Излиза нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

Новата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro ще стане достъпна за сваляне в близките дни

Новата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro ще стане достъпна за сваляне в близките дни

Софтуерният разработчик Микроинвест е готов с нова версия на своя популярен продукт Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, която отразява промените в нормативната база за 2016 г.

Новата версия ще бъде достъпна за изтегляне до броени дни, съобщиха от разработчика. В нея са отразени промяната на номенклатурите МОД, % ТЗПБ, МРЗ от началото на 2016 година, електронния формат за предаване на болничните, както и новостите в Декларации обр. 1 и 6.

Версията съдържа задължителните промени, които навлязоха в нормативната уредба в последните месеци, както и редица удобства. Интерфейсът е с много подсказки и улеснения за въвеждане на данните.

Същевременно, Микроинвест съобщи, че е приключил успешно тестовете на своите продукти за съвместимост с операционна система Windows 10. Компанията гарантира бързодействие, стабилност и функционалност на счетоводния и търговския си софтуер с новата ОС.

Специална уеб страница в сайта на Микроинвест дава отговори на често възникващи въпроси и казуси във връзка с прехода към новата операционна система. Компанията набляга и на предимствата при използване на продуктите си под Windows 10.

Даунлоуд: Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

Коментари по темата: „Излиза нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro”

добавете коментар...

  1. ppp

    Ама те недомислиците са много повече. С днешните възможности за големи сензорни монитори, да има по около 20 продукта само от категория (20 иконки на една страница) е кушмар. Сервитьорите стават разногледи докат маркират.

  2. vip

    Питах ги един път, дали могат да ми направят една програмка за прием на електроника за ремонт в сервиз. Някъв велик техен програмист взе да я върти и суче и се отказах .

  3. Malii

    Ако Микроинвест са Софтуерни разработчик, аз съм трамвай! Имах лек доек със смотаният им продук СКЛАД ПРО и съпорт! Оле майкооо, пълен с бъгове: примери
    1.РАБОТИ САМО С Microsoft Word/Excel, нали се сещате коло струва легален офис пакет
    2.Ако регионалните ви настройки на WINDS. са ви примерно USA or UK ще се вкарат в такъв филм
    3.Ако сте си платили за синронизация към техен сървър MS Sql DB и се разминава малко времето на PC с техния сървър:ОЛЕ МАЙКООО яако бози става.
    4.Архитектура на база на Express MS SQL и темп подобни експерименти:ОЛЕ МАЙКООО, баси архитекта имат, ако въобще имат :D, то само видите в каква дупка им е офиса с счупените столове ви става ясно 🙂

Коментар