Opus Creator – софтуер за създаване на мултимедия

opus creatorOpus Creator е комерсиален софтуер за лесно създаване на HTML5 сайтове, Flash, игри, образователно съдържание и друга мултимедия. Предназначен е за креативни хора като графични дизайнери, музиканти, мултимедийни предприемачи, автори и др.

Пакетът комбинира техт, изображения, звук и видео във всички видове интерактивни публикации за РС, уеб и DVD, вкл. сложни мултимедийни презентации, интерактивни дискове за клиенти, за деца и др. Не изисква скъпо видео заснемане и познания по програмиране.

С помощта на този софтуер дизайнерите могат да обединят всички мултимедийни ресурси в едно приложение. Звук, графика и видео файлове могат бързо да се интегрират в проекта, да се смесват с офис документи, електронни таблици, като се добавят и специални ефекти.

Opus Creator има удобен „drag and drop” интерфейс, вградени анимации и графични ефекти. Поддържа най-различни изходни формати и разполага с удобен помощник. 30-дневна версия на приложението е достъпна за сваляне и тестване безплатно. Лиценз за един потребител струва 135 долара.

Даунлоуд: Opus Creator

Коментар