стойност – 43%, защото аз с това намаление си купих компютър за домашно кино. Забележете: не казвам “успях”, а просто купих. Не съм ядосан, а съм нетърпелив защото идва от друг щат та чак във вторник жената ще го получи у дома. Чудя се дали да не работя от вкъщи този ден… Виждате ли и аз има дертища, ама не са съвсем като вашите. “Леуко у десно” както казват “Господари от ефира” 🙂 (ама нещо не ги качват вече в youtube-a 🙁 а тук разбира се ги няма в Netflix-a)

  27. иван

    Към Българите – ЛОКУМИ
    29/11/2013 19:05

    Господине, изобщо не ми приличате на човек, който взима 2000 лв. Вие сте един типичен селяндур, щом правите подобни изказвания.

  28. NIKI

    Не мога да се стърпя , Събудих се 7.15 някои от евтиниите бяха свършили,но си купих ССД КИНГСТОН за 110кинта вместо за 170 и други дреболии микро сд карти,флашки и спестих някой лев ,а мрънкащите се научете как се клика и не очаквайте чудеса????

  29. mujo pilata

    lapni sharani

  30. Anonymous

    lapni sharani, kolkoto iskash!!!

  31. sara

    никой не е в състояние да ме убеди ,че е имало количества от таблетите и игралните конзоли с 150 игри ,няма как в 7;10 не ме пускаше да си вляза в акуанта и в 7;20 вече всичко беше изчерпано,децата станаха по тъмно от нетърпение и останаха разочаровани поне да не пускат реклами по телевизията да не се дразнят децата

  32. Българите - ЛОКУМИ

    Абе какви измами бе… Днес поручах телевизор LG и сега в 7 часа ми пратиха съобщение че ще е доставено до 8.12!
    ТОВА ЧЕ ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И МИСЛИТЕ ЧЕ ЕМАГ ПРЕЦАКВА – ваша преценка…
    После ще видим кой е с техниката а другите ше цъкат на Nokia с 10 копчета….
    Това че заплатата ви е 400 лева и сте НЕГРАМОТНИ нема нещо общо!!!! Как примерно аз имам заплата 2000 лева??! – Ами като учиш много и се стараеш!!!
    АЙДЕ ВЪРЕТЕ СА НА ПРОТЕСТИТЕ И МОЖЕ И ДА ПРОТЕСТИРАТЕ ЗА “измамата” в ЕМАГ!!!!
    ……. смешници

  33. Петър Петров

    Към всички които се оплакват от количествата, вие какво очаквате да си пуснат цялата складова наличност с намаления за един ден ли??? Ами така се изгубва смисъла на целия “Черен петък”!! Намалят се определени стоки и количества за един ден! Все пак това първоначално се е случвало само в нормални магазини пред които хората са спали за да си запазят ред и да си купят стоката преди да е свършила! Тук нещата се случиха онлайн и е съвсем в реда на нещата скоростта на изкупуване да е с пъти по-голяма! Вместо да сте доволни, че не сте спали пред магазина и не се редите на километрични опашки голямо реване, че не сте успели да си купите точно еди-какво-си! В 00:00 часа получих мейл със списъка на стоките и цените им, разгледах го спокойно и си отворих линковете които ми трябват(те все още не работеха), в 7:02 на сайта се появи съобщение с началният час 7:15, в 7:15 сайта отвори(след рефреш на линковете се отвориха и продуктите) поръчах си продуктите за и получих мейли с потвържденията мигновенно, в 7:20 бях готов със всичко и да класирах се за таблета, телефона за 99лв и най-евтиният фотоапарат Canon!! Бяха ми ясни продуктите които ще свършат най-бързо и и приоритетно си ги купих без да се опитвам да групирам всичко в кошницата и тогава да ги потвърждавам това в конкретния случай щеше да е грешка. Всичко за мен протече по абсолютно прогнозирания начин!!

  34. Александър

    Нормално, българинът само хейтва, защото гроздето е кисело и не се е докопал до таблет за 48 лв. Еми, пичове, съжалявам. На беден народ като му пуснеш таблет за 48лв. да не мислите, че само вие искате? Знаете ли колко хора са били на “клона”? Също, идва Коледа, защо да не почакаш, за да вземеш таблет на детето за 48 лв., а не за 200 лв.?? Знаете ли колко са били така? Аз, лично, си бях навил алармата на всеки кръгъл час след 00:00 часа. В 7:00 ч. нямаше нищо, оправих се за работа и нямаше какво да правя и точно в 7:15 реших да седна и да рефрешна страницата и какво – бум, пред мен се отвори страницата. Веднага отидох на iPad mini 16GB, защот точно него исках и го поръчах светкавично, защото предполагах какво ще стане. Дори в началото посочих 4 бройки, оказа се, че не може, пробвах с 3 и с 2, но накрая като написах една и ми прие поръчката. Малко след това получих e-mail с данни за поръчката. А днес, към 15:30 ч. получих e-mail, че нещата ще ми бъдат доставени в рамките на 02.12 – 07.12. Дори 15 минути след началото си поръчах и един Kindle. И нещата наистина свършваха бързичко. Баща ми докато се начуди на един Canon и той вече беше продаден! А съобщението на КЗП Е ОТ МАЙ МЕСЕЦ!! ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ В ФОРУМИТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ СЪЩОТО СЪОБЩЕНИЕ СЕ ТИРАЖИРА ОТ МАЙ МЕСЕЦ!! КОЙТО МИСЛИ, ЧЕ СЪМ СЛУЖИТЕЛ И НЕ ВЯРВА – ДА МИ ПИШЕ, ВЕДНАГА ПРАЩАМ СНИМКИ С НОМЕРА НА ДВЕТЕ ПОРЪЧКИ!!! Това, че вие не сте взели, не означава, че всичко е измама. А това с повишаването на цената на поръчките се прави още от години. Месец преди Коледа надуват цените всички, а декември – КОЛЕДНО НАМАЛЕНИЕ СЪС СТАРИ ЦЕНИ! АЙДЕ, МОЛЯ ВИ СЕ!!! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!

  35. pesho

    Много е кисело, да. Хахахаа 🙂

  36. Емко

    Просто гроздето е кисело.

  37. Svetoslav

    Аз днес в 13:xx си купих апарат nikon coolpix от този магазини и беше наличен все още :), да видим как ще е с доставката :).

  38. pesho

    Честно казано 5 таблета може и да е имало, но пичове те и 20 лв не струват- прочетете отзиви във форума на андоидбг. Пак казвам телевизор нямаше , а ако е имало е бил 1 брой(бях на десетата секунда на него).
    И понеже знаят, че мощно са излъгали почват да казват, че са продали 300 бройки.
    Много са нагли.

  39. P. Dekov

    Пълна измама !!! Завинаги ме загубиха като клиент !!!! Просто голям автогол си вкараха !!!!!! Страшно недоволен съм от “Черния петък” на 29.11.2013 год. в EMAG !!!!!!

  40. Георги

    Аз пък си накупих доста неща на половин цена 🙂 и съм много доволен. Днеска спестих едно 300-400лв.

  41. magyar

    Пише с УУУУУпътване

  42. magyar

    До Yaniyakov – пише се УУУУпътване. Но ако си рООООмАААнец ти е позволено да грешиш :-)))))

  43. milen

    И аз си взех таблета за 48лв. без да гледам характеристиките(после разбрах ,че е доста приличен), това стана точно в 7:15 даже се позабавих понеже не уцелих паролата си от първият път. Първият ми потвърждаващ емайл е от 07:17. И искате да кажете , че в цяла БГ е нямало 300 човека дето са чакали като мен да отворят сайта и да добавят най-евтината стока от категорията си и да завършат поръчката в рамките на 20сек.

  44. коментар

    Аз също успях да си поръчам таблет от 48лв, точно в 7:16 мин. надявам се всичко да е наред с доставката и да го получа.според мен всичко си беше наред и нямаше никакви измами, нали не очаквате, че за тази цена ще има наличност цял ден, нормално е хората да стоят в 7:15 на РС-та и да си поръчат веднага.

  45. Мунчо

    Аз пък си купих 120GB SSD HDD за 110лв – от което съм доволен.

  46. Даниел

    За кратък период от време в Комисията за защита на потребителите (КЗП) са постъпили 6 жалби срещу румънския сайт Emag.bg.
    Сайтът е насочен към пазара в България. Той е изцяло на български език, посочен е телефон за връзка в София и разширението на домейна е „bg”.
    В жалбите си потребителите се оплакват, че продуктите не са придружени с инструкции за употреба на български език. Посочват се неверни технически характеристики на предлаганата за продажба техника. Търговецът не удовлетворява рекламациите им за дефекти стоки или, ако приеме, това става трудно и извън срока, предвиден по закон.
    Във връзка с тези жалби КЗП изпрати сигнал по европейската система за обмен на информация и сътрудничество при защита на потребителите. Искането на КЗП е за предприемане на действия от компетентния контролен орган в Румъния, който да извърши проверка на търговеца и да наложи санкции в случай че бъдат констатирани нарушения.

  47. Даниел

    Безжична мишка за 4 лева намалена от 25 + това безплатна доставка ,то само доставката струва повече , тъпаци.

  48. Криси

    Значи до сега си мълчах, но като прочетох тази глупост издивях напълно. В 7 ч сайта им още не работеше за продажби. Седнах на компютъра точно в 7,18 ч и всички по-евтини стоки вече бяха изчерпани. Значи няма сила, която да ме убеди, че хората са стоели залостени и за 3 минути са взели абсолютно всичко, което е евтино.Както всяко нещо в БГ е просто поредната заблуда за българския народ. Бяха налични стоки, които са с по 50-100 лв по-евтини от големите вериги, които за Коледа ще ги пуснат и на по-добри цени. И чак пък направили 5 мил.лв оборот. Добра реклама си направиха, нищо друго.

  49. Ранобуден

    пълен майтап си направиха тия

  50. Мамалига

    Нема безплатни обеди.

  51. Новият

    Станали сме като стадо диви свине!!! Хайде холан, това, че държавата загива и може да ни набутат я към Русия, я към Турция няма май голямо значение за някои!!! Стига им да си закупят поредната безсмислена залъгалка!!!

  52. коментар

    дай му на българина да мрънка и да плюе и това е… а бе пичове, така като се гледате колко сте се накачили на клона да плюеете, а сега и помислете колко не ви обръщат внимание, защото са успели да поръчат желаните от тях стоки – еми като ги съберете, сметнете що народ се е изсипал в 7:15 да цъка на сайта…. аз лично се учудвам, че не им се срина сайта и тогава наистина щеше да е голям гаф (така както преди 3 год. наште убавци направиха с некадърния сайт за детските градини струващ космическия половин милион лева от парите на всички). аз пък си купих пет продукта и спестих 40% в сравнение с всички остнали предлагащи тези продукти в България и съм много доволен…. но цяла нощ не спах и си чаках… хайде весели ви предстоящи празници, аз отивам да си чакам поръчките… 🙂

  53. Георги Василев

    Аз сложих в кошницата 1 таблет но не пуснах веднага поръчката за да си избера още нещо.След 5минути реших да направя по голяма такава и се указа,че таблет няма в наличност.

  54. wiwanov

    Преди тях го правиха гърците от Мултирама, сега Румънците от eMag.
    После кой ще им обслужва гаранциите….

  55. wiwanov

    Брутално наглите Румънци от eMag се опитват да ни правят на балъци….
    Сложили по 1бр пуснали го на загуба, само да си правят евтина реклама….

  56. elichka

    От 7ч. започнах да рефрешвам сайта, в 7:05ч изписаха, че ще отворят в 7:15ч и веднага щом го пуснаха си поръчах таблета за 47,99лв.Успях да си взема и още 2 др.стоки от сайта, сега ги очаквам, дано всичко да е наред с доставката…

  57. pesho

    Направете някаква група или някаква друга акция за бойкот на магазина. Абсолютна подигравка. Избраха подхода да си дадат парите за реклама и да привлекат клиенти, но на нормални цени, което няма нищо общо с традициите на черния петък.

  58. yaniyakov

    Според мен няма смисъл от спорове. Ясно е, че има смесени чувства. Нека тези, които получат пратките да пишат какво е състоянието на стоката и т.н.

  59. Просто потребител

    Ако има платени коментиращи, то не мисля, че са служители на емаг. Зад голямата рекламна кампания стои и рекламна агенция, която да я координира, а в миналото станах пряк свидетел на това как служител на рекламна агенция се опита да замаже изгафена рекламна кампания като пусна фалшиви коментари под публикация в блог.
    Така или иначе, ЕМаг може да са спечелили нещо в краткосрочен план, но независимо дали количествата са били ограничени умишлено или не, те си подливат вода за дълго време напред. Аз лично просто няма да изпитвам доверие, когато чуя за марката, а за да пазарувам от някъде, обикновено предпочитам да го правя с удоволствие.

  60. stenly

    Браво направиха си страхотна реклама. Лично аз не бих си купил и клечка за зъби от тях. Да твърдиш че имаш хиляди бройки и в 8 часа сутринта повечето да са свършили ….

  61. pesho

    Промоцията започна около 7,15 както бе обявено в 7,00 (давах рефреш непрекъснато). Веднага се засилих към телевизора LG, който бе на 299 лв, а по магазините на 450лв. Цъкнах върху него и каква изненада – количествата изчерпани. Или е било 1 бройка(някой по-бърз) или единствено реклама. Просто няма как за 10 секунди това да е вярно. Веднага се засилих към евтиният Ipad и същата работа, после към оня измисленият таблет- 48 лв и същата работа.(100 000 бройки) За тяхно съжаление затворих сайта и няма да поръчам друго от измислената им промоция. Все пак, доста хора ще си купят нещо, но на нормална цена.

  62. Хитри ли сте ?

    И спрете да се обеснявате кога сте си пуснали поръчката и какво сте искали да го купите и колко е било евтино, не се ли осещате че ставате за смях на тия дет си въртат парите на ваш гръб. Жалко че сме толкова слепи и ограничени българите така няма да тръгнем в правилната посока никога! Не можа да сме толкова бездушни неграмотни и немислещи че да се гаврят с нас така отказвам да го приема, но май това е самата истина … ;(

  63. Хитри ли сте ?

    Ще се постарая от този сайт да не пазарувам повече! Щом държат над 50% от пазара на България значи ми е ясно за какво става дума?!? Перачници не спирате да измисляте браво българи гордея се с вашата самоунищожителна способност. Можете да се замоизядете но няма да се спрете пред нищо да прецакате Вуте! Българщината няма да се излекува с друго освен със смърт май!?

  64. Лоли

    Аз пуснах поръчка за това, което исках в 7:17, като в в 7:22 вече не беше налично.
    След огромната рекламна кампания, считам,че е нормално в 10ч всичко да е изчерпано.

  65. Александър

    Нали българинът все трябва да мрънка и да критикува 🙂

  66. yaniyakov

    Само аз ли не разбрах за какво са ви опътвания и още повече на български? 😀 Щом пишете тук надали сте неграмотни да използвате телевизор, компютър, таблет или смартфон 😀 Ако беше нещо сглобяемо от ИКЕА – да, но за чий ви е опътване как да пуснете телевизора 😀 Още повече че предполагам има опътване на английски, а английски знае всеки втори в страната 🙂

  67. Бетт

    Като са свършили там – купете от мен
    – ЛАПТОП за 55лв
    – ТАБЛЕТ за 42 лв

    Ама свършиха. Имам само от скъпите. И ТО С УПЪТВАНИЯ НА РУМЪНСКИ… (това е екстра)

  68. Александър

    Аз точно в 7:15 си взех iPad mini 16GB и електронен четез за книги. Вече получих обаждане от Speedy, че нещата са ми в офиса им. Поръчката ми беше приета и обработена. И не съм служител на emag.bg. Който иска да вярва :))

  69. chepi

    Първо пуснаха повече реклами от цифровизацията , а после всичко им свърши при отварянето на сайта …. смешници такъв Черен Петък мога и аз да спретна с по няколко бройки ,този кирлив сайт го забравям.

  70. yaniyakov

    Ванка цените им са като тези в техномаркет, че дори и по-високи. Аз лично си взех нещо за пръв път от емаг само и единствено заради голямото намаление. Не видях друг магазин да прави black friday. Иначе не бих пазарувал от тях. Още повече, че ако трябва да се свържеш с тях звъниш в Румъния на някакъв телефон, където я ти вдигнат, я не.

  71. yaniyakov

    Сайта е на няква румънска фирма. Нормално е да имат правописни грешки ако сами са го превеждали на бг 😀 Не мисля, че при хилядите поръчки днес някой от тях ще седне да си губи времето да пише тук 😀

  72. иван

    Май си направиха само рекламен трик.А и да погледнат цените си има и по евтини от техните уж евтини стоки

  73. Просто потребител

    Вчера се регистрирах, не получих е-мейл с промоциите, факт.
    Факт е и че по сайта има куп правописни грешки.
    А дали всички тези доволни потребители на сайта, които толкова единодушно ползват “късмет” в коментарите си, пишат от едно и също ИП, само администраторите на TechNews могат да кажат.

  74. mgd

    laja

  75. mgd

    az vleznah i 7i18 i ve4e vsi4ko eftino svarshi vsi4ko e izmama samo horata da im vlizat v saita

  76. Anonymous

    az vleznah i 7i18 i ve4e vsi4ko eftino svarshi vsi4ko e izmama samo horata da im vlizat v saita

  77. DGD

    ZA SYJALENIE SE OLQHTE ZA DESET PROMOCIONALNI BROJKI VZRIVIHTE BYLGARIQ UJAS

  78. Симеон Василев

    Не съм служител на eMAG. Успях да си купя кафе машина, две флашки и външен хард диск. Доволен съм. Стига сте говорили глупости.

  79. Ъ

    Пълна измама! Направо майтап по български…Вечерта пишеше, че отварят сутринта. Час, нещо – не, пишело в 7, че отварят в 7:15…Кой магазин отваря в 7:15?! Само да ви напомня, че в рекламното им клипче пишеше 10 000!!! таблета в наличност и 5 000!! лаптопа !!! Все едно Лидъл гледам, същата работа – гръмко, супер, отиваш да купуваш и…ама те свършиха…и се надяват да си купиш нещо друго, така и така си влязъл. Гледам, че има доста служители писали тук – свирете си цените с другите магазини малко, че ви е скъпичка стоката!

  80. ivan

    И в момента има изгодни неща.Които е следил и чакал търпеливо трябва да е успял с покупките.Да се надяваме че ще са коректни както са били досега.И на мен ми потвърдиха всичко и сега чакам да видя за доставката дано няма проблеми.

  81. stanishef

    АЙДЕЕЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ НА izmamaMAG.bg СЕ АКТИВИЗИРАХА ДА СИ ЗАЩИТАВАТ
    МАРКЕТИНГОВИТЕ ХИТРИНКИ.
    НИЩО НЕ СТЕ ПРОДАЛИ ОТ ХУБАВИТЕ ПРОМОЦИИ ВСИЧКО Е БЛЪФ.
    ПОЖЕЛАВАМ ВИ СЪДБАТА НА МУЛТИДРАМА

  82. Лили

    Нормално да се изчерпават бързо продуктите, представям си какъв наплив е имало в първите часове. Аз успях да си поръчам телевизор, много съм доволна.

  83. iskrica

    Изпуснах таблета за секунди, но си взех фотоапарат. Късмет 🙂

  84. yaniyakov

    В интерес на истината точно при отварянето за поръчки iPad беше изчерпан. Това и на мен ми направи впечатление и може би беше някакъв бъг, защото след като рефрешнах страницата всички продукти бяха достъпни за поръчка.

  85. Димитрова

    Аз бях една от късметлийките,защото погледнах в 7.12 ,че ще бъде пуснат в 7.15 и вече в 7.18 бях си закупила таблет за 47,99.Да се надяваме,че няма да има проблеми.

  86. Емко

    Тома Неверни, ей….

    Никой не е казал колко са бройките, че да имате претенции. Може да са били 3, 5, може и 10. За 1 минута може да се направи поръчка от много хора и да свършат. Това е. Вас все някой ви лъже…

    Аз пък успях да се възползвам от промоциите, но на по-скъп продукт. Даже го взех в 7:40.

    Шанс.

  87. Anonymous

    Аз си купих няколко неща и съм много доволен.

  88. european rights

    Поздрави на всички, които вясаха пред мониторите, гледайки фетиша на сайта! Беше фиктивен в 7: 16, като имаше известие на самия сайт за отваряне в 7:15 !!!!

    GFY.FREE.BG

  89. анонимен

    пълен боклук е този сайт излъгаха хората уж отваряха сайта за поръчки в 8 а в 8 .02 вече всичко бешесвършило

  90. Choki

    В интерес на истината около 07:00 часа написаха на сайта “Отваряме в 07:15” и аз от там се ориентирах и се заковах пред компютъра, точно в 07:15 отвориха сайта и пуснах поръчката, потвърдиха ми я по имейл, дано да са коректни и да пратят таблета, че детето се радва, че няма да бъзика вече моя телефон а ще си има своя играчка…

  91. Besen

    Само ще ви кажа, че имам скрийншот от 07:16 часа как Ipad mini го дава изчерпан. Е те 1 бройка в наличност ли са имали, или въобще не са имали ?!? Физически невъзможно е да свършат толкова бързо… Поредният рекламен трик !

  92. Anonymous

    В 07:15 още даваше, че няма наличност на текевизор lg. За мен си е пълна измама.

  93. petar

    kade pi6e6e 4e 6te otvori v 07:15

  94. Антонов

    “Простотията не ходи по гората, а по хората”-народна поговорка. Типичната балканска простащина се прояви за n-ти път. Какво значи това-сайтът е открит в 7.15 ч., а в 7.30 ч. вече всичко е разпродадено? Много пари за свирката, драги рекламни смешници от е-маг. Имате реклами даже в NGeographic. Смехорията е пълна. Ако така продължавате да шмекерувате по балкански, бизнеса ви ще умре доста скоро. Практиката е такава, клиентът ви се доверява отначало, а после ви тегли една п*тка майна.

  95. yaniyakov

    european rights не си точно прав/а. Сайта беше блокиран за поръчки от снощи като на заглавната страница имаше клипче с описание какви продукти ще са водещи и показваха склада с техниката. В 07:15 отвориха сайта за поръчки и от всичко имаше бройки. Аз лично си поръчах таблет. Постепенно започнаха да се изчерпват продуктите един по един. Лично го видях, тъй като поръчах неща за приятели и роднини. Аз получих мейл с известие за промоционалните продукти, разгледах ги и точно в 07:15 ги поръчах без проблем. Въпроса е дали стоката е качествена и ако се върне нещо за рекламация как ще се процедира. За кратък период от време е имало 6 жалби срещу тях. Линка пуснах по-долу. Ще го пусна и тук: http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=1&document_id=5597

  96. p

    kade pi6e6e 4e 6te otvorqt v 07:15

  97. Anonymous

    v 7.30 i vsi4ko svar6i lainiari

  98. Anonymous

    boklu….

  99. european rights

    Всичко е една бутафория и реклама, абсолютно нагласена работа! Онези продукти, които бяха с “намаление” и си заслужаваше да се купят, изобщо не стигнаха до обикновенния клиент, а до служители на фирмата и т.н. Всичко това, пред погледа на потребителите, които чакаха с нетърпение да кликнат “купувам” върху избрания артикул, който беше вече изчерпан при отварянето на сайта за пазаруване! Моля Ви, без коментари, ситуацията беше повече от ясна!
    Да не говорим за сериозните нарушения от страна на администраторите, които не си изпълниха задълженитя към регистрираните потребители за известия на промоционалните стоки!

  100. :о)

    **** ЗА ТИЯ РУМЪНСКИ СМЕШНИЦИ!
    ДАНО ФАЛИРАТ ПО-БЪРЗО ОТ МУЛТИДРАХМА

  101. Topper

    Ха ха, много удобно нали 🙂
    Или да го кажем по друг начин – Черен петък български вариант !

  102. Choki

    Ми аз си купих таблет за детето за 47,99 още от първите като отвори сайта в 7:15… доволен съм…

  103. yaniyakov

    Сайта беше отворен за поръчки точно в 07:15 сутринта. За няколко минути се изчерпа количеството на таблетите, както и на други стоки. Остава да се надяваме, че ще подходят коректно към клиентите си, тъй като отпреди това има 6 подадени жалби срещу тях: http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=1&document_id=5597

Коментар