Безжична система улеснява обслужването в заведения

Системата се състои от безжични бутони, разположени на всяка маса в заведението, часовник-пейджър за всеки сервитьор и табло с LED дисплей за приемане на повикванията

Системата се състои от безжични бутони, разположени на всяка маса в заведението, часовник-пейджър за всеки сервитьор и табло с LED дисплей за приемане на повикванията

Безжична система дава възможност за бързо обслужване на клиентите в ресторанти, кафенета, заведения за бързо хранене. Решението на Микроинвест може да намери приложение и в банки, хотели, медицински центрове и производствени предприятия.

Системата се състои от безжични бутони, разположени на всяка маса в заведението, часовник-пейджър за всеки сервитьор и табло с LED дисплей за приемане на повикванията, съобщиха от компанията, която е известна преди всичко със софтуера за счетоводство и търговска дейност.

Принципът на работа на системата е максимално опростен – всяко натискане на бутона изпраща дистанционно сигнал, който се визуализира на специално табло или на часовник-пейджър, като по този начин обслужващият персонал може само с един поглед да проследи на коя маса имат нужда от неговото внимание.

Решението е практично, без излишни кабели и сложни настройки, и може да бъде внедрено в рамките на няколко минути. Микроинвест предлага разнообразие от бутони с една или три опции за повикване, с възможност за поставка за рекламни съобщения, съобразени с различните изисквания на клиентите.

Безжичен бутон за повикване струва 15 евро, таблото за визуализация на повикванията се предлага за 79 евро, а цената на часовник-пейджър за получаване на повиквания е 49 евро, според информацията, публикувана на сайта на Микроинвест.

Коментар