HireHive.bg ще променя пазара за подбор на кадри

Иновативна онлайн платформа за подбор на кадри HireHive.bg дебютира на изложението HR Industry тази седмица. Системата е разработена от младата компания Амейз.

HireHive.bg е безплатна за ползване и не изисква допълнителна инсталация. Разработчикът твърди, че ще промени начина, по който бизнесът работи с агенции по подбор на персонал.

Платформата позволява на работодателите да контролират процеса и таксите, да ангажират няколко одобрени агенции, както и да имат достъп до най-добрите кандидати.

Агенциите, от своя страна, получават иновативен канал за бизнес развитие, чрез който безплатно да откриват нови клиенти и свободни позиции, поясниха от разработчика.

Амейз (Amaze) вече е провела предварителни разговори със заинтересовани работодатели и агенции, които могат да се регистрират и да тестват продукта. Регистрацията е безплатна и отворена за всички играчи на пазара.

Компанията ще продължи да добавя нови функции към платформата и се надява в най-кратки срокове да привлече критична маса потребители на HireHive.bg.

Коментари по темата: „HireHive.bg ще променя пазара за подбор на кадри”

добавете коментар...

  1. ivo

    Май не е много ясно, че платформата има за цел да привлече компании, а не работници?

  2. Anonymous

    Кое е по доброто за работника от jobs.bg

  3. Vera

    На мен пък сайта ми допада. По-различен е от тези, които съм свикнала да гледам всеки ден. Прост е. И цветовете ме кефят. Снимката наистина могат да я сменят на мацката, но иначе е весело.

  4. Vasko

    Сега видях също че името Hire Hive е заето , но това не им пречи предполагам …

  5. Vasko

    Нещо тоз дизайн ме връща в миналия век … Как се чупи само тоз сайт …. Веднага да си намерят един front-ender през новата системка . Ръката на мацката на началната страница е отрязана по най-бруталния начин…

Коментар