Микроинвест пусна безплатно най-популярните си продукти

Счетоводните продукти на Микроинвест са изключително популярни сред компаниите в България

Счетоводните продукти на Микроинвест са изключително популярни сред компаниите у нас

Складовият и счетоводен софтуер на Микроинвест става безплатен за потребителите, съобщиха от компанията. Популярните системи Microinvest Делта, Microinvest ТРЗ и Microinvest Склад няма да изискват код за лицензиране и ще бъдат достъпни за свободно изтегляне от сайта на разработчика.

Микроинвест ще се фокусира върху развитието на Pro версиите на своите продукти. В тях са заложени последните технологични тенденции, което позволява използването им под различни платформи – Linux, Android, Windows Phone, докато традиционните продукти са създадени в средата на 90-те години и вече са изпълнили своето предназначение, уточниха от компанията.

„Отдавна се стремим да насърчаваме клиентите да изберат най-новите системи за своята търговска и счетоводна дейност. Техните възможности надминават многократно тези на предшествениците им”, коментираха от Микроинвест.

Практиката показва, че голяма част от потребителите все още не могат да се разделят напълно с по-старите системи и досегашния си начин на работа. Затова решението на софтуерната компания е да предостави традиционните продукти свободни за използване.

Безплатна ще бъде и актуализацията на тези продукти, без разработчикът да се ангажира със срокове на тяхното обявяване. Така системите ще бъдат общодостъпни и професионално поддържани, но няма да са с приоритет в стратегията за развитие на Микроинвест.

„Това е нашият своеобразен жест към бизнес общността в България, в която Microinvest Делта, ТРЗ и Склад станаха нарицателни за достъпни и надеждни софтуерни решения. Сигурни сме, че потребителите съвсем скоро сами ще изберат по-бляскавите технологии, като дотогава ще разполагат с безплатен алтернативен инструмент за по-добра отчетност на своята дейност”, коментираха от развойния екип на Микроинвест.

Коментари по темата: „Микроинвест пусна безплатно най-популярните си продукти”

добавете коментар...

  1. Иво Мирчев

    Няма уловка, просто актуализацията на продуктите от безплатната серия няма да е приоритетна.

  2. РЕНИ

    Ами знаят кои са им редовните клиенти, та като им правят жест, да ги разпратят по имейлите. Платих си доста парички през февруари, затова, че ми изгърмя харда, за да науча сега , че ми ги подаряват

  3. Radi

    Дали има някаква уловка? Във форума има мнение, че всичко ще се поддържа професионално, но не е прекален жест от една фирма да дава труда си безплатно?

  4. Лиза

    А защо на страницата на Микроинвест не виждам подобна информация?

  5. 123

    Не мисля, че новите са добри….някак си справките им са доста зле

  6. Anonymous

    Невероятно, но важни са фактите. Сходни жестове към потребителите извършват не за първи път от Микроинвест. Оценката е принадлежала и принадлежи на Негово Величество Клиента.Почитания на интелигентността в общуването с него, на ненатрапваните потенциали на ползи за многобройните ползватели!

  7. Anonymous

    Невероятно, но важни са фактите. Сходни жестове към потребителите извършват не за първи път от Микроинвест. Оценката е принадлежала и принадлежи на Негово Величество Клиента.Почитания на интелигентността в общуването с него, на ненатрапваните потениали на ползи за многобройните ползватели!

  8. 7878

    абе не ви е омръзна сами да си пускате комантари после….

  9. Вутова

    Чудесни продукти. Ще ми липсва старата генерация, но новите са наистина ДОБРИ!

Коментар